ושוב בעניני עגלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;452167:
בענין עגלות תאומים:
האם יש למשהוא המלצה על עגלות של אחד אחרי השני? (לא לרוחב):)

מצטרפת לשאלה.
האם עגלת טנדר עדיפה על עגלת תאומים לרוחב?

קבצים מצורפים

• 7024.jpg
    KB 4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קניתי לפני שנתיים את האיה בייבי, ומה אני יגיד לכם שלא ימכרו לכן לוקשים,
איה בייבי זה לא מקלרן נקודה,
נופלת, הבד לא עמיד, את באיזשהו שלב את צריכה לדחוף את העגלה,
תוספת המחיר לטובת המקלרן שווה ומוצדקת
לי היאה לא החזיקה אפילו לא ילד אחד, ואני אחת שמאד שומרת על עגלות,
לחברתי יש מקלרן וזה בלי להשוות, הקלות, העיצוב היציבות,
אגב בחו"ל אפשר לקנות במחיר של 800 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחרונה כטיולון לתינוק בן שנה בייבי ג'וגר דגם מיני.
באופן כללי אני מאוד מרוצה. היא קלה ונוחה, מתקפלת בקלות ומתכבסת.
יש לה חיסרון אחד והוא די משמעותי: המושב לא מתיישב 90 מעלות. התינוק צריך כל הזמן למשוך את עצמו לתנוחת ישיבה.

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את הטיולון תאומים של סילבר קרוס? אני רוצה לקנות אותו ואשמח לשמוע המלצות / חסרונות. תודה רבה

קבצים מצורפים

• sait6.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 170
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;453290:
מישהי מכירה את הטיולון תאומים של סילבר קרוס? אני רוצה לקנות אותו ואשמח לשמוע המלצות / חסרונות. תודה רבה

סילבר קרוס זוהי חברה חדשה בארץ
מוכרת לאנגלים וותיקה מאוד
על פי השמועה היא חברה אמינה חזקה ואיכותית
המראה שלה עושה רושם טוב

• הוסף לסימניות
מה אומרים האנשים על הCYBEX (טיולון)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;453866:
מה אומרים האנשים על הCYBEX (טיולון)?
שמעתי עליה דברים מאד טובים בפריש, אבל לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
חוזרת על שאלתי-
יש למישהו נסיון עם עגלה מסוימת שנוח להושיב עליה או להעמיד ילד נוסף בגיל שנתיים?

(גיסתי לא רוצה לקנות תאומים לתינוקת החדשה שנולדה כי היא גרה באזור עם רחובות צרים מאד,
הטרמפיסט שמענו שהוא לא מוצלח, וכן הרכבת. לכן הפיתרון זה עגלה חזקה שתחזיק את הילדון הגדול (שנה ושמונה) באיזשהוא מקום מסודר... עוד מעט גם אני אדרש לסוגיה ובנתיים אני, בעל האינטרנט עורכת את הבירורים..)

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי ב"טרמפ-טף" - גלגלים שמתחברים לעגלה מאחורה, וה"גדול" יושב עליהם.
אמנם, יש לזה מעלות וגם חסרונות: האמא המובילה צריכה להיות קצת רחוקה מהעגלה וזה אומר לשׁחות קדימה ולהזהר לא להחבט ברגליך מהגלגלים של הגדול;
אי אפשר לרדת ולעלות בקלות ממדרכה לכביש (אלא אם כן יש סוג חדש שמותאם לכך, בזמנו, לפני כשמונה שנים זה לא היה מותאם וכשירדנו בחוסר זהירות ממדרכה לכביש - נשבר הטרמפ... כעבור כמה שנים ראיתי משהי עם "טרמפ-טף" אחר קצת יותר משוכלל שבו היתה רצועה נוספת שגרמה לכך שיהיה אפשר לרדת ולעלות מהמדרכה לכביש)
ההרכבה פשוטה, אבל צריך בכל פעם כשעולים או יורדים במדרגות להוציא את ה"טרמפ" מהחיבורים שלו, ולחברו שוב לאחר המדרגות.
בקיצור, זה היה יעיל לי באזור שאיננו משופע במדרגות, (וכשהיו מדרגות, היתה גם דרך אחרת לעגלות ולא נאלצנו לנתק, לטפס,לחבר) ולא להליכות נמרצות וממושכות (בגלל המובילים - קשה להוביל הרבה זמן כשרחוקים במקצת מהעגלה ונזהרים כל הזמן על הרגליים שלא 'יחטפו' מכות...)

• הוסף לסימניות
החסרון של עגלת רכבת הוא בקושי בהובלה. בד"כ מקדימה יושב הילד הגדול יותר והכבד יותר וכשצריך לעלות למדרכה יש להפעיל הרבה כח.
מצד שני יש לה יתרון ברחובות צרים ובכניסה בדלתות צרות. יש יתרון נוסף בכך שהקטן שוכב מאחורה והגדול לא יכול להציק לו כמו בעגלת תאומים צמודה.

• הוסף לסימניות
לנו הייתה עגלה של "נניה", מהמשפחה של "ד"ר בייבי". היה לה לפני הגגון , סמוך לידית, משטח די רחב (משהו דמוי כספת, להכניס בו חפצים קטנים) שעליו הייתי מושיבה את הגדול יותר. מה שכן- אחרי שנסחבנו כך עם שלושה ילדים- הלכה העגלה...

• הוסף לסימניות
גם אנחנו השתמשנו במגש העליון של העגלה להושיב את הגדול יותר
יש לנו עגלה של דוקטור בייבי, והיא ממש חזקה.
זה פתרון מעולה וקומפקטי כל עוד:
הילד הגדול ער
לא עוזבים את העגלה בלי להוריד אותו כי זה מתהפך (תלוי כמה הילד שוקל, ילד קטן ורזה אפשר להשאיר)
אי אפשר לתלות שקיות כי שוב - העגלה תתהפך (אבל אפשר למלא את הסל למטה)

הצלחנו אפילו להוביל ככה 3 ילדים (הצלחנו זה בעלי שיחי' , לי זה כבד מדי)
הכי גדול יושב בעגלה ומחזיק את התינוק, והאמצעי יושב על המגש למעלה

• הוסף לסימניות
איה בייבי

לי היתה איה בייבי ל-3 ילדים, חזקה כמו סוס, בד נשלף לכביסה, קלה, מתקפלת טוב - כיף של עגלה!!! מומלץ בחום, השירות של החברה גם מעולה. קניתי ב"מותק" בית שמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;452661:
מושב מתקפל המתחבר לצד העגלה.

האם מישהו יודע להמליץ על זה מנסיון?

כן לי היה, לפני 3 שנים,
לתינוק וילדה בת שנתיים
והייתי מרוצה מאד מאד,
נח, פרקטי, לא תופס מקום, כשצריך להיכנס למקום צר,
או לעלות לאוטובוס, פשוט מקפלים אותו לצד.
(אבל אם רוצים לקפל את העגלה משחררים אותו בקלות בקליקים)
יש להם גם מטריה לחורף כמדומני.
וצריך לשים לב שזה לא מתאים לכל עגלה...
המחיר אבל היה יקר 700 שקל בזמנו,
אין לי מושג מה המחיר היום,
עוד 2 משפחות הספיקו מאז להנות מזה אחרינו,
והיו מרוצים עד הגג.

• הוסף לסימניות
נדמה שאפשר לפתוח עוד אשכול בנושא עגלות, ואף הוא ימלא 6 עמודים...
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;453946:
אני השתמשתי ב"טרמפ-טף" - גלגלים שמתחברים לעגלה מאחורה, וה"גדול" יושב עליהם.
אמנם, יש לזה מעלות וגם חסרונות: האמא המובילה צריכה להיות קצת רחוקה מהעגלה וזה אומר לשׁחות קדימה ולהזהר לא להחבט ברגליך מהגלגלים של הגדול;
אי אפשר לרדת ולעלות בקלות ממדרכה לכביש (אלא אם כן יש סוג חדש שמותאם לכך, בזמנו, לפני כשמונה שנים זה לא היה מותאם וכשירדנו בחוסר זהירות ממדרכה לכביש - נשבר הטרמפ... כעבור כמה שנים ראיתי משהי עם "טרמפ-טף" אחר קצת יותר משוכלל שבו היתה רצועה נוספת שגרמה לכך שיהיה אפשר לרדת ולעלות מהמדרכה לכביש)
ההרכבה פשוטה, אבל צריך בכל פעם כשעולים או יורדים במדרגות להוציא את ה"טרמפ" מהחיבורים שלו, ולחברו שוב לאחר המדרגות.
בקיצור, זה היה יעיל לי באזור שאיננו משופע במדרגות, (וכשהיו מדרגות, היתה גם דרך אחרת לעגלות ולא נאלצנו לנתק, לטפס,לחבר) ולא להליכות נמרצות וממושכות (בגלל המובילים - קשה להוביל הרבה זמן כשרחוקים במקצת מהעגלה ונזהרים כל הזמן על הרגליים שלא 'יחטפו' מכות...)

הפתרון לבעיית המכות מהטרמפ - ללכת לצד העגלה ולהוביל אותה כך ולא מאחורה, ואז לא נתקעים. זה מה שאני עושה בד"כ וזה הרבה יותר נח. אגב, בעליות אפשר להוביל רגיל ולא נתקעים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות לאין יותר בארה"ב את המיני בייבי ג'וגר תאומים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;454666:
יכול להיות לאין יותר בארה"ב את המיני בייבי ג'וגר תאומים?
לא, חברה שלי קנתה לפני חודש לא נראה לי שהיא קנתה את העגלה האחרונה.

• הוסף לסימניות
אולי את גם יודעת איפה?
גיסתי מחפשת ולא משיגה

• הוסף לסימניות
אולי את גם יודעת איפה?
גיסתי מחפשת ולא משיגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה