מחיר למשתכן זוכי הגרלה מס' 2052 בבית שמש!

האם פניות חוזרות ונשנות למשרד השיכון יועילו?
אני גם כתבתי פניה למשרד השיכוןוה מה שהם ענו לי:

ישראל שלום רב,

בנוגע להגרלה בה זכית 2052,

במסגרת התוכנית ולאחר קבלת היתרי הבנייה מתבצעת בדיקת התאמות אשר מגנה על הרוכשים בהתאם לכללי ותנאי חוברת המכרז

לפעמים ישנן סוגיות כאלה ואחרות אשר נבדקות אל מול חוברת המכרז והתאמותיה לפני ליציאה לשיווק

בימים אלו אנו עושים את מירב המאמצים על מנת לקדם את הנושא בבדיקות הנדרשות במס' נושאים אל מול הקבלן

אנו סבורים כי בקרוב מאוד תקבלו את הזימון המיוחל לבחירת הדירה בפרויקט בו זכיתם

תודה על פנייתך וסבלנותך!

שלושה חודשים זה עדיין בהגדרה של "בקרוב מאוד"?

קניתי שם בשוק חופשי וקראו לי היום לאתר הבניה כדי לוודא שאין טעויות בריצוף, מנהל העבודה שם אמר לי שלהערכתו תוך 8 חודשים עד שנה הדירה תהיה מוכנה. (מתחם A)

דבר מעניין ששמתי לב אליו בקשר לקבוצת נתיב.
היום ביתד יש כתבה נרחבת על הפרוייקט פינוי בינוי שלהם ברח' ביאליק בבית שמש שקיבל היתר הריסה. בכתבה מוזכרים פרוייקטים ידועים אחרים של נתיב שבשלבי ביצוע. בין היתר מסוקרים בהרחבה שם 2 הפרוייקטים שלהם בשכונת נווה שמיר בבית שמש, האחד בשיווק והשני היוצא בקרוב לפרי-סייל. אולם באופן מעניין, אין שם אזכור של מלה או חצי מלה על פרוייקט הענק שלהם בשכונת ד' 5.
קצת מוזר, לא?

דבר מעניין ששמתי לב אליו בקשר לקבוצת נתיב.
היום ביתד יש כתבה נרחבת על הפרוייקט פינוי בינוי שלהם ברח' ביאליק בבית שמש שקיבל היתר הריסה. בכתבה מוזכרים פרוייקטים ידועים אחרים של נתיב שבשלבי ביצוע. בין היתר מסוקרים בהרחבה שם 2 הפרוייקטים שלהם בשכונת נווה שמיר בבית שמש, האחד בשיווק והשני היוצא בקרוב לפרי-סייל. אולם באופן מעניין, אין שם אזכור של מלה או חצי מלה על פרוייקט הענק שלהם בשכונת ד' 5.
קצת מוזר, לא?
עדיף שלא ידעו שהיה כזה פרויקט שבו ביטלו חוזים.

אז מי שזכה איך ידע אם בכלל יבנו את חצי השכונה שעוד לא התחילו לבנות , אולי זה לא שווה כלכלית?

מתוך מצגת משקיעים של שפיר
https://maya.tase.co.il/he/reports/companies/1657622?attachmentType=pdf1

כתר הרמה רמה ד5 בית שמש.jpg

נערך לאחרונה ב:
בית שימשניק אני רואה שמופיע שהגדילו את הפרויקט ל-1257האם זה אמור להגדיל את הדירות לזכאים ליותר מ-604

בית שימשניק אני רואה שמופיע שהגדילו את הפרויקט ל-1257האם זה אמור להגדיל את הדירות לזכאים ליותר מ-604
לכאורה כן.
כשהגדילו בעבר מ1,036 ל1,148 ׂ(בשני שלבים) מספר הדירות לזכאים גדל מ492 ל604 - כלומר כל התוספת הלכה לזכאים.
מעניין מה יקרה הפעם, בהגדלה של 109 הדירות הנוספות.

אם אחד מכם רוצה לקדם דברים
כדאי מאוד שכולם יתאגדו במכתב אחד שינוסח טוב על ידי עורך דין ויופנה לשפיר/נתיב/משרד השיכון במקביל
ואולי למכתב הזה הם יתייחסו ברצינות יותר
מצרף דוגמא של מכתב עם אופציה לחתימות

https://www.atzuma.co.il/zxc111

במידה ויש כאן אדם עם אנרגיות - יש לי כתובות מייל של חלק מזוכי הפרויקט\
כדי להביא כמות חתימות גדולה

גם אנחנו זכינו בפרויקט ונצטרף לחתימה

הניסוח במכתב הוא טיוטה שלי בלבד
צריך שעורך דין ינסח מכתב בצורה טובה יותר
וילווה את התהליך
ברגע שהפניה מופנית מעורך דין בצירוף החתימות של כולם
זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי
אם יש פה בקבוצה עורך דין שמוכן לעזור בעניין-כולנו נשמח

בגדול לפי הנתונים היבשים - אין לאף אחד שום התחייבות לרוכשים, בטח שלא לחברה, שאין לה שום התחייבות לזוכים לפי החתימות, אבל לדעתי גם לא למשרד השיכון.
אז על מה תבססו את הטענות?
מענין אותי ממש אם יצא מזה משהו
כי היתה קבוצה שנסתה בעבר ולא יצא מזה כלום, בסוף מתחייבים לזוכים רק מחויבות לדירה בהנחה בלי דד ליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה