נכתב ע"י sarigold5;2059997:אני כבר לא יודעת מי פה רציני ומי לא, מי שפוי ומי לא![]()
נכתב ע"י rachelY;2059674:שופכים מים רותחים על הפנאלים והם מתנקים? בלי לשפשף?
מענין. לא נשמע לי הכי הגיוני
על איזה סוג רצפה אתן מדברות?
ניסיתי עכשיו עם אנטי קאלק כמו שייעצת,נכתב ע"י מרשמלו;2059455:בענין הספלים:
אני מנקה באופן קבוע, פעם בשבוע, עם אנטי קאלק - נראה חדש!
כאילו קניתי אתמול!!!![]()
נכתב ע"י נחל;2060336:אקונומיקה הורסת רצפות, לא?
מבחינה הלכתית, אגב, מספיק לטאטא.
לא שהשטיפה מיותרת, כמובן...
נכתב ע"י rachelY;2060165:אני מבינה שזה עוזר ברצפות של פעם , לא בקרמיקה/גרניט נכון?
נכתב ע"י בת הכפר;2060602:והילדים שלי בטוח יכריזו שערב פסח הוא הזמן הכי-הכי כיף בשנה!
[/SIZE]
ואח"כ עוד ידברו פה על זכיות יוצרים
![]()
נכתב ע"י בת הכפר;2060602:ראיתן את הכתבה הזו?
לקט של כל התגובות...
תקשיבי לי טוב, חביבתי. כך האשה המאורגנת שבתוכי. אין לחץ. תצאי מהקופסא. תתחילי קודם כל מהמטבח. תגמרי אותו שיהיה פסחי לגמרי כולל הכל. תעברו לאכול בסלון.
בלי לחץ!
ואח"כ עוד ידברו פה על זכיות יוצרים
![]()
נכתב ע"י אביגיל אינש;2060627:דרך אגב, לא כולם יודעים
אבל אקונומיקה - הורסת רצפות לגמרי !
(ידעתי זאת תמיד, אך לפליאתי יש הרבה שמשתמשות עם אקונומיקה לרצפות )
יש לי שכנה, שהיתה בערב פסח עושה את הפינות וכל החיבורים בין המרצפות עם אקונומיקה
ואחרי כמה שנים - ראו שזה פשוט אכל את הכל, וכל הזמן נהיה שחור.... ונורא...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //