ושוב בעניני עגלות

• הוסף לסימניות
פילפל, לא להילחץ
לי יש בייבי גו'גר תאומים ואני מאוד מרוצה
היא מעולם לא התהפכה לי
ואני מתארת לעצמי שכל ילד שנתלה על עגלה יכול לגרום לה להתהפך...
עוד יותר- אני עולה איתה לאוטובוסים ונועלת את המעצורים, מעולם לא קרה שהיא זזה מילימטר!
אני מאמינה שלכל עגלה יכול לקרות מה שתיארו פה- העיקר הוא מה ואיך משתמשים בה
ושוב- מהניסיון שלי עם העגלה הזו- הכל עשר!

• הוסף לסימניות
לי היה טיולון זול של.. בחיים אני לא קונה יותר עגלות זולות!! אפילו ילד אחד זה לא החזיק, והילד לא היה שובב בכלל ובקושי בילה בעגלה.
עכשיו קניתי עגלה וקניתי את המקלרן techno xt היא אמנם עלתה לי כפול (1200 במקום 600 הקודמת) אבל מנסיון שראיתי אצל השכנות היא מחזיקה מעמד מצוין אפילו 2 ילדים

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שהבייבי גוגר היחיד לא יציבה (לא התאומים)

ובהזדמנות זאת מצטרפת לשאלה על הבאגי פוד
וכמה הוא עולה

או לחילופין- המלצה על עגלה שמתאימה לתינוק קטן ויש איפושהו לדחוף את הגדול יותר (שנתיים)
ולא העגלות של "פג" שרק מתפארות במעמד מאחורה ואי אפשר להעמיד שם שום ילד... או הטרמפיסט ששובר את הגב למוביל העגלה...

• הוסף לסימניות
שירי: ציטוט מהנכתב מ"מינהל התקינה":"הסכנה העלולה להגרם לפעוטות משימוש בתלת אופן כטיולון לצורך הסעתם כאשר הפעוטות טרם הגיעו ליכולתם לרכוב על תלת האופן באופן עצמאי", ובכן מעודי לא ראיתי ילדים הרוכבים על עגלת הטיולון שלהם באופן עצמאי, אולם חזיתי גם חזיתי תלת-אופן עם ידית גבוהה מאחור שההורה מנהיג בה את ילדו (כדו' התמונות שהביאה א'א', רק קצת פחות משוכללים...)
באשר ליציבות של "בייבי ג'וגר"- היא יציבה הרבה הרבה מעבר לטיולונים אחרים. יש לי נסיון עם "איה בייבי" וכן: "איזי בייבי" ודומיו, הם התהפכו בקלות עם כל שקית שהעזתי לשים על הידית. בביבי ג'וגר אני שמה (בידיות נשיאה מיוחדות) שקיות ועוד ועוד ולעיתים נדירות הם התהפכו יחד, גם כתוצאה מדחיפה של מישהו (אני מתכוונת לשקיות עם העגלה.) יותר מזה ביתי הנוכחית טפסנית לא קטנה והמקום הראשון זו כמובן- העגלה. היא נעמדת ובודקת מה קורה בגגון- ואף פעם לא התהפכה איתה! אבל המטפלת מספרת לי שהיא מטפסת גם על העגלות של הילדים האחרים ולצערינו הן כן מתהפכות איתה...
עגלת תאומים יש לי של פג אריה, במקרה, והיא באמת התהפכה כמה פעמים כשנתלה עליה אח גדול או כשהקטנים נעמדו עליה.

• הוסף לסימניות
מה זה באגי פוד?
יש תמונה?

• הוסף לסימניות
בענין עגלות תאומים:
האם יש למשהוא המלצה על עגלות של אחד אחרי השני? (לא לרוחב):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;452167:
בענין עגלות תאומים:
האם יש למשהוא המלצה על עגלות של אחד אחרי השני? (לא לרוחב):)
הבנתי מחברות שהן לא נוחות בכלל
במדרגות, בקיפול ועוד. אולי יהיה פה מישהו שדווקא ימליץ?

• הוסף לסימניות
לי יש בייביג'וגר עלית, עם מושב נשלף לבת הגדולה יותר לשימוש כשרוצים. כך אני לא מוגבלת תמיד להוביל עגלה לשתיים.
אכתוב מראש: אני גרה בדירה עם מעלית, לוא נדרשת לעלות מדרגות, כי מדרגות לא שייך לעלות איתה קבוע, חייבים למצוא פתרון לקשור אותה למטה.
אבל היא מדהימה, נוחה לקטנה ונוחה לגדולה מאד!
והעיקר: נוסעת מעצמה, רק מניחים יד והיא מתגלגלת לכיוון הרצוי, לא מרגישים שלוקחים עליה משא, וזו מעלה עצומה. אחרי שמובילים עגלה כזו, לא מבינים בכלל איך ניתן להזיז משהו אחר..
מתקפלת בקלות כמו כל הבייביג'וגר, גגון מכסה את שתי המושבים היטב מהשמש
חסרונות: גדולה ורחבה. אצלי השיקול הזה התגמד כתוצאה משימוש במעלית. ובכל אופן קל יותר להסתובב ברחוב עם עגלה כזו מאשר תאומים לרוחב.
אם ילד נשען אחורה לכיוון הידית חזק מידי, או תולים שקיות רבות מידי, יש בעיה של חוסר שיווי משקל והעגלה יכולה ליפול אחורה.

• הוסף לסימניות
בהמשך לדיון הסוער על עגלה חזקה ויקרה לעומת זולה ו"חד ילדית" רציתי להעיר כי רצוי לשקול לפני הרכישה את "תנאי המחיה" של העגלה:
1.אם יש רכב פרטי- חשוב הקיפול המינימאלי. ואם לאו חשובה עגלה חזקה דיה שתספוג טלטלות מכל הנוסעים האחרים הדוחקים את עגלותיהם. (כמו שארע לנו באותם ימים רחוקים מקרה מצער, עם האינגלזינה הותיקה והטובה, עת יצאה למסע בכורה עמנו ועם הבכור, בימי עלומיה/יו , והוצאה מתא המטען עם שבר בחלק החדש והמבהיק של הקיפול. -החליפו לנו, אלא מה..)
2.גובה קומת המגורים, ושפע המדרגות שבסביבה הקרובה.-לקומת כניסה, או מעלית, וסביבה מישורית תספיק עגלה ממוצעת עם גלגלים מסתובבים ותו לא. לסביבה מאתגרת עדיף עגלה "ארבע על ארבע" עם צמיגים הגונים.
3. משקל העגלה תלוי ברמת בריונות האם המובילה. ככל שהיא חלושה ושברירית יותר תנו לה עגלה קלה יותר.
4. העיצוב האופנתי: אם זה הילד הראשון, והאם גרה ליד חברות: שכחו מכל הנ"ל וקנו את המילה האחרונה, היא תסבול איתה כמו שהיא סובלת עם העקבים שלה..

• הוסף לסימניות
לאחר שיקולים רבים ובירורים בלי סוף,
קנינו לפני ראש השנה טיולון חדש!
הטיולון החדש של "איה ביבי".
המליצו לי עליו מכמה סיבות:
א. חברה עם שירות על כל תקלה (שלא תבא)
ב. עגלה חזקה, נוחה להובלה (לא צריכים לדחוף אותה).
ג. עיצוב חדשני ויפה.
היא עלתה פחות מ-600, ואני מקוה שתחזיק לפחות שני ילדים בעז"ה.
בינתיים היא נראית מצוינת. אני ממליצה!
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
והמוכרים עדיין ממליצים על מקלרן...
שווה להם בכל מקרה, לא?.

• הוסף לסימניות
לנו , בשעתו, אמר "רהיטי אור" משטראוס, י-ם על ה"איה בייבי": "זה מקלרן,הוא רק עולה חצי מחיר"

• הוסף לסימניות
עד כדי?!
כמה היא עולה, 600?
(כי אם עושים דיל גם על - נניח מיטה ושידה זה כבר לא יוצא הפרש גדול, בייחוד אם האיה בייבי עולה יותר מ-600.)
אז כמה היא עולה באמת?

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך עדכנית, זה היה לפני כמה וכמה שנים. היא עלתה אז 500 ש"ח, אבל מים רבים זרמו בנהר וכנראה שגם במחירון...

• הוסף לסימניות
האיה מצוינת, קלה ונחמדה, מלבד זה שהיא נופלת המון מכל כמה שקיות ששמים על העגלה, גם המקלרן תיפול, אבל, הרבה פחות!!!
אבל, הקלות שלה זה המעלה וגם החיסרון, תבחרו על מה להסתכל!!
רק שיהיה הרבה נחת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;452572:
האיה מצוינת, קלה ונחמדה, מלבד זה שהיא נופלת המון מכל כמה שקיות ששמים על העגלה, גם המקלרן תיפול, אבל, הרבה פחות!!!
אבל, הקלות שלה זה המעלה וגם החיסרון, תבחרו על מה להסתכל!!
רק שיהיה הרבה נחת!!!

באיה בייבי החדשה שידרגו את הענין של השיווי משקל והיא כבר לא נוטה כל כך ליפול אחורה.

נכתב ע"י pr;452560:
עד כדי?!
כמה היא עולה, 600?
(כי אם עושים דיל גם על - נניח מיטה ושידה זה כבר לא יוצא הפרש גדול, בייחוד אם האיה בייבי עולה יותר מ-600.)
אז כמה היא עולה באמת?

החדשה עולה בסביבות 600, והיא באמת מזכירה את המקלרן בעיצוב ובצבעים...

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי את האיה בייבי החדשה, מבחינת יופי היא עולה בהרבה על המקלרן, עגלה יפה מאוד. מבחינת כל המעלות האחרות... דברו איתי עוד שנה- שנתיים, בינתיים העגלה עושה רושם מצוין, לא כבדה, נוסעת כמו שצריך.
עוד דבר, ב'איה בביבי' יש כמה דגמים:
הדגם הישן, (אפור-ירוק, אפור אדום וכיו"ב) מבחינת יופי הוא לא משו וכמו שאמרה כאן נוי החכמה, שהגברת תעדיף לוותר על איכות ולא על יופי.. בבייבי לנד יש את העגלה הישנה והחדשה, תחליטי את מה את מעדיפה. המחיר הוא 590 כזכור לי, ועל רמת השרות אצלם אין עוררין. (לא, אין לי מניות.. :rolleyes:)
עוד משהו, יש את העגלה החדשה-ישנה, הדגם הקודם, בצבעי שחור כסף, אל תתבלבלי חלילה. שמעתי עליה שהיא גרועה מאוד ולכן איה בייבי ייצרו את הדגם החדש, כי על הקודם היו להם תלונות.

• הוסף לסימניות
אגב, אל תשכחי שהמקלרן הישנות היו מיוצרות באנגליה כמדומני, וכיום הן מיוצרות בסין. ככה שאני לא מי יודע מה מאמינה שהאיכות היא כמו שהיה פעם.

• הוסף לסימניות
וואו אשכול רציני ויש לי הרבה מה להגיב:
בקשר למה שפילפל כתבה על הביבי ג'וג'ר, יש לו מראה ששל כסא גלגלים.. (קצת מפחיד) הוא מתקפל אבל הוא בכלל לא זול! הוא עולה בארץ באזור ה-800 ש"ח.
בקשר לעגלת פג אני מאד נהנתי ממנה והצלחתי לסחוב בה שני ילדים. יש בה מקום לעמוד. (רק כשגדלים יותר, זה לא תחליף לאח/ות הגדולה כשהם ממש קטנים עד שנתיים, אח"כ יכול להיות) לא נתקלתי בפג בבעיות של התהפכות א"כ עמדה האחות ונשענה אחורה....
על איי ביבי שמעתי שיש כאלה שהוסיפו משקולות בצורת טבעת לפני הגלגלים למניעת התהפכות... אבל זה מכביד על ההעגלה.
ומנסיון אישי היה לי את הפג, (ועדיין יש לי ואני מאד מרוצה) ויש אחת שהיו לה 2 עגלות פג. ואח"כ איזה חיקוי של פג. שאפילו ילד אחד לא החזיק מבחינת קיפול היה מזעזע. לא התקפל נורמלי...
וגם לתשומת לב על כל עגלה צריך לשמור. לכבס כשמלוכלך... לא להשאיר בחדר מדרגות לחתולים ולא להעמיס סתם בלי מחשבה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;452142:
מה זה באגי פוד?
יש תמונה?

מושב מתקפל המתחבר לצד העגלה.

האם מישהו יודע להמליץ על זה מנסיון?

קבצים מצורפים

• 51Hx9HavL8L__SL500_AA300_.jpg
    KB 17.8 · צפיות: 25
  • BuggyPodSmorph2.gif
    KB 57.3 · צפיות: 23
  • buggypodC.gif
    KB 33.1 · צפיות: 26
  • buggy-pod-2-731279.jpg
    KB 16.5 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה