עכשיו המלחמה מספקת תרוץ לחצי שנה נוספתמשהו התחדש? מישהי קיבלה את העבודה שלה?
קראתי את ההתכתבויות פה ואני בשוווק של החייםברור שלא קיבלנו....
רק אשתף, ביום חמישי הוא שלח לי תמונות שהוא התקדם עם המטבח שלי
ובמקום לשמוח פשוט התאכזבתי קשות!!!
הזמנתי מטבח עם ידיות במה (וזה כתוב בחוזה שחור על גבי לבן!!!)
ובפועל הוא בנה לי מטבח עם ידיות רוכבות- - -
למי שמבין, זה אל-חזור, בידיות במה הארגז בנוי בצורה שונה.
לסיכום מאכזב: גם אם המטבח יגיע, זה לא מה שהזמנתי!!!
(כמובן שהחצוף הזה ניסה לשכנע אותי שידיות רוכבות יותר נוח וכדאי לי ובלה בלה בלה... )
אבל אני כבר סיימתי איתו וזהוווווו
אמרתי לו שאני לא רוצה את המטבח ובייייי
לי עושה רושם שהיא באמת פרסמה אותו כי נהנתה ורצתה לעזור לאחריםקראתי את ההתכתבויות פה ואני בשוווק של החיים
איזה מתסכל עוגמת נפש של החיים
רק על הטעות הזאת בטוח אתם יכולים לתבוע אותו לא??
העיקר חכמת נשים אמרה שבסוף תקבלו תוצר מושלם ורק בזמנים הוא בעייתי
וואלה זה מעצבן ממש
ואגב ברור שהיא מקבלת אחוזים על לקוחות שהיא מפנה אליו
למי שהיה עוד ספק בעניין
יכול להיותלי עושה רושם שהיא באמת פרסמה אותו כי נהנתה ורצתה לעזור לאחרים
אבל האשכול הזה חשוב ללמד לקח את כולנו לא נותנים מקדמות לבני דודים
לא מצליחה לראות את הסרטון בנטפריריקי זה המטבח שלך??
תיקן את הבעיות??
אז אמרהוא אמר שתיקן. לא מבינה בידיות.
זכוכית חומה מאוד טרנדי היוםריקי
אם יורשה לי לשאול זכוכית בוטרינה איזה צבע הולך היום.
הבנתי שלא שמים שקופה. אז מה כן?
אם הויטרינה סהרה בשילוב עץ כדאי זכוכית חומה?זכוכית חומה מאוד טרנדי היום
(עדיין עושים גם את השקוף)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים