זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

• הוסף לסימניות
מצד אחד הם כותבים שחייבים לאשר מצד שני אפשר להעלות

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה איזה מסמכים צריך להגיש??
אנא עזרו לי!!!
אם הבעל בכולל מה צריך לצרף
צריך תלושים
על כל המסמכים כתוב תשפד
אנאאאאא
סבלנותתתתתתתתת
גם שנה שעברה זה היה ככה
לקח זמן עד שסידרו הכל
(זה נשמע כמו הדחיפות במאפיית הצבי אחרי פסח:)))))

• הוסף לסימניות
סבלנותתתתתתתתת
גם שנה שעברה זה היה ככה
לקח זמן עד שסידרו הכל
(זה נשמע כמו הדחיפות במאפיית הצבי אחרי פסח:)))))
הנה למי שרוצה לאברכים תשפ"ה
וגם זה https://www.gov.il/BlobFolder/guide...sidies-2024-2025_appendix-3-support-tests.pdf

• הוסף לסימניות
מעתיקה מהאתר:
  • תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
  • תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
  • שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
  • הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
לא כך?
זה או עבודה או אברך

• הוסף לסימניות
מעתיקה מהאתר:
  • תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
  • תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
  • שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
  • הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
לא כך?
מה באמת?

• הוסף לסימניות
בהשלמת פרטי הורה השני , הוא לא נותן למלאות 'מצב תעסוקתי' , מה עושים?

• הוסף לסימניות
לפי הסימולטור נראה שכן מחשבים השנה את המלגה של האברך

• הוסף לסימניות
חברה שבעלה שבמילואים והיא לא עובדת, האם לא תהיה זכאית לסבסוד????
(מילואים לא נחשב כעובד??)

• הוסף לסימניות
תכלס,
יש סנכרון?
ממש דחוף לי.

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה??
1732733954097.png

• הוסף לסימניות
נטפרי חוסם את הלוגו של המשרד.
יש למישהו אפשרות להעלות את הטופס כאן כקובץ מצורף.
אני מפחד שיפסלו לי את המסמך בגלל זה...

• הוסף לסימניות
אם אני למדתי ועבדתי במשרה ממש קטנה בתקופה הלימודים, סיימתי לפני 3 חודשים את הלימודים ולא מצאתי עבודה ונשארתי עם המשרה הקטנה אני זכאית?
יודעים אולי איזה מסמכים צריכה להגיש?
פעם ראשונה שלי...
משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה