ושוב בעניני עגלות

• הוסף לסימניות
גמר חתימה טובה לכולם,
המלצתי כאן באשכולות עברו על העגלה המשולבת שברשותי, וכרגע אני קצת מתחרטת על ההמלצה...
הטיולון מאד לא נוח, לא נשכב טוב, צר ועוד כמה צרות, גגון וכד'.
חשבתי למכור ביד שניה ולקנות בייבי ג'וגר (או יש למישהו המלצה טובה יותר?)
אבל ראיתי שפורסם ממינהל התקינה (משרד התעשיה המסחר והתעסוקה) שעגלות תלת אופן התבררו כלא בטיחותיות,
האם גם העגלות שהגלגל הקדמי הוא בעצם מ-2 גלגלים?
אשמח לתשובות,
שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
מצער לגלות שרק עכשיו עלו במשרד התמ"ת על הענין. שמעתי זאת כבר לפני מספר שנים מאמהות מנוסות וגם ראיתי בעיני מקרים של התהפכות או כמעט התהפכות. אגב - גם בעגלת התאומים של בייבי ג'וגר.

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים כבר היה את הדגם של הסיטי מיני, זה עם 2 הגלגלים מקדימה? (מרוכזים למרכז)
אולי זה כן יציב?

• הוסף לסימניות
שירי, שימי לב שבפרסום שהעלית בכלל לא מדובר בעגלות טיולון בעלות שלושה גלגלים,
אלא בתלת אופן שמשמש גם כטיולון (מה שמסוכן הוא לשים ילד על אופניים לפני שהוא יודע או מסוגל לרכב).
מדובר באופניים בעלי שלושה גלגלים = תלת אופן, שיש להם גם ידית או ידיות להורים להובלה כמו עגלה.
עגלות טיולון בעלות שלושה גלגלים עומדות בתקנים של מכון התקנים, עד כמה שנאמר לי, אולי יש בהן משהו פחות יציב, אבל הן ודאי בטוחות לחלוטין לשימוש.

• הוסף לסימניות
באמירתי "לפני מספר שנים" התכוונתי לעגלות 3 גלגלים מסוגים שונים אבל גם את עגלת התאומים של בייבי ג'וגר ראיתי מתהפכת מהיתלות שובבה של "אח גדול".

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה

קבצים מצורפים

• תלת אופן.jpg
    KB 16.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אא, מצוין בפרוש עגלת ישיבה, מה שאי אפשר לכנות בשום אופן את התמונה שהעלית, לא?

• הוסף לסימניות
שירי, אנחנו יכולות להתווכח על הבנת הנקרא...
עגלת טיולון רגילה, לא משנה כמה גלגלים יש לה - לא מכונה תלת אופן.
אבל אולי אני מבינה לא נכון.... אגב, תלת האופן שהעליתי בתמונה בהחלט נמכר גם כווריאציה של עגלת טיולון.

• הוסף לסימניות
אוקי...
אז נשאל ככה - מבעלות הנסיון,
העגלה יציבה או לא?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת, אבל איזה עגלת טיולון הייתן ממליצות לרכוש? אתן יודעות, משהו אופנתי, קליל ונוח....

• הוסף לסימניות
כבר היה פה דיון בנושא...
ההמלצה הכללית היתה במישור היקר - מקלרן טכנו XT,
ובזול יותר - איה בייבי (לא מכירה), ועל צ'יקו הדעות חלוקות,
זה פחות או יותר.

• הוסף לסימניות
משהוא יכול להמליץ על עגלות כפולות (תאומים אבל לא לרוחב)?

• הוסף לסימניות
עגלת תאומים

משהוא יכול להמליץ על עגלת תאומים (לא לרוחב, אלה שהולכות אחד לפני השני)?

• הוסף לסימניות
הדיונים הללו על עגלות נחמדים ומגלים את גילן האמיתי של משתמשות הפורום...
בניגוד לעגלת שכיבה, שבה מומלץ וצריך להשקיע שתהיה איכותית ובטיחותית (ולאו דווקא אופנתית)
בטיולונים ממש ממש ממש חבל על הכסף!
כמעט אין טיולון ששורד מילד לילד. תעשינה חשבון, שכל פעוט מתחיל לבלות בטיולון מגיל חצי שנה בערך ועד גיל שלוש (גם בערך)- מדובר בשנתיים וחצי ארוכות, שבהן הפספוס שלכן כבר לא שוכב בדומייה כמו בעגלת שכיבה, כי אם מטפס / אוכל / נח לאחר שהתפלש בחול ובבוץ. הוא גם מעלה במשקל (ב"ה!) ואז העגלה היוקרתית נעשית ממש כבדה, בניגוד לאחיותיה הפשוטות, שעשויות בד"כ רק שילדה ובד.
למה לשלם על טיולון 600 ש"ח, כשיש טיולון לא פחות טוב ב-200 ש"ח? וככה את יכולה לקנות טיולון חדש לתינוק החדש, בלי נקיפות מצפון על העגלה היקרה שלא הצדיקה את מחירה.

• הוסף לסימניות
אבל האם זה נכון שבעגלות הפשוטות לעומת היקרות אין את כל הבולמי זעזועים ותמיכה בגב..
זה נראה לי חשוב שהילד לא יתפרקו עצמותיו עם כל אבן ברבי עקיבא, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;451950:
למה לשלם על טיולון 600 ש"ח, כשיש טיולון לא פחות טוב ב-200 ש"ח? וככה את יכולה לקנות טיולון חדש לתינוק החדש, בלי נקיפות מצפון על העגלה היקרה שלא הצדיקה את מחירה.

הענין הוא שהעגלות הזולות הן לפעמים כ"כ חלשות ורעועות שהובלת הילד בהן הופכת לסיוט. היו לי כמה עגלות זולות שפשוט לא נסעו, או שהגלגלים כל הזמן הסתובבו לכוונים אחרים וכו', ובפרט שמשקל הילד עולה. לכן למדתי כן להשקיע ביקרות החזקות אבל לאו דוקא ביוקרתיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;451955:
אבל האם זה נכון שבעגלות הפשוטות לעומת היקרות אין את כל הבולמי זעזועים ותמיכה בגב..
זה נראה לי חשוב שהילד לא יתפרקו עצמותיו עם כל אבן ברבי עקיבא, לא?
אין לי מושג לגבי בולמי זעזועים, זה כנראה סלוגן חדש של חברות הטיולונים, אבל כידוע לך, אף אני תושבת בני ברק, ובינתיים ב"ה עצמותינו שלימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;451958:
הענין הוא שהעגלות הזולות הן לפעמים כ"כ חלשות ורעועות שהובלת הילד בהן הופכת לסיוט. היו לי כמה עגלות זולות שפשוט לא נסעו, או שהגלגלים כל הזמן הסתובבו לכוונים אחרים וכו', ובפרט שמשקל הילד עולה. לכן למדתי כן להשקיע ביקרות החזקות אבל לאו דוקא ביוקרתיות.
גם אני קניתי עגלות מפירמה ידועה: דוקטור בייבי/ איה בייבי וכו'. הכי יקרה שקניתי היתה 250 ש"ח. ולא היו לי שום בעיות: העגלות נסעו והגלגלים לא הסתובבו.
אבל באמת, הן לא היו העגלות הכי הכי אופנתיות שיש. ואולי מזה נבע מחירן הזול.
קניתי גם את העגלות בחנות "טובה", ז"א, חנות שמספקת לי כצרכנית גב. זכורה לי פעם אחת שהייתי בתיקון עם עגלה, וזאת היתה דווקא עגלת התאומים היקרה.

• הוסף לסימניות
עגלת התאומים של בייבי ג'וגר (סיטי מיני) מתהפכת??? בטוח?

אני כבר ממש עמדתי לרכוש אותה!

האם יש למישהי נסיון ויכולה להמליץ לי....?

ודרך אגב, ראיתי שיש מושב המתחבר לעגלה, הנקרא "באגי פוד" (בתמונה המצורפת) , האם זה בכלל עדיף על פני עגלת תאומים? האם יש כאן למישהי את הדבר הזה ויכולה להמליץ עליו, האם זה בטיחותי / נוח וכו' והאם זה עדיף על עגלת תאומים / אחים ?

קבצים מצורפים

• 41f9msHe8%2BL__SL160_AA160_.jpg
    KB 5.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
העגלות של ה500 שח יכולות להחזיק 2 ילדים [ולפעמים 3] וזה עוזר מאד!
השכיבה היא רק לכ-6 חודשים אז אולי עליה כדאי פחות להשקיע.
לבנתיים יש לי טיולון גרקו שעלה 500 ש"ח ולא צריך להחליף אותו אפילו שעבר כמה ילדים.
הוא קל, קומפקטי, נח, נראה מצוין ומגיע למצב של שכיבה מלאה.
בפשוטים יותר הגלגלים נתקעים ונוסעים פחות בקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה