מה זה אומר? אם הייתי בחלד מה1.24 עד 4.24 יש להם את חודשים מאי ויוני אז רואים שחזרתי, לא?צריך לשלוח תלוש ראשון אחרי החזרה לעבודה
סבלנותתתתתתתתתאני לא מבינה איזה מסמכים צריך להגיש??
אנא עזרו לי!!!
אם הבעל בכולל מה צריך לצרף
צריך תלושים
על כל המסמכים כתוב תשפד
אנאאאאא
הנה למי שרוצה לאברכים תשפ"הסבלנותתתתתתתתת
גם שנה שעברה זה היה ככה
לקח זמן עד שסידרו הכל
(זה נשמע כמו הדחיפות במאפיית הצבי אחרי פסח))))
זה או עבודה או אברךמעתיקה מהאתר:
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
- תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
- תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
- שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
- הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לא כך?
מה באמת?מעתיקה מהאתר:
לכאורה, זה אומר שאם הבעל אברך אי אפשר לקבל סבסוד אם הוא מקבל מלגה פחות מ3159 ש"ח
- תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
- תנאי סף נמוך יותר מיועד להורים יחידים והורים עם שלושה ילדים במעונות יום/משפחתונים. הורים אלה נדרשים להציג הכנסה חודשית ממוצעת נמוכה יותר, בגובה 2,632 ש"ח לפחות.
- שימו לב, לא מדובר בהכנסה נטו, אלא בהכנסה ברוטו החייבת בדמי ביטוח לאומי.
- הכנסה חודשית שאינה עומדת בתנאי הסף לא תזכה בסבסוד.
לא כך?
האם באמת צריך את זה ?הנה למי שרוצה לאברכים תשפ"ה
https://www.gov.il/BlobFolder/guide...sidies-2024-2025_appendix-8-support-tests.pdf
תסתכלו בסעיף 7 בעמוד השניהאם באמת צריך את זה ?
מצטרף לשאלה??תכלס,
יש סנכרון?
ממש דחוף לי.
מצטרף לשאלה??
מצטרף לשאלה??
נטפרי חוסם את הלוגו של המשרד.
משהו?אם אני למדתי ועבדתי במשרה ממש קטנה בתקופה הלימודים, סיימתי לפני 3 חודשים את הלימודים ולא מצאתי עבודה ונשארתי עם המשרה הקטנה אני זכאית?
יודעים אולי איזה מסמכים צריכה להגיש?
פעם ראשונה שלי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים