זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

מצאתי
ממתי שהוא נולד יעדכנו לכם דרגה חדשה לשאר החודשים קדימה
מצורף מתוך מבחני התמיכה
1732792169191.png

יכול להיות שיש טעוית??
כתוב לי ממוצע הכנסות יותר ממה שאני מרויח???:eek::eek:

קבצים מצורפים

• daycare_daycare-subsidies-2024-2025_appendix-10-support-tests.pdf
    KB 726.5 · צפיות: 26
מה עם בעי אברך וגם יש לו תלוש?
יש אפשרות להצהיר רק אברך??

אבל הם רואים נתונים מביטוח לאומי
אם אני לא טועה הם כתבו את זה גם בהורה 2

מי שהיא גם שכירה וגם עצמאית
מה היא רושמת
אפשר לרשום עצמאית
ורק לשלוח גם תלושים אחרונים ?

כי אני לא רואה לסמן אופציה שהיא גם עצמאית וגם שכירה

נערך לאחרונה ב:
יש לו תלוש על כ1,000 ש"ח בחודש ובנוסף הוא אברך.
איך תחושב לו הדרגה?
(אם אני מכניסה בסימולטור שכר 1,000 ש"ח אז הוא לא נותן לי בכלל דרגה)
אני גם עם אותה בעיה התחלתי לקבל תלושים לפני ארבעה חודשים של כ800 ש"ח
וזה מעלה לי בסימולטור קרוב לאלף ש"ח לעומת אברך רגיל
ולכן יש לי שתי שאלות
א. על איזו תקופה הם מסתכלים במעמד לא עובד, על רגע הבדיקה או על תחילת השנה כמו בתלושים.?
ב. האם יש לי ענין/יעזור לי לבטל את התלוש עכשיו, ואז עד שתגיע אליהם הבקשה כבר יתעדכן מעמד לא עובד ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה