יתכן שאכן יש טעות בזיהוי שלך כ@Shainec. לא יודע.אעיד עלי שמים וארץ. אעיד עלי במי שאמר והיה. אין ולא היו לי קשרים עסקיים כל שהם בנוגע לנזכר. משאת חיי. נשמת אפי. הנה הצלת משפחות אברכים תמימים. למעלה משנה אני מקדיש את ימי ולילותיי - יחד עם בעלי מקצוע נוספים ומצוינים. באנונימיות מוחלטת. בציות מוחלט לגדולי הדיינים. ללא כל צפייה לתמורה או תודה כל שהיא.
בעלי הסביר לי פעם בצורה פשוטה אחרי שעניינתי אותו בכמה השקעות שוות...שורה תחתונה - איך אתם החכמים והמוכשרים עוזרים למשפחות אברכים תמימים שקוברים אותם בעסקאות פח ?
עוקבת אחרי האשכולשורה תחתונה - איך אתם החכמים והמוכשרים עוזרים למשפחות אברכים תמימים שקוברים אותם בעסקאות פח ?
נתקלתם בנוכל שעושק את החוליה החלשה במדינה, קרי משפחות אברכים תמימים ? מוזמנת לפנות אלינו ואנו נוציא את האמת לאור.
משאת חיי. נשמת אפי. הנה הצלת משפחות אברכים תמימים. למעלה משנה אני מקדיש את ימי ולילותיי - יחד עם בעלי מקצוע נוספים ומצוינים. באנונימיות מוחלטת. בציות מוחלט לגדולי הדיינים. ללא כל צפייה לתמורה או תודה כל שהיא.
גם כאן יש תרתי דסתרי.אתה טועה. ידי מלאות עבודה.
למה צריך גוף חדש? מה לא טוב בזה הקיים של איצ'ה ?מכמות המגיבים והעוקבים באשכול זה והדומים לו
נראה כמה הציבור צמא וכמה לועד שבאמת יציל את העשוקים ויזהיר מן הרמאים
הגיע הזמן באמת שיקום בציבור גוף נאמן ומוכר
קדימה............
כמי שמונח בהשקעות שנים רבות וליווה מספר פרוייקטים הן בשוק ההון והן בנדלן.אני יכתוב את הדברים בזהירות רבה
עם כל הערכה הגדולה לאיצ'ה אחה"כ מדובר בגוף ומיזם של אדם פרטי שנאבק ב"ה בכמה השקעות מפורסמות אך הוא כמובן לא בודק כל השקעה ומיזם והוא גם לא יכול לדעת כל דבר
כוונתי לגוף כעין מערך כשרות שיורכב מרבנים עם נסיון בתחום הנדל"ן ואנשי מקצוע אמינים {כמובן שיהיה בתשלום כי חינם שווה חינם כידוע} שבמקום שכל הצעה יצטרכו לפנות לברר אם היא כדאית ושווה ותוך כדי הבדיקה יש את הלחצים והחרדות שאתה מפסיד וחבל לך על הזמן בסוף לא ישאר לך............
זה יעבוד שכל השקעה ומיזם יצטרכו להציג כשרות ובא לציון גואל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים