- הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;2063192:שלך או של התריסים![]()
נכתב ע"י רותי ה;2063247:הי חברה,
אני נכנסת להציץ מידי פעם לפרוג להתעדכן במצב התריסים שלכם.
אתמול עבדתי על כל התריסים בסלון (5!!)
ואתם גלשתם פה לנושא אחר.
(אני לא מצליחה לאחוז ראש.. הדיונים פה קצת מעמיקים ובשביל להבין אותם
אני צריכה לפתוח את כל העיתונים של החודש האחרון.. אין לי זמן..)
אז יאלה חברה.. התחלתן פסח????
אפשר לשלוח למייל שבחתימהנכתב ע"י yochi000;2063067:מה דעתכם על התריסים שלי? שפשפתי אותם אתמול מהצד השני על אדן החלון.
תמונות באישי![]()
נכתב ע"י yochi000;2063322:אני ממש לא מקנאה באלו שכבר גמרו את המטבח שבוע שעבר וגם לא עכשיו.
למה? כי הם אוכלים בחוץ כבר שבוע, המיקרוגל שלהם על הרצפה בהול, הטוסטר מעליו, הגבינה הצהובה והקטשופ על הרצפה ליד הדלת, והפיתות בשקית החמץ תלויה על דלת הכניסה.
הילדים מוציאים נעליים לפני כל כניסה לחדר, ומוזהרים ״לא להכנס עם חמץ״ עוד לפני שהם שמעו שלום מאמא מרוטת עיניים עם חלוק בטקסטורת אקונומיקה.
אז מה אם על השיש שלהם יש כבר אלומניום נוצץ ובארונות העטופים שוכנים צ׳יפסים ועוגיות לפסח.
במקפיא שלהם יש עוגות פסחיות ובמקרר שלי יש עוגת גבינה חמצית.
הבית שלי נראה שפוי, גם עכשיו, ואוכלים במטבח כמו אנשים מן השורה לא ברחוב/במסעדה כמו הומלסים.
ו - - - הבית שלי נקי מאוד ברוך ה׳. תריסים, פנלים, חריצי מרצפות, סירים, תנור, כלים... הכל מוכן. רק המטבח יחכה ליומיים האחרונים כשכבר באמת אין ברירה.
אם את צריכה עזרה לגמור את העוגת גבינה החמצית שלך תגידי.נכתב ע"י yochi000;2063322:במקפיא שלהם יש עוגות פסחיות ובמקרר שלי יש עוגת גבינה חמצית.
נכתב ע"י sarigold5;2063333:אם את צריכה עזרה לגמור את העוגת גבינה החמצית שלך תגידי.
נכתב ע"י סטאזרית;2063340:אם את בבני ברק
יש לי עוקץ הדבורה, מעניין אותך?
ממש מצופף את המדף של החמץ במקרר, וגם לאף אחד אין כח להוציא לפתוח 3 ניילונים, לקחת לעצמו, לעטוף שוב ב-3 ניילונים וחוזר חלילה....
נכתב ע"י yochi000;2063322:אני ממש לא מקנאה באלו שכבר גמרו את המטבח שבוע שעבר וגם לא עכשיו.
למה? כי הם אוכלים בחוץ כבר שבוע, המיקרוגל שלהם על הרצפה בהול, הטוסטר מעליו, הגבינה הצהובה והקטשופ על הרצפה ליד הדלת, והפיתות בשקית החמץ תלויה על דלת הכניסה.
הילדים מוציאים נעליים לפני כל כניסה לחדר, ומוזהרים ״לא להכנס עם חמץ״ עוד לפני שהם שמעו שלום מאמא מרוטת עיניים עם חלוק בטקסטורת אקונומיקה.
אז מה אם על השיש שלהם יש כבר אלומניום נוצץ ובארונות העטופים שוכנים צ׳יפסים ועוגיות לפסח.
הבית שלי נראה שפוי, גם עכשיו, ואוכלים במטבח כמו אנשים מן השורה לא ברחוב/במסעדה כמו הומלסים.
ו - - - הבית שלי נקי מאוד ברוך ה׳. תריסים, פנלים, חריצי מרצפות, סירים, תנור, כלים... הכל מוכן. רק המטבח יחכה ליומיים האחרונים כשכבר באמת אין ברירה.
נכתב ע"י מזל בן הרוש;2063369:מי שרוצה במודיעין עילית, העוגת גבינה שלי מחפשת מי שיאכל אותה...![]()
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2063391:איזה עולם נפלא ברא הקב"ה!
תארו לעצמכם שכל האנשים היו חושבים אותו דבר, היה משעמם...
אז ככה -
בפעם הראשונה שהכנסתי מטבח בשרי בפסח - כמעט לא אכלנו בבית בפסח.
אז בשביל מה? בשביל ערב פסח!
כן, אצלנו אוכלים השבוע במטבח, ליד השולחן, עם מפה וסכו"ם (אמיתי, לא חד פעמי)
ואוכל טעים, מבושל, בשרי (ביתי, לא של מסעדות)
אבל - כשר לפסח!
וכל הבית שלנו נקי לפסח ב"ה (חוץ מהשירותים והמקלחת, אבל אל תגלו...)
והילדים שלנו שלווים, רגועים ושמחים ומאושרים, ואוהבים את ערבי פסחים ומחכים להם בכליון עינים!
פסח כשר ושמח
חני
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2063391:איזה עולם נפלא ברא הקב"ה!
תארו לעצמכם שכל האנשים היו חושבים אותו דבר, היה משעמם...
אז ככה -
בפעם הראשונה שהכנסתי מטבח בשרי בפסח - כמעט לא אכלנו בבית בפסח.
אז בשביל מה? בשביל ערב פסח!
כן, אצלנו אוכלים השבוע במטבח, ליד השולחן, עם מפה וסכו"ם (אמיתי, לא חד פעמי)
ואוכל טעים, מבושל, בשרי (ביתי, לא של מסעדות)
אבל - כשר לפסח!
וכל הבית שלנו נקי לפסח ב"ה (חוץ מהשירותים והמקלחת, אבל אל תגלו...)
והילדים שלנו שלווים, רגועים ושמחים ומאושרים, ואוהבים את ערבי פסחים ומחכים להם בכליון עינים!
פסח כשר ושמח
חני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //