זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

עצמאית צריכה להגיש נספח 4
יש עוד טופס שהיא צריכה להביא לרו"ח?

כתוב לי שצריך להעלות אישור קבלה למשפחתון, מישהו יודע מה זה?

כתוב לי שצריך להעלות אישור קבלה למשפחתון, מישהו יודע מה זה?
1732800593273.png

שאלה נוספת לגבי עצמאיים,
מהאזור האישי בביטוח לאומי נראה שלא מעודכן שם שיש עסק עצמאי,
וגם בסנכרון בבקשה לדרגה אין שום התייחסות לזה שיש עסק עצמאי
האם אפשר פשוט לא לדווח עליו? או שיש להם מקום אחר לשאוב ממנו את המידע על כך?
זה עוסק פטור.
תבדקו את ההגדרה בביטוח לאומי,
הסנכרון הוא רק מול ביטוח לאומי,
ברגע שלא מוגדרים בביטוח לאומי כעצמאי לא יופיע במערכת הסבסוד.

בעלי עושה שירות אזרחי וגם עובד
בשנה שעברה הם יסתכלו רק על שירות האזרחי (שמקנה הנחה משמעותית במעונות), כי לא היה מסונכרן עם הביטוח.
השנה זה מסונכרן, האם יסכלו על העבודה או על השירות?
למישהו יש מושג?
מצטרפת לשאלה
וכן שאלה נוספת,
השירות של בעלי מסתיים השנה ב31/12/24.
האם יחשבו לו כל השנה לפי שירות אזרחי או רק עד סוף שנה נוכחית ואז יתחילו לבדוק לפי משכורת?

אברך שיש לו גם תלוש מה צריך לדווח
והאם מדווחים באיזור האישי של האישה או שצריך להכנס דרך האיזור האישי שלי

מורה שהיתה בחלד בזמן חופשת פסח קיבלה גם דמי לידה על התקופה וגם משכורת על החופש,
מה שמגדיל את ההכנסה,
הם מחשבים את זה?
אם כן, איך ניתן לערער על זה?

על איזה חודשים הם מסתכלים שנה שעברה הייתי באבטלה.
והתחלתי לעבוד רק השנה.1/9
מישהו יכול לעזור לי
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה