זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

הגשתי בקשה לקבלת דרגה:
העניין שהמייל להורה 2 נשלח להורה 1- בעצם אותם פרטים
הגשתי את הבקשה בדרך הזאת עבור הורה 1 ועבור הורה 2 כשלכל אחד נשלח מייל עם אותם פרטים להשלמה
האם תקין? מה צריך לעשות?
לפני שממלאים את הפרטים של הורה 2 צריך לעשות יציאה מהאזור האישי של הורה 1

שאלה נוספת
ממוצע ההכנסות שלי מזכה בהנחה,
בעלי אברך אך רשום גם כעובד שעות בודדות בשבוע ומקבל תלוש נמוך של 950 שח , בצירוף של שנינו אני לא זכאית להנחה בכלל .. , יש מה לעשות כדי כן לזכות להנחה ? יש למה לקוות ?
@המוכשר !!! יש לך מושג ?
ותודה רבה רבה !!

אולי שווה להפסיק לעבוד

למה סטודנט צריך להביא בנוסף לאישורי הלימודים גם שלושה תלושי שכר? הרי הוא למד. לא עבד. אז מה קשור תלושים?

אם אני שכירה עם 70% משרה ויש לי גם עוסק פטור שאינו עונה להגדרה
מה בדיוק אני צריכה להגיש???

בלת"ק.
עצמאי שהוא גם אברך.
לגבי עצמאים לא מתקבל מידע מביטו"ל. האם המידע על היותו אברך כן מתקבל?
צריך להגיש טפסים 3-8?

אם צירפתי רק נספח 8 ולא 3(לא ידעתי שצריך למלא גם את זה) וכבר הגשתי את הטופס
מה צריך לעשות עכשיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה