זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

בנוסף -האם לדעתך אפשר לשלוח שוב אחרי שרשמתי כבר 40 והבאתי אישור מהכולל מודפס שזה 40 ?
הגיוני?
אני גם שלחתי בשנה שעברה 40 וזה עבר,
השנה שלחתי 40 ושלחו לי בחזרה שזה לא מספיק,
שלחתי שוב פעם מתוקן עם 45 והיום שלחו לי שזה מסודר.

לדעתי אפשר להסביר את ההבדל בין ה40 ל45
בזה שלא כללנו את יום שישי...
ככה שאם ישאלו יהיה תשובה...

ולאלה שאמרו לעיל 36 ש"ש
הם היו ממש רחוקים ...

מעניין ....

אבל לדעתך אם שלחתי מהכולל אישור רשמי מודפס של 40 ש"ש
זה לא יהיה בעיה?

מה דעתך?

היית שולח?

בשונה מכתב יד שאפשר להסביר שלא חישבנת טוב...

חייבים תלושים מלפני ה.1.9.24 או שניתן להעלות 3 תלושים רצופים כולל התשיעי והעשירי?

אבל לדעתך אם שלחתי מהכולל אישור רשמי מודפס של 40 ש"ש
זה לא יהיה בעיה?

מה דעתך?

היית שולח?

בשונה מכתב יד שאפשר להסביר שלא חישבנת טוב...
אני גם שלחתי אישור מהכולל על 40 ואח"כ שלחתי אישור מאותו כולל על 45 שעות וזה נראה שהם לא עושים בעיות (הם שלחו לי מייל שזה התקבל בהצלחה ומחקו בהערות את זה שאין לי מספיק שעות)
מקוה באמת שזה בסדר

מי שהוא גם אברך וגם עובד במשק בית על סכום קטן
האם זכאי לדרגה
תודה לכל המשיבים

דיברתי עכשיו עם משרדו של השר בן צור ואמרו לי שאברכים כדי לקבל סבסוד צריכים להצהיר על בין 40 ל 45 ש"ש
מי שרוצה השיחה מוקלטת
אני אשמח לקבל את השיחה .

dwrwn5941 @ gmail.com (להוריד רווחים)

אם לא היה לכם מ1-6 יכולים 3 רצופים
הייתי בחלד ב1-5, אז אישרתי נתונים מהבט"ל, ומחכה שיפתח העידכונט, זה התהליך, נכון?
ואז מעלה 3 תלושים רצופים 8,9,10
אגב אם יש הבראה וביגוד בתלוש של 8 יש אפשרות לערער על זה?

תודה!

הייתי בחלד ב1-5, אז אישרתי נתונים מהבט"ל, ומחכה שיפתח העידכונט, זה התהליך, נכון?
ואז מעלה 3 תלושים רצופים 8,9,10
אגב אם יש הבראה וביגוד בתלוש של 8 יש אפשרות לערער על זה?

תודה!
אכן זה התהליך
הבראה נחשב כהכנסה
אבל תמיד אפשר להגיש תיקון דרגא לפי תלושים חדשים

(לא חוקי להקליט ללא ידיעה וכ"ש לא לפרסם)
חוקי לכאורה.
אם המקליט הוא אחד הצדדים בשיחה ,זה חוקי.

האם ההנחה מסונכרנת עם הדתות
כלומר משנה איזה כולל אני חותם, ואיזה כולל אני רשום?
תודה

לכל מי ששאל הרגע דיברתי עם מישהי שעובדת שם ואמרה לי שנכון להיום בצהריים היו חייבים 45 ש"ש
היא טוענת שעובדים על זה להוריד ל40 או 35
כל הענין מוזר מאוד, כי כתוב מפורש בנספח 3 ששעות הלימוד כפי הנדרש ע"פ משרד החינוך, ומשרד החינוך דורשים עבור כולל של גיל גיוס 40 ש"ש ועבור פטורי גיוס 35 ש"ש [מצו"ב]

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-12-04 201040.pdf
    KB 227.1 · צפיות: 24
  • hozer_2025 (1).pdf
    KB 537.9 · צפיות: 175
  • שעות לימוד ל-2025 משרד החינוך (1).pdf
    KB 82.5 · צפיות: 33
  • צילום מסך 2024-12-03 214508 (1).pdf
    KB 175.6 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה