נכתב ע"י bracha;2058581:אני לא בודקת את המשחק, אני בודקת את הקופסא שאין בה חמץ בעין.
אבל יכול להיות שדבוק על החתיכות עצמן פירורים של חמץ. ואת זה אני לא בודקת ולא מנקה, לכן אני מוכרת.
אני שמה חצי כוסנכתב ע"י stk;2058589:באיזו ובכמה אבקה/ג'ל את משתמשת לכל מכונה?
נכתב ע"י רק ברכה;2058488:רגע שאני יבין
מכניסים לאיזה מכונה? כמה מעלות?
נשמע מעניין אני מוכנה לנסות
נכתב ע"י לבן;2058119:"גדול המרצים על הנפש", לא אמור לעמוד ולצעוק, אפשר לדבר בנחת.
מי שחושב שלצעוק על מישהי, ולהגיד לה שההובי שלה מראה ש"עדיין לא הגיעה לעצמה", לא מבין מדי הרבה בנושאי נפש ואיך מגיעים אליה.
בנאדם הוא לא ביצה קשה, ואין מה להגיד לו עוד לא הגעת לבפנים, תקלף עוד קצת.
אז נכון שאולי התעסקות מוגזמת בנקיון מחפה על משהו פנימי חסר, אבל להגיד את זה בדרך הזאת- זה לא מה שיפתור את הבעיה.
המים שאת מבזבזת על המכונה יותר יקרים מהספל שעולה שקל!!נכתב ע"י חנון;2058482:מפלסטיק
נכתב ע"י הוליווד;2059030:הכוונה לדעתי היתה (של המרצה) זה שיש הרבה (מאד!) שה"הובי לנקות" נובע אצלן מצורך אובססיבי בנפש, מכפייתיות מסוימת, ואדם נהנה כשמרגיש שצורך נפשי שלו בא על סיפוקו, למרות שלא נהנה מעצם העבודה הפיזית הקשה.
ברור שיש גם יחידות סגולה, כאלה שעצם עבודת הניקיון זה הובי אצלן והנאה צרופה, כמו אצלי לשבת ולקרוא למשל. והן "מתות" על לשטוף כלים ולצחצח קרמיקות, במידה שאני נהנית לצפות בסרט טוב. בעולמינו יש הכל.
אני בהחלט אוהבת (מאד!) בית נקי ומצוחצח, אך את העבודה בדרך לתוצאה אני שונאת!
נכתב ע"י שרינה;2059131:המים שאת מבזבזת על המכונה יותר יקרים מהספל שעולה שקל!!
נכתב ע"י חנון;2058463:ספלים לנטילת ידים אני מכניסה למכונה ויוצא כחדש!!!
כדאי לשים כל פעם 1 כי הם יכולים להתחבר אחד לשני וקשה להפריד
אני לא מבזבזת שום מים! אני מכניסה למכונה רגילה, המים מתבזבזים עליהם...נכתב ע"י שרינה;2059131:המים שאת מבזבזת על המכונה יותר יקרים מהספל שעולה שקל!!
נכתב ע"י eden7115;2059433:לא הבנתי למה לכבס ספלים...
זה לא מסוג הדברים שרוחצים בקלות ובדקה, כמו שמדיחים כלים?
נכתב ע"י חנון;2059437:ביד אף פעם לא יצא לי כ"כ יפה
אין צורך באקנומיקה ושפשופים, מכבסים וזהו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //