- הוסף לסימניות
- #1,281
לי זכור שרשמתי שנה שעברה 40מעניין
כי בכל שנה שלחתי להם 45 ש"ש
לי זכור שרשמתי שנה שעברה 40מעניין
כי בכל שנה שלחתי להם 45 ש"ש
כלומר ש40 זה טוב?דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
אני גם שלחתי בשנה שעברה 40 וזה עבר,בנוסף -האם לדעתך אפשר לשלוח שוב אחרי שרשמתי כבר 40 והבאתי אישור מהכולל מודפס שזה 40 ?
הגיוני?
לדעתי אפשר להסביר את ההבדל בין ה40 ל45אני גם שלחתי בשנה שעברה 40 וזה עבר,
השנה שלחתי 40 ושלחו לי בחזרה שזה לא מספיק,
שלחתי שוב פעם מתוקן עם 45 והיום שלחו לי שזה מסודר.
אבל לדעתך אם שלחתי מהכולל אישור רשמי מודפס של 40 ש"שאני גם שלחתי בשנה שעברה 40 וזה עבר,
השנה שלחתי 40 ושלחו לי בחזרה שזה לא מספיק,
שלחתי שוב פעם מתוקן עם 45 והיום שלחו לי שזה מסודר.
אם לא היה לכם מ1-6 יכולים 3 רצופיםחייבים תלושים מלפני ה.1.9.24 או שניתן להעלות 3 תלושים רצופים כולל התשיעי והעשירי?
אני גם שלחתי אישור מהכולל על 40 ואח"כ שלחתי אישור מאותו כולל על 45 שעות וזה נראה שהם לא עושים בעיות (הם שלחו לי מייל שזה התקבל בהצלחה ומחקו בהערות את זה שאין לי מספיק שעות)אבל לדעתך אם שלחתי מהכולל אישור רשמי מודפס של 40 ש"ש
זה לא יהיה בעיה?
מה דעתך?
היית שולח?
בשונה מכתב יד שאפשר להסביר שלא חישבנת טוב...
אני אשמח לקבל את השיחה .דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
הייתי בחלד ב1-5, אז אישרתי נתונים מהבט"ל, ומחכה שיפתח העידכונט, זה התהליך, נכון?אם לא היה לכם מ1-6 יכולים 3 רצופים
(לא חוקי להקליט ללא ידיעה וכ"ש לא לפרסם)
אכן זה התהליךהייתי בחלד ב1-5, אז אישרתי נתונים מהבט"ל, ומחכה שיפתח העידכונט, זה התהליך, נכון?
ואז מעלה 3 תלושים רצופים 8,9,10
אגב אם יש הבראה וביגוד בתלוש של 8 יש אפשרות לערער על זה?
תודה!
למה לא?מי שהוא גם אברך וגם עובד במשק בית על סכום קטן
האם זכאי לדרגה
תודה לכל המשיבים
חוקי לכאורה.(לא חוקי להקליט ללא ידיעה וכ"ש לא לפרסם)
www.exm.co.il
כל הענין מוזר מאוד, כי כתוב מפורש בנספח 3 ששעות הלימוד כפי הנדרש ע"פ משרד החינוך, ומשרד החינוך דורשים עבור כולל של גיל גיוס 40 ש"ש ועבור פטורי גיוס 35 ש"ש [מצו"ב]לכל מי ששאל הרגע דיברתי עם מישהי שעובדת שם ואמרה לי שנכון להיום בצהריים היו חייבים 45 ש"ש
היא טוענת שעובדים על זה להוריד ל40 או 35
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים