- הוסף לסימניות
זה גם למשפחתונים?בבקשה. טבלאות לאינו מלכר
זה גם למשפחתונים?בבקשה. טבלאות לאינו מלכר
שואל, כי הגשתי חלק של הורה 1 בלי לצרף מסמכים 8 ו3 צריך אותם גם אם יש סנכרון ?גם אני מצטרף להנ"ל
תכלס' צריך להוסיף מסמכים לאברך/שכיר או לא ?
בבקשה מישהו שיודע אשמח לתשובה..נניח אני מביאה תלוש של ינואר
רשום שם שצריך שהתלוש מלפני הלידה יכלול נתונים מצטברים ל3 חודשים
וכיוון שזה תחילת שנה אין נתונים מצטברים
ידוע לך אם זה בסדר?
צפה בקובץ המצורף 1833678
אתה בטוח? צריך ללמוד 9 שעות ביום?תרשום 45 שעות שבועיות.
לדעתי הוא התבלבל זה אמור להיות 40 שעות שבועיותאתה בטוח? צריך ללמוד 9 שעות ביום?
כנ"ללדעתי הוא התבלבל זה אמור להיות 40 שעות שבועיות
בנספח 8 רשום 45 שעות.אתה בטוח? צריך ללמוד 9 שעות ביום?
אני רשמתי תמיד 45 שעות.אתה בטוח? צריך ללמוד 9 שעות ביום?
כתוב לי שצריך להעלות אישור קבלה למשפחתון, מישהו יודע מה זה?
כתוב לי שצריך להעלות אישור קבלה למשפחתון, מישהו יודע מה זה?
תבדקו את ההגדרה בביטוח לאומי,שאלה נוספת לגבי עצמאיים,
מהאזור האישי בביטוח לאומי נראה שלא מעודכן שם שיש עסק עצמאי,
וגם בסנכרון בבקשה לדרגה אין שום התייחסות לזה שיש עסק עצמאי
האם אפשר פשוט לא לדווח עליו? או שיש להם מקום אחר לשאוב ממנו את המידע על כך?
זה עוסק פטור.
זה טופס שאני אמור לקבל מהמשפחתון?כתוב לי שצריך להעלות אישור קבלה למשפחתון, מישהו יודע מה זה?
תבקש מהם, הם יתנו לך מלאזה טופס שאני אמור לקבל מהמשפחתון?
או שאני צריך להביא את זה למשפחתון למלאות.
מצטרפת לשאלהבעלי עושה שירות אזרחי וגם עובד
בשנה שעברה הם יסתכלו רק על שירות האזרחי (שמקנה הנחה משמעותית במעונות), כי לא היה מסונכרן עם הביטוח.
השנה זה מסונכרן, האם יסכלו על העבודה או על השירות?
למישהו יש מושג?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים