בקשה הרטבת הולכי רגל במים כשיורד גשם ע"י נהגים

והנה התוצאה של ההקבלה ההזויה בין זה לבין תאונות דרכים.

כל נהג יודע, שאחד הדברים המסוכנים הוא שינוי לא צפוי במהירות הנסיעה - מה שעלול לגרום לתאונה כשהנהג שמאחורה לא יגיב מספיק מהר.

אז אם מישהו "פחות יתייחס" לנהגים שמאחוריו, הוא פושע.
נ"ל הכי פשוט שתשים מדבקה גדולה עם הניק שלך על האוטו כך כולם ידעו להזהר ממך ומשכמותך
וכן אדם שחוטף כמות מים על כל גופו ומתקרר וחוטף מכך שפעת זה לא פחות מתאונת דרכים רק שבתאונה הוא פצוע ופה הוא חולה (שיכול גם להגיע למצב מסוכן)

נ"ל הכי פשוט שתשים מדבקה גדולה עם הניק שלך על האוטו כך כולם ידעו להזהר ממך ומשכמותך
וכן אדם שחוטף כמות מים על כל גופו ומתקרר וחוטף מכך שפעת זה לא פחות מתאונת דרכים רק שבתאונה הוא פצוע ופה הוא חולה (שיכול גם להגיע למצב מסוכן)
אד הומינם זו שיטה נהדרת להתמודד עם אדם שאומר דברים שאין לך דרך אחרת להתמודד איתם.

נכון יש כאלו שלא מבינים מה השני (וזה לא אחד ולא שניים) אומר להם אז זה הדרך
לא.

א. הדרך היא בתור התחלה להבין מה שהשני אומר לך. אם אמרתי כאן כמה פעמים לכמה אנשים שהם פשוט לא קוראים את מה שאמרתי, יש מצב שפשוט אתם לא מבינים (ואני כבר חושד שלא רוצים להבין) מה שאני אומר.

ב. וגם אם הייתם מבינים אותי מדוייק ב100%, מותר לא להסכים. אין שום צורך לגלוש לפסים אישיים. זכותי לדעתי בדיוק כמו שזכותך לדעתך.

אבל אתה בוחר להיות אלים.

איחלתי לחניך הצלחה בהמשך דרכו.

לא.

א. הדרך היא בתור התחלה להבין מה שהשני אומר לך. אם אמרתי כאן כמה פעמים לכמה אנשים שהם פשוט לא קוראים את מה שאמרתי, יש מצב שפשוט אתם לא מבינים (ואני כבר חושד שלא רוצים להבין) מה שאני אומר.

ב. וגם אם הייתם מבינים אותי מדוייק ב100%, מותר לא להסכים. אין שום צורך לגלוש לפסים אישיים. זכותי לדעתי בדיוק כמו שזכותך לדעתך.

אבל אתה בוחר להיות אלים.

איחלתי לחניך הצלחה בהמשך דרכו.
הגבתי בתחילה ודווקא לא התכוונתי להמשיך להתדיין, כי אני מבחינתי הבאתי את זווית ההסתכלות שלי ואין לי עניין להתנצח.
אבל כל הזמן קופץ לי בפעמון השרשור הזה, ובסוף נכנסתי וקראתי.
אני חושבת שאני מצליחה להבין מה שאתה מנסה להעביר פה, ושמה לב שזה לא הולך לך.
אנשים מדברים מתוך החוויה האישית שלהם שהיא מאוד לא נעימה,
ואתה מדבר בחשיבה קונקרטית, עובדתית, אפשר לומר "גמרתית" [מלשון גמרא],
ואז אחרים מפרשים את זה כחוסר רגישות [וזה לא כך], ועונים לך באמוציות שלא תואמות לדברים שנאמרים באובייקטיביות.
אתם מדברים בשתי שפות אחרות, שפת השכל ושפת הרגש.
ולכן זה מתכתב כמו שיח חירשים.
אני מצליחה להבין מה שאתה כותב פה, ומסכימה עם המסר שאתה מנסה להעביר,
ויחד עם זאת, אני מצליחה להבין באיזו נקודה רגישה זה נגע באנשים, שזה מקפיץ אותם, ומבינה מה הם מרגישים.
[בנאדם שחזר עכשיו מ"שטיפה הגונה", הוא פגוע ואמונציונלי, ומעצבנת אותו כרגע "השכליות הקרה"]
בקיצור, אני חושבת שלכולם יש כוונות ממש טובות, וחושבת שמצליחה [לעניות דעתי] להבין מה עומד מאחורי צורות התגובה השונות.
לא יודעת אם זו רק אני, אבל כואב לראות מהצד שזה נהיה כבר אישי וכל מיני השתלחויות.
לדעתי זה קצר בתקשורת, ומהצד זה נראה כמו עליהום עליך...
אז אני כן רואה צורך להתערב בשיח ולציין שבעלי ואני דווקא הצלחנו להבין את הסגנון והמסר שאתה מנסה להעביר פה, שקצת התפספס בשיח הזה.
העיקר שיהיה שלום, ושתהיה נעימות. ושלא יגיע לפגיעה אחד בשני. מצד כולם.
אני יודעת שכתבתי פה פסיכולוגיה ארוכה... מקווה שיהיה לתועלת כולנו, ולא להפך.

נערך לאחרונה ב:
לא תמיד זה אופציה.
אדם שעובד מחוץ לעיר ילך ברגל??
יחנה את הרכב כשהוא נכנס לעיר ואז ילך ברגל כ3 שעות??
מענין אם הוא היה יכול לנסוע ברכב, בתנאי שלפני זה הוא צריך לשפוך דלי מים מלוכלכים על רעייתו
כנראה שהוא היה מוצא פתרון אחר
רק במקרה זה זה לא אשתו ולא הבת שלו
זה אדם עלום שאין לו פנים
תחשבו הגיוני בבקשה

הגבתי בתחילה ודווקא לא התכוונתי להמשיך להתדיין, כי אני מבחינתי הבאתי את זווית ההסתכלות שלי ואין לי עניין להתנצח.
אבל כל הזמן קופץ לי בפעמון השרשור הזה, ובסוף נכנסתי וקראתי.
אני חושבת שאני מצליחה להבין מה שאתה מנסה להעביר פה, ושמה לב שזה לא הולך לך.
אנשים מדברים מתוך החוויה האישית שלהם שהיא מאוד לא נעימה,
ואתה מדבר בחשיבה קונקרטית, עובדתית, אפשר לומר "גמרתית" [מלשון גמרא],
ואז אחרים מפרשים את זה כחוסר רגישות [וזה לא כך], ועונים לך באמוציות שלא תואמות לדברים שנאמרים באובייקטיביות.
אתם מדברים בשתי שפות אחרות, שפת השכל ושפת הרגש.
ולכן זה מתכתב כמו שיח חירשים.
אני מצליחה להבין מה שאתה כותב פה, ומסכימה עם המסר שאתה מנסה להעביר,
ויחד עם זאת, אני מצליחה להבין באיזו נקודה רגישה זה נגע באנשים, שזה מקפיץ אותם, ומבינה מה הם מרגישים.
[בנאדם שחזר עכשיו מ"שטיפה הגונה", הוא פגוע ואמונציונלי, ומעצבנת אותו כרגע "השכליות הקרה"]
בקיצור, אני חושבת שלכולם יש כוונות ממש טובות, וחושבת שמצליחה [לעניות דעתי] להבין מה עומד מאחורי צורות התגובה השונות.
לא יודעת אם זו רק אני, אבל כואב לראות מהצד שזה נהיה כבר אישי וכל מיני השתלחויות.
לדעתי זה קצר בתקשורת, ומהצד זה נראה כמו עליהום עליך...
אז אני כן רואה צורך להתערב בשיח ולציין שבעלי ואני דווקא הצלחנו להבין את הסגנון והמסר שאתה מנסה להעביר פה, שקצת התפספס בשיח הזה.
העיקר שיהיה שלום, ושתהיה נעימות. ושלא יגיע לפגיעה אחד בשני. מצד כולם.
אני יודעת שכתבתי פה פסיכולוגיה ארוכה... מקווה שיהיה לתועלת כולנו, ולא להפך.
עד לרגע זה לא ברור לי איך מותר לפי סברת השכל הקר וכדו׳
לצאת לגשם ביום גשום כשידוע לכם שכנראה תזיקו ממונית יהודי אחר?

מילא לשיטת הטוענים כאן שהם מנסים בכל דרך להימנע ואם זה קורה להם זה אונס גמור,
אולי אפשר להבין את דברי היתר..

אבל האומרים כאן בפה מלא שכפי הנראה ומכל מיני טענות שונות ומשונות על איך עובדת מערכת הגלגלים והבלמים,
אין להם דרך להימנע מלהזיק יהודים אחרים,
מה ההיתר ההלכתי שלהם לנהוג ביום גשום?

מענין אם הוא היה יכול לנסוע ברכב, בתנאי שלפני זה הוא צריך לשפוך דלי מים מלוכלכים על רעייתו
כנראה שהוא היה מוצא פתרון אחר
רק במקרה זה זה לא אשתו ולא הבת שלו
זה אדם עלום שאין לו פנים
לא הבנתי מה הקשר??? לשפוך דלי?? יצאתם מדעתכם???
תרא מה כתבתי כבר קודם
אני לא נוהגת אלא הולכת רגל לכל דבר ועניין.
בעלי עם רכב ודברנו על הנושא
אך מלא מלא פעמים זה לא תלוי בנהג.
לדג’ היה מים בגובה שלא ראו איפה הכביש ואיפה המדרכה הוא אמר לי ”נסעתי ממש לאט אפילו מההולך רגל שהלך בחוץ ובכל זאת זה השפריץ, מה אני יכול לעשות”.
תכלס זה בעיה של העירייה שלא פתחת את הסתימות בביוב
והיה אחד שכתב שהוא ילך ברגל
פשוט הסברתי שלא תמיד זה הגיוני
נראה כל אלו שאפילו לא מנסים להבין את השני ואת בעלי הרכבים
או אולי פשוט מקנאים

נ.ב
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו
שימו לב לכך!!!

לא הבנתי מה הקשר??? לשפוך דלי?? יצאתם מדעתכם??
א. לא , לא יצאנו מדעתנו
ב. לשפוך דלי? נכון, זה מוקצן
אבל זה בדיוק מה שעושים הנהגים בחורף
בלי כוונה ?נכון, אבל זה עדיין לא משנה את הסיטואציה שאדם נסחט כולו מים הוא לא מעכל את הסיטואציה וכבר עוד רכב מתקרב "לפנק" אותו ככה עד הסוף
אז כן, זה כן בידיים של הנהג כי עובדה שיש נהגים זהירים ומתחשבים
והיה אחד שכתב שהוא ילך ברגל
פשוט הסברתי שלא תמיד זה הגיוני
נראה כל אלו שאפילו לא מנסים להבין את השני ואת בעלי הרכבים
או אולי פשוט מקנאים
במי בדיוק מקנאים?!לא מובן

ואף אחד לא ביקש שכל הרכבים במדינת ישראל ישבתו למען הולכי הרגל
אבל כן התחשבות להראות נכונות ואמפתיה כלפי אלו שבקור כשאתה במזגן
נ.ב
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו
שימו לב לכך!!!
כנ"ל גם לגביך דבר איתי אחרי שתקבל מקלחת מאיזה רכב נוסע שאפילו לא שם לב לתקרית שיצר והמשיך בנסיעה רגיל

מרגיש שאם נהג שמזיק להולך רגל היה צריך לעצור בצד לראות את מה שגרם לישר מבט מול הניזוק ולהחליף פרטים ולשלם גם אם סכום מועט זה כמעט לא היה קורה ואם אכן זה קטע כביש שבאשמת העיריה גורמת לכך הרי שהנהגים היו מקימים קול צעקה אבל בתת מודע כשממשיכים בנסיעה ולנזק אין שם ופרצוף אז שמים פחות לב ומקסימום אומרים מה לעשות כך דרכו של עולם

והנה התוצאה של ההקבלה ההזויה בין זה לבין תאונות דרכים.

כל נהג יודע, שאחד הדברים המסוכנים הוא שינוי לא צפוי במהירות הנסיעה - מה שעלול לגרום לתאונה כשהנהג שמאחורה לא יגיב מספיק מהר.

אז אם מישהו "פחות יתייחס" לנהגים שמאחוריו, הוא פושע.
הטענה הנ"ל נכונה, אבל היא לא סותרת את זה שאסור להרטיב הולכי רגל.
מכיון שכך המסקנה היא שכל הדרך צריך לנהוג לאט מאוד כמו בזמן של מקום עם שלוליות.
וכך לא יהיה שינוי במהירות הנסיעה מחד ומאידך לא יהיו הרטבת הולכי רגל.

חייבת לומר
נכנסתי לשרשור כדי להגיב כנהגת, כמה זה קשה להיזהר מזה, ובפרט שגם ככה הנהיגה בגשם ובערפל היא מורכבת
אבל אז קראתי כמה תגובות
ונזכרתי בחוויה כהולכת רגל
באמת זו הייתה אחת החוויות המכעיסות, שמשאירות אותך בחוסר אונים מוחלט, רטוב ממים מעורבים בבוץ וללא יכולת להגיב (כנראה שזה חלק מהקושי) או להתגונן
בעז"ה לוקחת לתשומת ליבי ואשתדל להיזהר במידת האפשר

כנ"ל גם לגביך דבר איתי אחרי שתקבל מקלחת מאיזה רכב נוסע שאפילו לא שם לב לתקרית שיצר והמשיך בנסיעה רגיל
אתם קשיי הבנה
כתבתי מפורש שאני לא נוהגת!!
ואני קבלתי שלל מקלחות ממגוון סוגים של עוצמות ....

אבל הצורה בהם מתייחסים פה לנהגים ממש צרם לי כאילו הם פושעים....

הצורה בהם מתייחסים פה לנהגים ממש צרם לי כאילו הם פושעים....
נהגים שמתייחסים לזה כתופעת טבע בלתי נמנעת, הם באמת פושעים
מסתבר גם שלנהגים אלו,זה קורה יותר פעמים

אני חושב שמאוד צריך להיזהר בנסיעה אבל לא תמיד אפשר
לא תמיד רואים את השלוליות כי הראות פחות טובה וצריך יותר ריכוז בנהיגה בגשם!
ולכן גם חובה על כל הולכי הרגל בגשם להיזהר יותר מלהתפרץ לכביש זה מסוכן וזה הרבה יותר קשה בגשם לנהוג
נסעתי שבוע שעבר בבני ברק בערב בגשם וזה היה פשוט משוגע!
יש הולכי רגל פשוט לא נורמלים!
חברה תרגעו!
כל הכביש בבלאגן גשם מטורף ברקים רעמים והמגב גם כן חופר ופתאום קופץ לי איזה אברך עטוף כולו במעיל שחור והדבר היחיד שראיתי זה הניילון של אושר עד על הכובע שהתנפנף לו וגרם לי לבלום בשנייה האחרונה...

זה באמת לא נעים ויכולה להיות עוגמת נפש ממש גדולה מכך.
בתור הולכת רגל מאז ומתמיד גם אותי זה תמיד שיגע והייתי מתוסכלת
עד שעליתי על ההגה בעצמי, ואז הבנתי את הדברים קצת אחרת,
ואני רוצה להביא נקודת מבט אחרת של קצת יותר כף זכות...
אצלנו כנהגים, ממש משתדלים להיזהר על הולכי הרגל, לנסוע לאט, להתרחק מהמדרכה עד כמה שאפשר וכדומה.
אבל קחו בחשבון, שגם אנחנו בני אדם, ולפעמים עם כמה שאנחנו נזהרים, לא שמנו לב!
כן, זה קורה!!!

אולי כדאי לחזור להיות הולכת רגל.
עדיף להרטוב מלהרטיב.

אני לא מבין, נרטבתי הרבה פעמים ממכוניות ולא חליתי מזה,
יש אדם במצב בריאותי סביר שנרטב ומייד חולה מזה?
או שפשוט הוא ממהר ולא הולך להחליף בגדים ונשאר רטוב חצי יום ולכן נהיה חולה?? אם זה כך, אז הוא אשם בחוליו, והנהג אשם רק בטרחת החלפת הבגדים ובכל אי הנעימות שנלווית לזה.

נאום האיש שהולך ברגל וכשהוא נרטב הוא טורח להתייבש ולא נשאר רטוב.....

אני לא מבין, נרטבתי הרבה פעמים ממכוניות ולא חליתי מזה,
יש אדם במצב בריאותי סביר שנרטב ומייד חולה מזה?
או שפשוט הוא ממהר ולא הולך להחליף בגדים ונשאר רטוב חצי יום ולכן נהיה חולה?? אם זה כך, אז הוא אשם בחוליו, והנהג אשם רק בטרחת החלפת הבגדים ובכל אי הנעימות שנלווית לזה.

נאום האיש שהולך ברגל וכשהוא נרטב הוא טורח להתייבש ולא נשאר רטוב.....
ואם הוא לדוגמא נרטב במרחק שעה נסיעה (לא ברכב מחומם) מביתו?
זה שמישהו הולך ברגל לא אומר שהוא במרחק הליכה קצרה מהבית בו הוא יכול להתייבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת