נכתב ע"י אביגיל אינש;2060627:דרך אגב, לא כולם יודעים
אבל אקונומיקה - הורסת רצפות לגמרי !
(ידעתי זאת תמיד, אך לפליאתי יש הרבה שמשתמשות עם אקונומיקה לרצפות )
יש לי שכנה, שהיתה בערב פסח עושה את הפינות וכל החיבורים בין המרצפות עם אקונומיקה
ואחרי כמה שנים - ראו שזה פשוט אכל את הכל, וכל הזמן נהיה שחור.... ונורא...![]()
נכתב ע"י נוי;2060653:בת הכפר, הכל טוב ויפה, אבל למה את צועקת?![]()
נכתב ע"י מקופלת;2060657:אצל אמא שלי 30 שנה אקונומיקה ולא משחיר ולא מכחיל ולא נאכל ולא התאדה
נכתב ע"י בת הכפר;2060658:למה משהו יתעורר מהצעקה???
נכתב ע"י רשל;2060712:00 של סנו מנקה מדהים !!!
שופכים ממוקד בין החריצים משפשפים קצת והמרצפות חדשות!!
למי שיש רצפה לא מבריקה שופכים חומצת מלח (זהירות!)
לא תכירו את הרצפה![]()
נכתב ע"י רותי12;2060716:איפה קונים חומצת מלח?
ויש לך רעיון לכתמים הלבנים\אפורים שנגרמו לי על הרצפה מה שכתבתי למעלה?
כל מילה! מוכר מוכר..נכתב ע"י אשר כותבת;2060845:אפשר להשחיל שאלה רצינית ומצוקתית????
אצלנו השולחן אוכל, של שבת, נמצא בסלון, וקרוב מאד לכניסה לבית ולמטבח.
ז"א: הוא התחנה המרכזית שלנו!! כל הקניות,(למרות שיש שולחן גם במטבח!) המשחקים שנאספים(יש להם מגירות מסודרות בחדר!) מהרצפה, הבגדים שנושרים בבית, החליפה שמורדת (למרות שיש קולב!!)
ה-כ-ללללל מקבץ שם. ז"א, שבשביל לאכול,צריך להזיז קצת מרווח צר, ואז להניח צלחת. ביום שישי, לפי שאני מסדרת שולחן שבת, אני עובדת קשה על פיזור התחנה....
איך מבטלים אותה???? אמא שלי היתה אצלי שבוע שעבר וממש נחרדה. היא אחר כך הקימה עליי גערה, איך שהבית שלי נראה.... הסברתי לה שזה רק השולחן... אבל זה נתן לה המון רושם לא טוב!!
בטח מה אתן חושבות עליי עכשיו![]()
או שאולי אתן מבינות??....
קיצור- עצות דחופות!!!
(אגב, יש לי ארבע קטנטנים (4-שבועיים) ובעל לא מי יודע מה חולה סדר בלשון המעטה...) כך שאני החידה כמעט במערכה...
נכתב ע"י אשר כותבת;2060845:אפשר להשחיל שאלה רצינית ומצוקתית????
ז"א: הוא התחנה המרכזית שלנו!! כל הקניות,(למרות שיש שולחן גם במטבח!) המשחקים שנאספים(יש להם מגירות מסודרות בחדר!) מהרצפה, הבגדים שנושרים בבית, החליפה שמורדת (למרות שיש קולב!!)
ה-כ-ללללל מקבץ שם. ז"א, שבשביל לאכול,צריך להזיז קצת מרווח צר, ואז להניח צלחת. ביום שישי, לפי שאני מסדרת שולחן שבת, אני עובדת קשה על פיזור התחנה....
איך מבטלים אותה???? אמא שלי היתה אצלי שבוע שעבר וממש נחרדה. היא אחר כך הקימה עליי גערה, איך שהבית שלי נראה.... הסברתי לה שזה רק השולחן... אבל זה נתן לה המון רושם לא טוב!!
קיצור- עצות דחופות!!!
(אגב, יש לי ארבע קטנטנים (4-שבועיים) ובעל לא מי יודע מה חולה סדר בלשון המעטה...) כך שאני החידה כמעט במערכה...
נכתב ע"י רותי12;2060716:איפה קונים חומצת מלח?
ויש לך רעיון לכתמים הלבנים\אפורים שנגרמו לי על הרצפה מה שכתבתי למעלה?
נכתב ע"י אשר כותבת;2060845:אפשר להשחיל שאלה רצינית ומצוקתית????
קיצור- עצות דחופות!!!
לא הייתי ברורה?נכתב ע"י GRN;2054694:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //