מידע שימושי זהירות! נוכל מכה בחרדים!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איפה המשטרה בסיפור?
הכל חוקי
אנשים פתוח חשבון בנק מרחוק עם חתימות וצילום פנים לפי החוק (בלי לדעת מה הם עושים, כמובן)
קיבלו ניירת בדואר (והוזהרו לא לפתוח אלא להעביר לנוכל את המעטפה הסגורה)
חתמו
הכל באופן חוקי, מה יש למשטרה להתערב?

וכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל !
לא הייתי רוצה לקבל 500 ש"ח ששייכים לאברך מק"ס

• הוסף לסימניות
אוקיי , מה לא ברור ? אני אחדד -
זה נקודה אחת - שבה אתה אומר שיש חשש שיעשו עליך כלים חזקים של שיכנוע
אבל אני שאלתי בשביל חבר שמגיע מראש לכל זה אחרי שהוא מודע לכך שהולכים לנסות לשכנע אותו לעשות דבר שאינו משתלם לו ....., ומגיע בלי פרטים מזהים בכלל ולא פרטי אשראי , ומראש הוא משאיר את כל פרטיו אצל שתי אברכים הלומדים חברותא בכולל וכו'
בקיצור שם מראש את כל הבלמים !
והשאלה הייתה האם גם במצב שבו שמת גדר לגדר וסייגים מטורפים , האם גם בזה יש חשש ??
ועל זה השאלה האם בעצם המפגש יש בעיה וחשש של נפילה
(כשהרעיון הוא להיפגש על מנת לקבל את הסכום המובטח על עצם הפגישה ...)

אוקיי , ואם הוא הגיע אליו
האם על ידי תמונה של אדם כבר אפשר לפתוח חשבון בנק ?
איזה נוכלות ובאיזה פח אפשר להפיל מעצם זה שאכן האדם הגיע אליו ???
אתה יודע גם לכתוב דברים כאלו בפורום ציבורי זה קצת חסר אחריות!
אסור לתת גושפנקה לשום נוכל או קיום פגישה שיכולה לצאת ממנה ח"ו עקיצה /נוכלות...
הרי אתה מדבר על חבר שיתכונן וכו' אבל תכלס מה שיוצא שילה למה לא להפגש ופה זה כבר מסוכן...
כי אנחנו יודעים מי נופל האלו הקצת יותר תמימים האלו שפחות בעניין של ביזנס / שמחכים רק לעשות קופה בצורה קלה... ובהקשר לזה אפשר לומר שבציבור שלנו יש כאלו בכמיות...

• הוסף לסימניות
אוקיי , מה לא ברור ? אני אחדד -
זה נקודה אחת - שבה אתה אומר שיש חשש שיעשו עליך כלים חזקים של שיכנוע
אבל אני שאלתי בשביל חבר שמגיע מראש לכל זה אחרי שהוא מודע לכך שהולכים לנסות לשכנע אותו לעשות דבר שאינו משתלם לו ....., ומגיע בלי פרטים מזהים בכלל ולא פרטי אשראי , ומראש הוא משאיר את כל פרטיו אצל שתי אברכים הלומדים חברותא בכולל וכו'
בקיצור שם מראש את כל הבלמים !
והשאלה הייתה האם גם במצב שבו שמת גדר לגדר וסייגים מטורפים , האם גם בזה יש חשש ??
ועל זה השאלה האם בעצם המפגש יש בעיה וחשש של נפילה
(כשהרעיון הוא להיפגש על מנת לקבל את הסכום המובטח על עצם הפגישה ...)

אוקיי , ואם הוא הגיע אליו
האם על ידי תמונה של אדם כבר אפשר לפתוח חשבון בנק ?
איזה נוכלות ובאיזה פח אפשר להפיל מעצם זה שאכן האדם הגיע אליו ???
ביתד בכתבה היה כתוב שיש מקומות שאפשר לפתוח ככה חשבון והוא לוקח הלוואות מטורפות

• הוסף לסימניות
חוקרת את נתניהו. ששש לא להפריע.

וברצינות? לרוב מדובר בענינים שחורים שלא משתלם לך להתלונן. מנסיון מאנשים קרובים.
כי אם תתלונן זה יכול להגיע לתוצאה של כל אירוע פלילי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנוכל.jpg

• הוסף לסימניות
ואז אותו אדם הציע לו שאם הוא מגיע לפגישה הוא משלם לו על מונית
וכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל
חייב להיות שהוא מרוויח נהפגישה:
אדם שמציע 500 ש"ח לשעה לא טיפש ככל הנראה, ורובם ככולם עם לשון חלקלקה ומצליח לשכנע שתלך הביתה ולהביא את כל מה שהשארת שם.

• הוסף לסימניות
איך יתכן שאפשר לעשות דברים כאלה בחסות החוק???
איך מוציאים סכומי כסף כאלה גדולים בקלות כזאת???
אם יש תמונה, אז המשטרה והחוק יודעים עליו. אז איך הוא יכול להמשיך???

ובאמת כמה שנזהרים, חלילה, אפשר ליפול בזה, אפילו בלי לדעת.
הוא יכול להקליט ולצלם סתם תוך כדי דיבור נעים ונחמד. ולהחתים על טופס ענייני, ולהשתמש בו לרעה. אבל איך מאפשרים לו?
אם אני אלך לבנק שלי להוציא סכום גדול, או להעביר מהחשבון לחשבון אחר בהעברה בנקאית, אם הסכום מאוד גדול, זה מעורר חשד של הונאה. ופה? הכל מותר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאי מי במערכת מקבל אחוזים.
מוזר מאד שנוכל שמסתובב במשך תקופה כה ארוכה בכמה ערים עם מספר גדול של קורבנות ועוד בסכומים עצומים, וכולם יודעים מזה, מסתובב חופשי.
רק מזכיר כשחברת א"פ קרסה מנהלי החברה ישבו בכלא בחשד להונאה - שהמשיכו למכור מוצרים אחרי שידעו שהחברה במצב קשה כלכלי ולא שלמו בסוף לספקים אחרי שהחברה קרסה - לא היה מוצר.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים עקצו את אבא שלי ב5000
אם אני לא טועה (ראיתי אותו אז ) מדובר בבן אדם שאת התמונה שלו העלו פה
וכבר הגשנו תלונה במשטרה בזמנו. הבנו שהועבר לדין. מענין..

• הוסף לסימניות
במחילה, אבל מי שכן חושב ללכת לפגישה הוא ממש טיפש !
הנוכל הוא בעל ניסיון עצום, ואותו בחור אין לו שום הבנה כמעט בשום נושא כלכלי,
למה שאדם ישלם 500 ש''ח אם הוא לא מרוויח מזה,
ולמה בכלל נראה לו שהוא בסוף ישלם לו 500 ש''ח ולא יתנה את זה בפגישות נוספות, או שבדיוק אין לו כסף ישלח לו את הכסף לבית, רק שיגיד לו איפה הוא גר, והבחור בתור חרדי מנומס לא יגיד לו אני לא יכול להגיד לך כי אני חושד שאתה נוכל,
וגם מה מכבר יכול להיות אם הוא רק יגיד לו את הכתובת המגורים וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נו, אז מה. לכן יש לו מצלמה במכשיר הטלפון שלו.
תסמכו עליהם. לכל בעיה שתעלה הם כבר חשבו על פתרון.
ברור!
היו פה ששאלו אם הוא יכול רק לצלם בסתר את הקורבן ולפתוח עם התמונה חשבון, ועל זה כתבתי שאין אפשרות כזו...

למי שמצפה "רק להרוויח 500 ש"ח",
האיש לא הולך לתת את הכסף
אלא רק לסגור איתך על עסקה כל שהיא, ובאדיבות "לנכות" לך 500 ש"ח, עבור הפגישה.
או להעניק לך "מידע זהב, שעלות הלימוד שלו היא 500 ש"ח"
או שתופתע לגלות שההטבה ניתנת לאחר פרעון תשלום ראשוני בסך מטורף כלשהו.
וכן על זה הדרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה