המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
ומה כתבתי אתמול?דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
ומה כתבתי אתמול?דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
לפני שממלאים את הפרטים של הורה 2 צריך לעשות יציאה מהאזור האישי של הורה 1הגשתי בקשה לקבלת דרגה:
העניין שהמייל להורה 2 נשלח להורה 1- בעצם אותם פרטים
הגשתי את הבקשה בדרך הזאת עבור הורה 1 ועבור הורה 2 כשלכל אחד נשלח מייל עם אותם פרטים להשלמה
האם תקין? מה צריך לעשות?
שאלה נוספת
ממוצע ההכנסות שלי מזכה בהנחה,
בעלי אברך אך רשום גם כעובד שעות בודדות בשבוע ומקבל תלוש נמוך של 950 שח , בצירוף של שנינו אני לא זכאית להנחה בכלל .. , יש מה לעשות כדי כן לזכות להנחה ? יש למה לקוות ?
@המוכשר !!! יש לך מושג ?
ותודה רבה רבה !!
אולי שווה להפסיק לעבודבעיה...
והם קוראים לעצמם "עידוד תעסוקת הורים"אולי שווה להפסיק לעבוד
לא אוליאולי שווה להפסיק לעבוד
זה נכון להבא .. אבל רטוראקטיבית ?אולי שווה להפסיק לעבוד
איזה אישורים מהכולל צריך לעלות?1) איפה צריך לעלות אישור מהכולל?
כן, לי זה היה בסדר גמורמישהו ניסה שימוש באותו מייל להורה 1 ולהורה 2?
אפשר להגיד עכשיו או לחכות זמן מסוים מהגשת הבקשה?
לוקח לפחות 6 ימי עבודה עד שהבקשה נקלטתאפשר להגיד עכשיו או לחכות זמן מסוים מהגשת הבקשה?
מה אתה מתכוון?אשתי עצמאית האם היא יכולה להצהיר על שלושה חודשים שבהם היתה בחל"ד?
@המוכשר !!!
אם השכירה מזכה אותך הכי טובאם אני שכירה עם 70% משרה ויש לי גם עוסק פטור שאינו עונה להגדרה
מה בדיוק אני צריכה להגיש???
צריך אישור כוללאיזה אישורים מהכולל צריך לעלות?
העלתי רק את האישור לימודים במוסדות תורנים האם היה צריך אישור נוסף על גובה המלגה?
ורק אז אפשר להגיש את הבקשה?לוקח לפחות 6 ימי עבודה עד שהבקשה נקלטת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים