ישראל בן צבי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בנספח 8 רשום 45 ש"ש36 ש"ש
בנספח 8 רשום 45 ש"ש36 ש"ש
בעיקרון הם עושים ממוצע של 6 חודשים,מה לגבי התלושים איזה חודשים הם מחשבים?
נכוןכלומר מתחילת 2024 רצף של 3 חד'?
לא משהו שידוע לי,בנספח 8 רשום 45 ש"ש
אבל של איזה חודשים 1-6?בעיקרון הם עושים ממוצע של 6 חודשים,
אם תרצו להתמקד על 3 חודשים ספציפים יש לשלוח להם את התלושי שכר ולבקש התחשבות
הם לוקחים נתונים מ1-6אבל של איזה חודשים 1-6?
כי בדף הקודם כתבת חודשים אחרים
לא זוכרת מספרים,האם אברך צריך גם נספח 3 וגם 8?
תודה רבה!!
שאני אבין נכון 17105 ש"ח לחודש?
הורה 1 6.580 ש"ח לחודש והורה 2 17.105 ש"ח לחודששאני אבין נכון 17105 ש"ח לחודש?
אז אין לכם זכאות מעל 6600 לנפש אין זכאותהורה 1 6.580 ש"ח לחודש והורה 2 17.105 ש"ח לחודש
(שניהם ברוטו כמובן)
כמה ילדים יש לכם בבית מתחת גיל 18?אז אין לכם זכאות מעל 6600 לנפש אין זכאות
מה זה אומר? כמה נשלם?אז אין לכם זכאות מעל 6600 לנפש אין זכאות
2כמה ילדים יש לכם בבית מתחת גיל 18?
לדעתי תקבלו דרגה 11,מה זה אומר? כמה נשלם?
בסימולטור זה מה שהוא נתן...
2
לא חייב להיות חופף החודשים של שני ההורים,@מלי שיר
אפשר לשלוח להורה שהחליףעבודה בחודש 5.24 תלושים מצטבר מחודש 10
ולהורה 2 שהתחיל לעבוד ב6.24 תלושים 6-8 או 9-11
חייב להיות מאותם חודשים אצל 2 ההורים?
תמיד אפשר לחדש את הזכאות אבל בהחלט שיש מצב שהם יהיו מסונכרים,אם נגיש כעת עם סנכרון (כאילו יש ברירה...)
ובמשך השנה נגיש ערעור ובקשה לישוב מחדש כי ההורים או אחד מהם לפחות עזבו את העבודה, גם יהיה סנכרון או שנוכל להגיש עצמאית ואז יהיה בסדר?
כמובן שכרגע לא למדתי את המערכת שם מפנים ברגע שיהיה לי מידע אני מיד אעדכןאיך אפשר ליצור איתך קשר?
תמחקי מיד כמובן...
לא זה היה המטרה@מלי שיר הבהלת אותי...
לא קיבלתם תלושי שכר על חודשים 5-9/2024??הבעל עבד כל הזמן אבל בחודש 5.24 התחיל עבודה חדשה כלומר תלוש של חודש 10 מכיל את כל הנתונים מחודש 5-10.24
האישה התחילה עבודה בחודש 6 ועד בכלל
למה שישללו לנו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים