רכבים הרכב החשמלי הטוב ביותר

יש לי שאלה בעניין ליסינג לרכב אז ככה יש לי הצעה על רכב מקסוס מיפה 7 מימון תשלום כל חודש 2200 שח לתקופה של 36 חודשים ו2000 ש"ח מקדמה דמי רצינות להתחלת העסקה אחרי התקופה או שאני מחזיר את הרכב או שמשתדרג לרכב חדש ואם אני מחזיר את הרכב ויוצא מהעסקה לא עולה לי כלום אבל אם יש שריטות מכות וכו' אז תשלום של עוד שלוש חודשים של 2200 שח שזה אומר 6600 שח בסוף התקופה אם אני מחזיר את הרכב שכנראה יהיה מכות דפיקות שאני צריך לקחת בחשבון
ביטוח יעלה לי מקיף באזור 800 שח לחודש סך הכל יוצא 3000 שקל לרכב חשמלי מה אתם אומרים על זה מה יש לכם לתת לי טיפים שווה ללכת על זה לא שווה ללכת על זה מה עוד צריכים לקחת בחשבון כל התיקונים ובלאי וכו' בעיקרון רכב חדש שלוש שנים יש שקט יש רק את הטיפולים אחרי 30 אלף קילומטר וכמובן אין לי הגבלה של קילומטר ככה שאני יכול לנסוע כמה שאני רוצה אשמח אם תוכלו גם אם יש לכם מישהו שמבין בעניין שיכול לעזור לי אם זה עסקה טובה או לא אני לא רוצה סתם לקפוץ למים בלי לקבל יעוץ אם זה טוב או לא סוף כל סוף אני מתחייב פה לשלוש שנים
תודה והמשך יום טוב...
איפה קיבלת את ההצעה הזאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה