מידע שימושי זהירות !!! כמו המיילים המטרידים יש עוד סוג שדרוש דיון

• הוסף לסימניות
יש פה אשכול מיוחד ומחכים בקשר למיילים אנונימיים מכל מיני אנשים על הטרדות ובקשות וכו'
אני רוצה לכתוב על נושא אחר בהטרדות המיילים
הרי אנו כולם יודעים על כל מיני תרגילי עוקץ שאנשים עוברים בחיים בכל מיני צורות
והיום זה גם במיילים בפרט למי שאין אינטרנט פתוח ופחות מתמצא בעולם העוקצים אז יש אנשים שמנצלים את זה
הייתי מאוד מעוניינת לשמוע סיפורים שאנשים עברו
וביחד נלמד ונחכים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לספר לכם על מקרה שהגיע למייל שלי
יום אחד שמתי לב שיש לי מייל מאישה מתימן בשם רבקה
אישה שבעלה נהרג ע"י מלציות תימניות והיא רוצה לעלות לארץ ובעלה השאיר לה ירושה ע"ס 9 מליון יורו מזומן ???
והיא מחפשת מישהו שישקיע את זה פה בארץ ודווקא בנדל"ן כי זה היה הצוואה של בעלה
שאלתי אותה איך היא הגיעה אלי וענתה שהיא עשתה חיפוש בגוגל על אדם אמין ועלה המייל שלי ???
וכששאלתי אותה איך הכסף אמור לעבור מתימן לארץ היא ענתה שיש לה מכר דיפלומט גרמני ושדרכו יעבור הכסף אלי
ואז היא כתבה לי במייל כמובן שזה יהיה בתמורה של 20 אחוז מכל הכסף שזה אומר 1,800,000 יורו שזה מוגזם לחלוטין
ולא עניתי לה
היא שלחה לי מייל שהיא מבינה שאני מעוניינת אז היא רוצה רק מספר פלפון כתובת מספר זהות ומספר חשבון בנק
ופה הפסקתי את הקשר כי זה לא היה נראה הגיוני בעליל
היא המשיכה עם עוד כמה הודעות אבל כשהבינה שהיא הועברה לספאם הפסיקה להטריד

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך אתם הייתם מגיבים לכזאת הצעה מפתה?
והאם הגבתי נכון?
אני הייתי ישר מעבירה לספאם...
ממתי גוגל נהיה ממליץ יושר שלי?
ולמה שאישה מתימן תגיע דווקא אלי??

• הוסף לסימניות
זה באמת היה מוזר
אבל איך הגיעה אלי ?
ומה היא באמת רצתה?
את צריכה גם להעביר במחשבה שלך את הנושא הזה לספאם...
זה לא שווה מחשבה נוספת....
יכלו למשוך את המייל שלך מפורמים, מפרסומות שאולי נרשמת אליהם כדי להיכנס להגרלה, מקו"ח ששלחת-אם שלחת....
מכל מקום!

• הוסף לסימניות
יכלו למשוך את המייל שלך מפורמים, מפרסומות שאולי נרשמת אליהם כדי להיכנס להגרלה, מקו"ח ששלחת-אם שלחת....
אם כך אז זה ממש מפחיד
כי הרי המיילים שלנו מסתובבים היום בהרבה מקומות בגלל כל ההגרלות האלו

• הוסף לסימניות
אם כך אז זה ממש מפחיד
קראת את האשכול של המיילים או לא?
אם לא, מצורף לך כאן-

• הוסף לסימניות
אם כך אז זה ממש מפחיד
את באמת מאמינה בהגרלות האלו???
אני בחיים לא נרשמת אליהם,
רק מקבלת מלא ספאם מאנשים שמאמינים בזה. (עם רשימת מיילים ענקייייייית של כל המאמינים)

• הוסף לסימניות
אני יכול להגיד לכם מעדות אישית אני המזכיר של אחד מגדולי הטוענים הרבניים המפורסמים בתחום הדיני ממונות
וכאחד שמאד קרוב לתחום הזה אני מכיר אישית מאות סיפורים על אנשים שנעקצו בצורה נוראית ומתוחכמת ביותר
ולאו דוקא כפי הסיפור שהובא למעלה על תימן ששם פשוט שקוף השקר מכיון שכל בר דעת מבין שאם הוא נהרג אז בדרך כלל הוא לא השאיר צואה מעין זו
אבל דבר אחד אני יכול להגיד לכם מנסיוני הכאוב:
הזהרו !!!
כל הודעה כזו לשלוח ישירות לסאפאם במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב או לפנות לעורך דין או לטוען רבני מהשורה הראשונה בארץ!!!
זכרו!!! הדברים נוראים עד להחריד!!!
אל תהיו מן הצועקים על לשעבר!!!
החכם עיניו בראשו!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה