מידע שימושי ועד הצלת משפחות מעסקאות כזב - מידע שימושי ותובנות

מצב
הנושא נעול.
ומה תגידו על זה?
באשכול ההוא על קבוצות רכישה
מישהו מבקש מ@מידע לכל כתובת מייל ליצירת קשר
@מידע לכל איך אפשר ליצור קשר איתך.
ומי עונה?
בבקשה:
‫dan5712996
6506090
גימל
עכשיו כבר אי אפשר לומר שמישהו נתן כתובת בשמו
ברנדוויין חובת ההוכחה עליך
בבקשה תן גילוי נאות ואמיתי

אעיד עלי שמים וארץ. אעיד עלי במי שאמר והיה. אין ולא היו לי קשרים עסקיים כל שהם בנוגע לנזכר. משאת חיי. נשמת אפי. הנה הצלת משפחות אברכים תמימים. למעלה משנה אני מקדיש את ימי ולילותיי - יחד עם בעלי מקצוע נוספים ומצוינים. באנונימיות מוחלטת. בציות מוחלט לגדולי הדיינים. ללא כל צפייה לתמורה או תודה כל שהיא.
יתכן שאכן יש טעות בזיהוי שלך כ@Shainec. לא יודע.
אבל ממעט היכרות עם העולם, אנשים שאכן מקדישים את עיתותיהם לציבור, לא כותבים על עצמם בכאלו סופרלטיבים. ומי שכותב על עצמו כך, בדרך כלל לא בדיוק עסוק בחסד ובהצלת הרבים...
כשמוסיפים לכך את ההתכתשות האישית והבלתי פוסקת עם @מידע לכל באשכולות המקבילים, קשה מאד לקבל את דבריך כפשוטם.
לכן צר לי, אבל חובת ההוכחה היא עליך.

שורה תחתונה - איך אתם החכמים והמוכשרים עוזרים למשפחות אברכים תמימים שקוברים אותם בעסקאות פח ?

שורה תחתונה - איך אתם החכמים והמוכשרים עוזרים למשפחות אברכים תמימים שקוברים אותם בעסקאות פח ?
בעלי הסביר לי פעם בצורה פשוטה אחרי שעניינתי אותו בכמה השקעות שוות...
הוא אמר לי אם זה כתוב בעיתון אז פשוט לא !!!

עוקבת אחרי האשכול
רק בהקשר לשאלה
אם היית מעיין פה בפרוג היית יודע שאחד החזקים והעוזרים פה בכמה תחומים משמעותיים במשך שנים
זה הרב @בית שמשניק

גם אני אישית שפעילה פה יחסית הרבה לא כ"כ קניתי את כל מה שרשמתם
קשה לקבל דברים ממי שנעלם גדול מאחוריו
צר לי אבל זה דרך העולם
בלי לפגוע ח"ו באף אחד ספציפית

היריעה הורחבה מעל לנצרך. לטעמי השורה התחתונה היא; שלא תאמינו לאף אחד ולאף מילה. גם לא לאלו של כותב השורות. בדקו כל דבר לגופו ובעצמכם. נתקלתם בנוכל שעושק את החוליה החלשה במדינה, קרי משפחות אברכים תמימים ? מוזמנת לפנות אלינו ואנו נוציא את האמת לאור.
אם ביכולתך לפתור את העניין בכוחות עצמך - תבורכי !
איך שלא יהיה אל תעמדי מנגד.

נתקלתם בנוכל שעושק את החוליה החלשה במדינה, קרי משפחות אברכים תמימים ? מוזמנת לפנות אלינו ואנו נוציא את האמת לאור.

נו, תתחיל לקרוא עיתון כל יום שלישי ותתחיל לטפל לפי סדר המודעות.
לא יהיה לך קשה למצוא אותם.
ואם יש לך כח להוציא את הצדק לאור מוזמן לעזור למשקיעי בסדנו ודורות עילית וכו' וכו'

משאת חיי. נשמת אפי. הנה הצלת משפחות אברכים תמימים. למעלה משנה אני מקדיש את ימי ולילותיי - יחד עם בעלי מקצוע נוספים ומצוינים. באנונימיות מוחלטת. בציות מוחלט לגדולי הדיינים. ללא כל צפייה לתמורה או תודה כל שהיא.
אתה טועה. ידי מלאות עבודה.
גם כאן יש תרתי דסתרי.
וצ"ע גדול. ולחומר הקושיא יש ליישב בדוחק בדרך פלפול דאולי ידיו מלאות עבודה בשעה שאינה לא יום ולא לילה, כמאמרם ז"ל (מנחות צט, ב) "צא ובדוק שעה שאינה לא מן היום ולא מן הלילה ולמוד בה חכמת יונית", ובכל שאר הזמן דהיינו הימים והלילות ממש, ידיו מלאות עבודה...

מכמות המגיבים והעוקבים באשכול זה והדומים לו
נראה כמה הציבור צמא וכמה לועד שבאמת יציל את העשוקים ויזהיר מן הרמאים
הגיע הזמן באמת שיקום בציבור גוף נאמן ומוכר
קדימה............

מכמות המגיבים והעוקבים באשכול זה והדומים לו
נראה כמה הציבור צמא וכמה לועד שבאמת יציל את העשוקים ויזהיר מן הרמאים
הגיע הזמן באמת שיקום בציבור גוף נאמן ומוכר
קדימה............
למה צריך גוף חדש? מה לא טוב בזה הקיים של איצ'ה ?

אולי הגיע הזמן להקים גוף שימליץ לאיזה השקעות כן מומלץ להיכנס.

הקריטריונים ותנאי הסף לקבל אישור יהיו ברורים ושקופים. היזמים יצטרכו להציג דוחות ניהולים ופיננסים ולתת לוועד גישה חופשית לכל מסד נתונים על פי דרישתם.

כמובן שהגושפנקא שהיזם יקבל לא יהווה תחזית רווח, אלא אישור על כך שלא מדובר בנוכל שמוכר קרח לאסקימואים.....

אני יכתוב את הדברים בזהירות רבה
עם כל הערכה הגדולה לאיצ'ה אחה"כ מדובר בגוף ומיזם של אדם פרטי שנאבק ב"ה בכמה השקעות מפורסמות אך הוא כמובן לא בודק כל השקעה ומיזם והוא גם לא יכול לדעת כל דבר
כוונתי לגוף כעין מערך כשרות שיורכב מרבנים עם נסיון בתחום הנדל"ן ואנשי מקצוע אמינים {כמובן שיהיה בתשלום כי חינם שווה חינם כידוע} שבמקום שכל הצעה יצטרכו לפנות לברר אם היא כדאית ושווה ותוך כדי הבדיקה יש את הלחצים והחרדות שאתה מפסיד וחבל לך על הזמן בסוף לא ישאר לך............
זה יעבוד שכל השקעה ומיזם יצטרכו להציג כשרות ובא לציון גואל

אני יכתוב את הדברים בזהירות רבה
עם כל הערכה הגדולה לאיצ'ה אחה"כ מדובר בגוף ומיזם של אדם פרטי שנאבק ב"ה בכמה השקעות מפורסמות אך הוא כמובן לא בודק כל השקעה ומיזם והוא גם לא יכול לדעת כל דבר
כוונתי לגוף כעין מערך כשרות שיורכב מרבנים עם נסיון בתחום הנדל"ן ואנשי מקצוע אמינים {כמובן שיהיה בתשלום כי חינם שווה חינם כידוע} שבמקום שכל הצעה יצטרכו לפנות לברר אם היא כדאית ושווה ותוך כדי הבדיקה יש את הלחצים והחרדות שאתה מפסיד וחבל לך על הזמן בסוף לא ישאר לך............
זה יעבוד שכל השקעה ומיזם יצטרכו להציג כשרות ובא לציון גואל
כמי שמונח בהשקעות שנים רבות וליווה מספר פרוייקטים הן בשוק ההון והן בנדלן.
צר לי לאכזבך.
זה לא יקרה [99%] מכמה טעמים
וזה גם לא יחסוך את תופעת ההשקעות המופקפקות כי הם ימשיכו להסביר לך למה הרבנים לקוחים זמן וכסף ולא מבינים בזה ועוד רגע נגמר וכדו'.
אם בנדל"ן שיש כל כך הרבה אצל מי לבדוק [בכל 100 חרדים יש כמה שמבינים באמת] בכל זאת לא נגמרים התרמיות והרמאויות למחצה לשליש ולרביע וכל כך הרבה אנשים לא מתייעצים אז אין מה לעשות.
אגב את איצה אני מכיר היטב אישית והוא עושה עבודת קודש וגם זה יחסית הפתעה בתחום, ואין לכם מושג בכלל כמה שעות ומאמצים הוא משקיע בתחום.
אגב היה גוף שהתיימר להיות כזה שבודק עיסקאות עבור אנשים לתקופה קצרה בתשלום אך הוא לא התרומם ואתם יודעים מי היה הגוף הזה?
[בסדנו]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה