הם דורשים שתלמדי מעל 24 ש"ש אם אין לך הכנסה אבל אם יש לך הכנסה את כן תהיי זכאיתתודה על המענה
בחודשים ינואר- יוני לא עבדתי
התחלתי לעבוד באוקטובר ההכנסה הייתה מעל 3150, כעת ההכנסה פחות מ3159
אני אמלא שאני לומדת ועובדת הבעיה היא שהם דורשים שילמדו פחות מ24 ש״ש ואני לומדת יותר אבל הכנסה נמוכה יותר
האם הכוונה בעבודה לחודשים של עכשיו והאם זה יפגע לי בדרגה שאני לומדת מעל 24 ש״ש אבל מקבלת פחות מ3150
תודה רבה
יש לך סימוכין לזה?כן,
אפשר לשלוח להם תלושי שכר של חודשים 1-3 ולבקש להם ללכת לפי זה,
אילו טפסים אברך צריך לשלוח?
תודה על המענה המהירהם דורשים שתלמדי מעל 24 ש"ש אם אין לך הכנסה אבל אם יש לך הכנסה את כן תהיי זכאית
מה הכוונה יהיו?הם יהיו מסונכרנים,
\אבל בהחלט יש מצב שעכשיו ממש הם יאשרו בלי סינכרון
כן,
לא נחשב כהכנסה אם עושה לך בעיות יכולה לרשום 1 שקל1. אברך [לא עובד] מחשבים כהכנסה ?
[ואם כן-וצריך לרשום כמה הכנסה, אפשר גם לרשום 0 ?
2. איך בוחרים באפשרות לצרף תלושים רק מחודשים 1-3 [עוד לא הגשתי]?
תודה!
תכנס שוב מהורה 2 הנכון ותשלח שובומה עושים אם בטעות זה קרה לי גם ואישרתי!!
עכשיו מופיע שהורה 1 והורה 2 הם אני....
איך מעדכנים??
צריך לצאת מהאזור האישי לך בממשל זמין ולהכנס שובאני מגיש בקשה ושולח לאשתי להגיש גם כן, וכשאני נכנס ממנה זה שוב מביא את הפרטים שלי.
מישהו נתקל בכזו תופעה?
זה כן בעיה.טופס אישור כולל הכולל צריל להיות חתום + חותמת גומי של הכולל
הצהרת הורה לומד אתה חותם
אם הוא אברך זה יחשב כלומד בכולל ואם מובטל ולא מקבל כלום לא תהיו זכאים
תלוש חודש 6-9 של אחרי חופשת לידה (אין אפשרות של 6 כי אין בטווח)
להביא אישור שמירת הריון,
אני הייתי מדווחת רגיל כעצמאית ושולחת את הטפסים של רואי חשבון /יועץ מס
כולם צריכים להגיש,
כן,
אפשר לשלוח להם תלושי שכר של חודשים 1-3 ולבקש להם ללכת לפי זה,
לשלוח מסמכים בעידכונט
החל מתאריך 01/09/2024
להיכנס לאזור האישי של בן הזוג ויופיע לכם האפשרות של המשך מילוי הטופס
קורה אין צורך להתייחס למרות שבחלון אנונימי זה יהיה שונה, בכל אופן הם מקבלים את הנתונים לפי הת.ז.
אין התייחסות לשעות בכלל,
רק ללומדים
כנ"ל לא בעיה, בכל אופן אצלם במערכת זה מתעדכן
היה לך לפני הלידה ילד אחר במעון?שאז כלומר היתה דרגה ורק צריך עדכון דרגה ועל זה דיברתי שמספיק להביא תלוש אחד מאחרי החזרההייתי בחל"ד 07/02 - 19/06
אין לי 3 חודשים רצופים של העסקה בתוך החודשים 01-06
אני צריכה לצרף תלוש אחד מאחרי החזרה מחלד?
או לפי מה שרשום צריך תלוש אחד מלפני הלידה אבל שכולל נתונים מצטברים ל3 חודשים,
למעשה אם ילדתי בפברואר, התלוש של ינואר הוא מלפני,
אך משום שזה תחילת שנה אין שם נתונים מצטברים ל3 חודשים.
זה בסדר?
זה פעם ראשונה במעוןהיה לך לפני הלידה ילד אחר במעון?שאז כלומר היתה דרגה ורק צריך עדכון דרגה ועל זה דיברתי שמספיק להביא תלוש אחד מאחרי החזרה
ואם זה ילד ראשון במעון אז לפי הנהלים הרגילים
.ילדתי ב 1/24 חזרתי רק ב 8/9, ז"א שאין לי תלוש מלא על ספטמבר,
האם לשלוח תלושים 9,10,11 או לחכות לתלוש 12( התלוש יופק ב 31/12 )?
אם קיבלת דמי לידה יופיעו הדמי לידה ששולמו לך וכנראה שהם יחשבו גם לפי זהילדתי ב 1/24 חזרתי רק ב 8/9, ז"א שאין לי תלוש מלא על ספטמבר,
האם לשלוח תלושים 9,10,11 או לחכות לתלוש 12( התלוש יופק ב 31/12
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים