- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוזמתית;2061887:אל תגזימו.
לא הגזמתי בכלל!
נכתב ע"י אשר כותבת;2061874:גם אצלנו יש יונים וציפורים שניכנסות הביתה וזו ממש מכה פה
ולכן גם אני שמה ה-כ-ל במייבש, למעט מגבות גדולות ומצעים. (ואז אניסוגרת את התריסים, אני תולה במרפסת, בתוך הבית).
והלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שכתבתי שאצלי במרפסת יש כביסה, לא התכוונתי למוכנה לקיפול!!! אלא לכביסה שמחכה שאכבס אותה!!!!!!!
ויש גם סטנדים של כביסה בהתייבשות, כי אנחנו לא תולים בחוץ בגלל הנ"ל....
נו... ואם?נכתב ע"י מקופלת;2061881:ויש דרך עוד יותר פשוטה, לפתוח אשכול אם כמה שאלות בנושא מסויים, יש 3-4 ניקיות שמייעצות/ מנדבות מידע. וזהו יש כתבה! 5 ניקיות עלומות זה מקור מעולה להביא פתרונות לחינוך ילדים...
נכתב ע"י סתם אחת;2061899:נו... ואם?
למה זה אמור להיות פחות מספק מ"סימפוזיון" עם נשים אמיתיות שיושבות ועונות בכובד ראש את אותן תשובות שעונות הנשים הוירטואליות ("ניקיות עלומות" כלשונך..) ??
נכתב ע"י לבן;2061903:כשאני פותחת עיתון אני רוצה לקרוא משהו חדש,
ולא להגיד, אוקיי, עכשיו נחפש מה הניק של העיתונאית.
נכתב ע"י סתם אחת;2061899:נו... ואם?
למה זה אמור להיות פחות מספק מ"סימפוזיון" עם נשים אמיתיות שיושבות ועונות בכובד ראש את אותן תשובות שעונות הנשים הוירטואליות ("ניקיות עלומות" כלשונך..) ??
נכתב ע"י לבן;2061903:כשאני פותחת עיתון אני רוצה לקרוא משהו חדש,
סבבה לגמרינכתב ע"י לבן;2061903:כשאני פותחת עיתון אני רוצה לקרוא משהו חדש,
נכתב ע"י מוטיבציה;2061987:וגם אם זו כתבה משוחזרת בול משנה שעברה (וזו לא. עיתונים לא יעשו צחוק מעצמם וממילא הם משלמים כבר לעיתונאית)![]()
נכתב ע"י מוטיבציה;2061987:בערב פסח- איך מנקים את הבית+פתרונות אחסון
בפורים- תחפושות ומה שמסתתר מתחתן.
שבועות- איךלא? מאכלי חלב.
אז רואים שהעיתון רוצה לגוון, לכן תמיד יהיו כתבות הזויות בהקשר לכל חג,
אבל אחרי הכל, מה שמעניין אותי בכל ערב פסח זו הכתבה השגרתית על איך מנקים תנור בקלות, ונוסחת קסם לחלונות ללא טביעות אצבעות.
![]()
נכתב ע"י mig;2061998:אותי זה לא מעניין, מספיק לי לחיות את זה.
כשאני מגיעה לעיתון אני רוצה לקבל ערך מוסף משהו שלא קיים בספסל בגינה ובפורום אינטרנטי, משהו שמרחיב את הדעת.
זאת אומרת, אני מצפה מהעיתונים שלנו להיות מספיק נרחבים ושיהיה בהם די דבק בין הפרסומות, כדי שגם את וגם אני נהנה מקריאת העיתון.
נכתב ע"י אשר כותבת;2061874:גם אצלנו יש יונים וציפורים שניכנסות הביתה וזו ממש מכה פה
ולכן גם אני שמה ה-כ-ל במייבש, למעט מגבות גדולות ומצעים. (ואז אניסוגרת את התריסים, אני תולה במרפסת, בתוך הבית).
והלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
שכתבתי שאצלי במרפסת יש כביסה, לא התכוונתי למוכנה לקיפול!!! אלא לכביסה שמחכה שאכבס אותה!!!!!!!
ויש גם סטנדים של כביסה בהתייבשות, כי אנחנו לא תולים בחוץ בגלל הנ"ל....
נכתב ע"י bracha;2061791:ואז אני מנסה לקצר הליכים ולקחת כמה ערימות יחד, כל הידיים מלאות, הסנטר תומך מלמעלה. הולכת עקב בצד אגודל כל הדרך לבל תיפול גרב.
כעת צריך להניח מסודר בארון, הו, כאן מתחילה הבעיה, איך מעבירים לארון כששתי הידיים והסנטר תפוסים?
או אז, אני מניחה את הכל על המדף, הכל נופל לצדדים ואז מקפלת שוב, מחדש, מניחה בארון ואומרת לעצמי בהבנה: 'אה, על זה נאמר, תפסת מרובה לא תפסת".
נכתב ע"י שישיה;2061910:לגמרי, זה מה שחשבתי השבת שקראתי כמה גליונות משבועות קודמים ברצף.
נכתב ע"י מקופלת;2061893:לא הגזמתי בכלל!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //