- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;452167:בענין עגלות תאומים:
האם יש למשהוא המלצה על עגלות של אחד אחרי השני? (לא לרוחב)![]()
מצטרפת לשאלה.
האם עגלת טנדר עדיפה על עגלת תאומים לרוחב?
נכתב ע"י שוצי;452167:בענין עגלות תאומים:
האם יש למשהוא המלצה על עגלות של אחד אחרי השני? (לא לרוחב)![]()
נכתב ע"י ליבי;453290:מישהי מכירה את הטיולון תאומים של סילבר קרוס? אני רוצה לקנות אותו ואשמח לשמוע המלצות / חסרונות. תודה רבה
שמעתי עליה דברים מאד טובים בפריש, אבל לא ניסיתי.נכתב ע"י ניצן;453866:מה אומרים האנשים על הCYBEX (טיולון)?
נכתב ע"י פילפל;452661:מושב מתקפל המתחבר לצד העגלה.
האם מישהו יודע להמליץ על זה מנסיון?
נכתב ע"י תרצה;453946:אני השתמשתי ב"טרמפ-טף" - גלגלים שמתחברים לעגלה מאחורה, וה"גדול" יושב עליהם.
אמנם, יש לזה מעלות וגם חסרונות: האמא המובילה צריכה להיות קצת רחוקה מהעגלה וזה אומר לשׁחות קדימה ולהזהר לא להחבט ברגליך מהגלגלים של הגדול;
אי אפשר לרדת ולעלות בקלות ממדרכה לכביש (אלא אם כן יש סוג חדש שמותאם לכך, בזמנו, לפני כשמונה שנים זה לא היה מותאם וכשירדנו בחוסר זהירות ממדרכה לכביש - נשבר הטרמפ... כעבור כמה שנים ראיתי משהי עם "טרמפ-טף" אחר קצת יותר משוכלל שבו היתה רצועה נוספת שגרמה לכך שיהיה אפשר לרדת ולעלות מהמדרכה לכביש)
ההרכבה פשוטה, אבל צריך בכל פעם כשעולים או יורדים במדרגות להוציא את ה"טרמפ" מהחיבורים שלו, ולחברו שוב לאחר המדרגות.
בקיצור, זה היה יעיל לי באזור שאיננו משופע במדרגות, (וכשהיו מדרגות, היתה גם דרך אחרת לעגלות ולא נאלצנו לנתק, לטפס,לחבר) ולא להליכות נמרצות וממושכות (בגלל המובילים - קשה להוביל הרבה זמן כשרחוקים במקצת מהעגלה ונזהרים כל הזמן על הרגליים שלא 'יחטפו' מכות...)
לא, חברה שלי קנתה לפני חודש לא נראה לי שהיא קנתה את העגלה האחרונה.נכתב ע"י MV25;454666:יכול להיות לאין יותר בארה"ב את המיני בייבי ג'וגר תאומים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים