נכתב ע"י יהודהלה;1066848:אני משתמש שם מידי פעם. אבל אני לא אוהב את הרעיון שהוא בתשלום.
ולפעמים יש לי הרגשה שיש שם מנגנון שעושה אוטומטי את התמחור כדי ליצור תחרותיות.
בכל אופן יש עוד אתרים כאלו.
נכתב ע"י תמנתי;1066896:שילמתי לשנה שלמה, ומגיעות טונות של עבודות אבל לא ממש יצא לי מזה משהו.
נכתב ע"י יהודהלה;1066943:לגבי הנושא של חרדים. כיום לצערינו יש חרדים ברשתות חברתיות מפוקפקות האם יש? בכל מקום יש חרדים. האם זה אתר ייעודי לחרדים? לא.
יש קצת אתרים שהם ייעודי למגזר החרדי.
אתה באמת חושב ככה? שלהגיד על אתר שהוא הכי גדול בארץ זה "בפני עיוור?"נכתב ע"י יהודהלה;1067021:בעייה שלי שנותנים תואר "הכי גדול בארץ" לכל בסטה בשוק. ומבחינתי זה 'בפני עיוור לא תיתן מכשול'.
למה אני לא "מוכן" להגיד שיש שם ספאם, למה אני לא "מודה" שיש סיכוי שהם עובדים על הלקוחות שלהם...נכתב ע"י יהודהלה;1067021:שאלות
א. למה אתה לא מוכן להגיד שיש ספאם ב XPLACE? וכי אין שם?
ב. למה אתה לא יכול להודות שיש מידי פעם פרוייקטים שאין מענה מהם?
ג. למה אתה לא יכול להגיד שיש סיכוי שזה *יתכן* גם צורת שיווק/(אם תרצה: צורת משיכה) שם?
ד. איך אתה בטוח שהטענה שלי (או כפי שאתה טוען "תיאורית קונספירציה") אינה נכונה? הרי אמרת שאינך עובד שם?
ה. היש סיכוי שטענתי היא כן נכונה? אם כן למה ישר לשלול?
קודם כל, אם לא אני ולא אתה יכולים להוכיח שיש שם AUTO BID, והטענה נתמכת רק על ידי ההרגשה שלך, חזרנו לנקודה הקודמת שלי, על בסיס הרגשה בעלמא לא נראה לי נכון להפיץ את הרעיון הזה.נכתב ע"י יהודהלה;1067021:...כתבתי : "יש לי הרגשה שיש שם מנגנון שעושה אוטומטי את התמחור כדי ליצור תחרותיות" - וכי אין מנגנונים כאלו ? אם תגיד "לא" תבדוק כזכור לי זה נקרא AUTO BIDS...
לי יש הרגשה שהם עושים AUTO BID. רק המתכנתים שלהם יכולים להוכיח זאת, ולא אני ולא אתה...
נכון, יש שם תחרות. לא הבטחתי לרגע שהכסף גדל שם על העצים.נכתב ע"י יהודהלה;1067021:אני מכיר כמה אנשים שעשו שם כמה פרוייקטים - לא מכיר אנשים שעשו שם המון כסף - כי יש לדעת שיש שם תחרותיות.
נכתב ע"י chyz;1067187:אשמח לשמוע על אפשרויות אחרות, ועל אתרים יעודיים למגזר החרדי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים