ידיעת התורה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
וואי אתם קיצוניים
הכל לפי המצב של הזוג וההורים מה שיייך להכליל
הכל לפי המצב של הזוג וההורים מה שיייך להכליל
לא מעוניין לדבר על גופו של מקרה אבל גם אתה מסכים שרק היום אתה יכול להגיד שזה היה בסדר ובאותו מידה יכולה להגיד היום שזה דפק לך את החיים אז מה העניין להיכנס לזה מראשלא. אני מאוד מודע לעצמי.
אני מרגיש חופשי לגמרי בביתי, וזה לא מגביל אותי בכלום.
אבל ידעתי לאן אני נכנס, ובהתחלה לקחתי תקופת ניסיון, ככה שבסוף - זה היה לטובה.
אם הייתה אפילו מריבה אחת שקשורה לעניין הזה, או אפילו חוסר נעימות רציני אחד - הייתי עוזב אחרי חודש - חודשיים.
אני אציג את דעתי , אומנם זה עמדה קצת קיצונית אבל מאד ברורה , עדיף עיר אחרת מאשר בנין עם ההורים ,
גם שמדובר בהורים מאד אוהבים ותומכים , ואולי אדייק ואומר בפרט אם מדובר בהורים מאד אוהבים...
( למרות שאני מכירה שני זוגות שגרים בבנין עם ההורים באושר גדול , בשני הזוגות האמורים ההורים בגלאי ה50 המאוחרות )
כי הם דואגיםולמה שההורים או הזוג ירצו לדעת?
ולמה אם זה נודע להם במקרה, זה אמור להעסיק אותם?
האמת היא שאני מסכים שגופו של מקרה מיותר.לא מעוניין לדבר על גופו של מקרה אבל גם אתה מסכים שרק היום אתה יכול להגיד שזה היה בסדר ובאותו מידה יכולה להגיד היום שזה דפק לך את החיים אז מה העניין להיכנס לזה מראש
הלוואי שזה היה רק להסכים וזהו.בוא נעשה דיל אני יסכים אתך לגמרי בתמורה אתה מעלה כבר פרק... באחת הסיפורים המוצלחים שקראתי או שאני באשליה מידי?
מה משחק פה?לא משחקים בנישואים !!
לא התכוונתי שההורים חופריםולמה שההורים או הזוג ירצו לדעת?
ולמה אם זה נודע להם במקרה, זה אמור להעסיק אותם?
זה כבר קשור לסגנון הקשר ששל הילד/ה עם ההןרים- לא לשום דבר אחרלא התכוונתי שההורים חופרים
ולא התכוונתי שהם מחפשים את הזוג כל הזמן
אבל כן יש סיכוי סביר שהזוג ימצא את עצמו נזהר כל הזמן שמא ואולי ההורים יראו ויעירו
אז לזוג שכבר עבר את התקופה הראשונה, והוא מכיר את עצמו והורים - מקסים, שיחליטו לפי הנתונים שלהם
אבל זוג שעוד לא התחיל את החיים? בשביל מה הם צריכים את זה?
ושוב, אני לא מתכוונת להורים עם בעיה כלשהי
רק להורים אוהבים ודואגים, ומלאי כוונות טובות כרימון, שבאמת רוצים בשביל הילדים שלהם רק טוב...
יש נורמות ויש "רוב העולם"מה משחק פה?
אולי לך זה לא מתאים, אבל יש מלא שאין להם בעיה עם זה, אז כל אחד צריך להכיר את עצמו ולדעת מה הגבולות שלו,
יתכן שאם יש פה שאלה, אז אולי באמת עדיף שלא, מניחה שהרבה מאלו שחיים ככה זה בא להם טבעי וטוב בלי התלבטויות מידי.
ברור!זה כבר קשור לסגנון הקשר ששל הילד/ה עם ההןרים- לא לשום דבר אחר
וכל אחד עונה כאן מהמקום והעיניים שלו- מול ההורים שלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים