ותאמינו לי שהם רק מרוויחים מזה.אני חושבת שלהעסיק אשה חרדית נשואה בשנות הפוריות זה חלק מהחבילה.
אני עובדת במקום חילוני והם בהחלט יודעים לקחת בחשבון שעובדות חרדיות יולדות בממוצע פעם בשנתים ובכל אופן בוחרים להעסיק נשים מהמגזר.
גם בחוק כתוב שאם זה קריטי לגבי העבודה שלה מותר לא לקבל אותה...בדיוק לכן היא לא אמרה
קריטי זה הגדרה ממש רחבה...גם בחוק כתוב שאם זה קריטי לגבי העבודה שלה מותר לא לקבל אותה...
זה ממש חוסר אנושיות לעשות כזה דבר
תחשבו על מורה שמתקבלת אחרי פסח ... והיא אמורה להיות בכיתה מאוד בעייתית שצריכה יציבות והיא לא אמורה לפתוח שנה
נראה לכם ישר לא להגיד??
פחות מחצי שנה גם העובד צריך להוכיח שלא היה סיבה אחרת וגם המעסיק צריך להוכיח שההריון לא הסיבה לפיטוריןאם היא עבדה שם פחות מחצי שנה - לא.
ההבדל הוא שאחרי חצי שנה אסור לפטר גם אם יש סיבה מוצדקתפחות מחצי שנה גם העובד צריך להוכיח שלא היה סיבה אחרת וגם המעסיק צריך להוכיח שההריון לא הסיבה לפיטורין
יש הבדל גדול מאד בין תחילת העבודה לאמצע העבודהאני חושבת שלהעסיק אשה חרדית נשואה בשנות הפוריות זה חלק מהחבילה.
אני עובדת במקום חילוני והם בהחלט יודעים לקחת בחשבון שעובדות חרדיות יולדות בממוצע פעם בשנתים ובכל אופן בוחרים להעסיק נשים מהמגזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים