ורוד....(הגיל: שנה, ללא חולצה!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1534520:
תגידי שמצלמים ככה ישר על הרקע לא נהייה בלאי גדול?
והיא לא ניסתה כל הזמן לגעת ברקע של הקיר?
בד"כ אני לא מצלמת ככה ישר על הרקע. אבל הפעם החלטתי לחרוג כי רציתי את זה ככה בדיוק!

זו גם תינוקת בת שנה זוחלת, לא הולכת, והיא הייתה נקיה. וכל הסט הזה לקח בערך 5 דקות שאח"כ היא מיצתה.
בכלל כל הסטים איתה היו קצרצרים כי היא שובבה! ישר זחלה לפלשים וניסתה לטפס עליהם..

• הוסף לסימניות
תסלחו לי אבל זה ממש ממש לא יפה מבחינה דתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1534077:
חשבתי על זה שאולי רפלקטורים שחורים יוכלו לפתור את הענין..

אני אשאל את איציק בל"נ בשיעור
(האמת ששלחתי לו את התמונה לחו"ד על התאורה והוא אהב ולא העיר לי על הזליגה אבל את צודקת, היא קיימת.)
הענין שיכול להיות שצריך למקם אותם מכל הכוונים ואז אני מתיאשת מראש..

אני לא מתפלא על הרגשות צניעות שכהו, ממש לא במיוחד למי שלומדת אצל גבר ועוד מתקשרת אתו... ולא מתביישת בזה. ( אני לא היתי נותן ככה לאשתי...)
אבל מה הצדיקים שבנינו אשמים ?
לדוגמא תסתכלו על המקומונים כגון "כח הפירסום" שבעבר בקושי נתנו בגד של ילדה והיום מצלמים ילדות ממש .ויש להם ועדת רבנים...
מי יודע מה יהיה מחר.....

נ.ב. אם את התמונה המערכת לא מורידה אז שגם הודעה זו לא תוריד...
מותר להיות גם "צדיק" ולא רק "נאור"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avi media;1535204:
אני לא מתפלא על הרגשות צניעות שכהו, ממש לא במיוחד למי שלומדת אצל גבר ועוד מתקשרת אתו... ולא מתביישת בזה. ( אני לא היתי נותן ככה לאשתי...)

לא הבנתי מה יש לחפש בפרוג, אם כל הפלטפורמה לא מקובלת על כבודו.
ברור שאם היא לומדת אצל גבר היא 'עוד מתקשרת איתו'. מישהו חשב ששיעורים הם חד-צדדיים?

• הוסף לסימניות
לדוגמא תסתכלו על המקומונים כגון "כח הפירסום" שבעבר בקושי נתנו בגד של ילדה והיום מצלמים ילדות ממש .ויש להם ועדת רבנים...
מי יודע מה יהיה מחר.....

החריפות לא במקומה והתודה היא על חלק מהדברים
בקשר להידרדרות המקומונים, גם אני שמתי לב
ה' יעזור

• הוסף לסימניות
מי יודע מה יהיה מחר.....
הוצאת שם רע!
"כח הפרסום" לא מאשר להכניס בנות מעל גיל 3.
מנסיון אישי! (:cool::rolleyes::eek:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1535250:

ענין חדש/ ידיעון/ רב מכר עד גיל שנה בלבד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1535250:
הוצאת שם רע!
סליחה לא אמרתי כח הפרסום אמרתי מקומונים, תראו את צילומי התחפושות
בכל המקומונים שמגיעים לתיבת הדואר שלי יש בנות גדולות 8+ (קצת טשטוש על הפנים)
ועוד המון פרסומות עם בנות בגילאי 8+
תעקבו ותראו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל נ.;1535273:
תעקבו ותראו

הי
שכחת להחליף ניק. ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל נ.;1535273:
תעקבו ותראו
סורי,
ציטטתי ואתך במקום ניק אחר.
תוקן

• הוסף לסימניות
מי יודע מה יהיה מחר.....

מותר לך להוציא את רגשי הזדעזעותך ברבים, אבל פה גלשת ללשון הרע, הלבנת פנים, הוצאת שם רע וכו'
כדאי לחשוב לפני שמזדעקים על מצווה אחת אם לא דורכים בעוד כמה מצוות בדרך.

• הוסף לסימניות
ילדה צנועה וחסודה שהצטלמה בלבוש עירום בגיל שבוע תתגאה בתמונה או תתבייש? האם תשמח כשתדע שמליון איש צפו בעירומה?

בנות ישראל יש בהן מידת צניעות שטבועה בדמן. הן על כל איבר ואיבר ה' בכבודו ובעצמו ביקש היי אישה צנועה.

והפורום כאן נקרא חרדי. אני קוראת לצלמות! כבדו את רגשותינו שמכסא הכבוד חוצבו!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שמדובר בחוסר צניעות, בל נגזים. אין שום דבר לא צנוע בתמונה של ילדה בת שנה (וכל שכן בת שבוע...) ללא בגדים.
(לדעתי גם אין בעיה בפרסום תמונה של ילדה בת שנתיים בפרסומון- יש גבר שזה מעורר בו מחשבות???)

מדובר נטו על טעם וסגנון.
לדעתי אין יופי בילדה בת שנה עם חצאית וללא חולצה, זה מראה מוזר, כאילו הילדה באמצע להתלבש.
אבל אם אמא של הילדה אוהבת, אז מה הבעיה?
מי שלא מתאים לה שלא תצלצל ולא תגיד שהתמונה יפה...

בודאי שאין פה פגיעה בצניעות, קצת להכנס לפרופורציות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנונה;1535505:
אני לא חושבת שמדובר בחוסר צניעות, בל נגזים. אין שום דבר לא צנוע בתמונה של ילדה בת שנה (וכל שכן בת שבוע...) ללא בגדים.
(לדעתי גם אין בעיה בפרסום תמונה של ילדה בת שנתיים בפרסומון- יש גבר שזה מעורר בו מחשבות???)

מדובר נטו על טעם וסגנון.
לדעתי אין יופי בילדה בת שנה עם חצאית וללא חולצה, זה מראה מוזר, כאילו הילדה באמצע להתלבש.
אבל אם אמא של הילדה אוהבת, אז מה הבעיה?
מי שלא מתאים לה שלא תצלצל ולא תגיד שהתמונה יפה...

בודאי שאין פה פגיעה בצניעות, קצת להכנס לפרופורציות.

לא אמרתי שיש פה חוסר צניעות. אלא- חוסר רגישות לענין הזה של העירום.
לא נוח לנו עם כזה מראה.
התרגלנו מאז קטנותינו לכסות, להצניע, ופתאום חוסר כיסוי בריש גלי גורם לנו שלא נוכל להנות מיופיו של התינוק אלא לעצום עיניים ולעבור הלאה.

ושוב אני קוראת לצלמות!
האם תעלו לפה תינוקים ערביים? לא! כי כולנו נתנגד פה אחד! ואתן תתחשבו בריגשותינו ולא תעלו כאלו תמונות.
אז תמונות ילדים עירומים שילחו לפורומים פחות סגורים! ואותנו תשאירו עם הרגש הפועם בנו טרם נוצרנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1535508:
ושוב אני קוראת לצלמות!
האם תעלו לפה תינוקים ערביים? לא! כי כולנו נתנגד פה אחד! ואתן תתחשבו בריגשותינו ולא תעלו כאלו תמונות.
זה פשוט בגלל שאין כאן צלמת שתצלם אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1535508:
ושוב אני קוראת לצלמות!
אז תמונות ילדים עירומים שילחו לפורומים פחות סגורים! ואותנו תשאירו עם הרגש הפועם בנו טרם נוצרנו.

לא להיסחף עם ההקבלות בבקשה.

מה הקשר בין תמונה של תינוק ערבי לתמונה הזו של תינוקת יהודיה טהורה?????

ההקבלה לא נכונה ומזעזעת.
אם התינוקת ערומה, זה לא אומר שהתמונה שלה גרועה כמו - של תינוק ערבי.

• הוסף לסימניות
שאני יוריד את התמונת פרופיל???....

• הוסף לסימניות
האמת אני לא מבינה אתכם!
היא כתבה בפירוש בכותרת ההודעה "...ללא חולצה"!!!!!!
מי שזה צורם לו שלא יכנס מראש!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה