- הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה אבל אני יכולה לברר לך, מה שאני יודעת זה שהיא קנתה בניו יורק.נכתב ע"י MV25;454673:אולי את גם יודעת איפה?
גיסתי מחפשת ולא משיגה
אני לא יודעת איפה אבל אני יכולה לברר לך, מה שאני יודעת זה שהיא קנתה בניו יורק.נכתב ע"י MV25;454673:אולי את גם יודעת איפה?
גיסתי מחפשת ולא משיגה
נכתב ע"י ראש_יהודי;454417:כן לי היה, לפני 3 שנים,
לתינוק וילדה בת שנתיים
והייתי מרוצה מאד מאד,
נח, פרקטי, לא תופס מקום, כשצריך להיכנס למקום צר,
או לעלות לאוטובוס, פשוט מקפלים אותו לצד.
(אבל אם רוצים לקפל את העגלה משחררים אותו בקלות בקליקים)
יש להם גם מטריה לחורף כמדומני.
וצריך לשים לב שזה לא מתאים לכל עגלה...
המחיר אבל היה יקר 700 שקל בזמנו,
אין לי מושג מה המחיר היום,
עוד 2 משפחות הספיקו מאז להנות מזה אחרינו,
והיו מרוצים עד הגג.
נכתב ע"י פילפל;454878:תודה על הייעוץ!
עוד דברים שמאד נחוץ לי לדעת לפני שאני קונה,
האם יש בזה גם מצבי שכיבה?
המושב מגיע בלי גגון, האם נחוץ לרכוש לזה כיסוי שמש (המגיע בנפרד ונראה כמו כלוב כזה...)?
האם פיתרון זה מהווה תחליף מוחלט לעגלת תאומים או שהוא מומלץ בנוסף?
אלפי תודות!
נכתב ע"י ראש_יהודי;455399:מצב שכיבה - הוא לא מגיע, אבל יש שם אופציה להטות טיפה אחורה,
אני הסתדרתי בקיץ בלי כיסוי שמש (בחורף לא יצא לי להשתמש אם אני זוכרת אבל נראה לי שכן צריך כיסוי גשם)
עגלת תאומים זה משהו אחר,
אם את רוצה את זה לתאומים בני אותו גיל - אז ממש לא מומלץ.
השיקול שלי היה בזמנו,
תוספת מושב לילדה הגדולה, בבוקר ובצהריים מהגן.
לקחתי בחשבון שהיא לא תישן בזה.
וגם א"א לעלות עם זה מדרגות (עם תאומים אפשר?)
וכן עוד משהו שהיה לי חשוב, שבבית הפיצי שגרתי בזמנו לא היה לי מקום לעגלת תאומים וזה לא תפס מקום...
וגם לא נתקעתי עם עגלת תאומים, כשהגדולה כבר לא הייתה צריכה עגלה ארזתי (האמת, במקרה שלי, השאלתי) את זה...
שימי לב אם זה מתאים לצרכים שלך, כי אם את רוצה שהיא/הוא יישן בעגלה כשצריך - זה לא מתאים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים