מחיר למשתכן זוכי הגרלה מס' 2052 בבית שמש!

שואל לחבר ש=ממתין ברשימת המתנה מספר 75 ויש 604דירות (ומתוכם 178 בני מקום אז נשאר כ440) דירות האם יש לו סכוי לאור כל מה שנאמר ונכתב פה (ועד לבחירת דירות היה כמה שנים לדעתי ) @בית שמשניק

שואל לחבר ש=ממתין ברשימת המתנה מספר 75 ויש 604דירות (ומתוכם 178 בני מקום אז נשאר כ440) דירות האם יש לו סכוי לאור כל מה שנאמר ונכתב פה (ועד לבחירת דירות היה כמה שנים לדעתי ) @בית שמשניק
בעיקרון הסיכוי נמוך. אבל קשה לדעת בשלב הזה מה יתפתח מהסיפור שהתפוצץ כאן בפורום. צריך להמתין ולראות לאן זה הולך.

בעיקרון הסיכוי נמוך. אבל קשה לדעת בשלב הזה מה יתפתח מהסיפור שהתפוצץ כאן בפורום. צריך להמתין ולראות לאן זה הולך.
רק אין הרבה סיכוי שעד לבחירת דירות יקח כמה שנים
יש מספר גדול של בניינים לבניה, מתוכם יש יותר מחצי דירות משתכן, אין מצב בעולם שהדירות יעמדו מוכנות ריקות, ככל שאכן ממשיכים בבניה, אז כנראה שהם על הענין הזה חזק כדי למצא פתרונות
לא עושה שכל ששופכים כסף בכמויות בלי להיות בלחץ על ההכנסות, וזה לא משנה אם אתה חברה יציבה ומבוססת ברמה גבוהה.

רק אין הרבה סיכוי שעד לבחירת דירות יקח כמה שנים
יש מספר גדול של בניינים לבניה, מתוכם יש יותר מחצי דירות משתכן, אין מצב בעולם שהדירות יעמדו מוכנות ריקות, ככל שאכן ממשיכים בבניה, אז כנראה שהם על הענין הזה חזק כדי למצא פתרונות
לא עושה שכל ששופכים כסף בכמויות בלי להיות בלחץ על ההכנסות, וזה לא משנה אם אתה חברה יציבה ומבוססת ברמה גבוהה.
יכולים ביום בהיר להפסיק הכל אם זה יבאו לבית משפט וכו

הפרויקט מתקדם לאט, יש אזורים שבכלל לא מפותחים, ויש אזורים שיש כבר בניה מתקדמת. בכל אופן לא נשמע הגיוני לוותר על מיליון ש"ח.!! קצת סבלנות והכל יהיה בסדר.

קבצים מצורפים

• IMG_2629.JPG
    IMG_2629.JPG
    KB 723.7 · צפיות: 26
  • IMG_2632.JPG
    IMG_2632.JPG
    KB 811.9 · צפיות: 20
  • IMG_2630.JPG
    IMG_2630.JPG
    KB 834.7 · צפיות: 25
  • IMG_2631.JPG
    IMG_2631.JPG
    KB 987.6 · צפיות: 20
2052.bet.shemesh
זהו אימייל המאגד את הזוכים כמובן שצריך להוסיף שטרודל גימייל .כאם
מישהו שלח לי עכשיו מייל חדש ואני אצרף אותו כאן

.2052​

bet.shemesh​

@ וכו'​

לא לשכוח לתת לי לייק חיובי

נערך לאחרונה ב:
ביצוע פעולותתאריך הגרלהסוג הגרלהמספר הגרלהתחילת הרשמהסיום הרשמהדירות בהגרלהזכאותיישובבן מקוםמשפר דיור*מיקום זכייהמצבך בהגרלה**מקומך בתור***מקומך בתור כבן מקום
ביטול השתתפות24/07/2022
new-lottery.png
205203/07/202217/07/2022492חסרי דיורבית שמשלאלא794לא זכה75-
זה המצב שלי היום יש סכוי לזכות בפרט לאור כל העיכובים שדיברו פה @בית שמשניק

ביצוע פעולותתאריך הגרלהסוג הגרלהמספר הגרלהתחילת הרשמהסיום הרשמהדירות בהגרלהזכאותיישובבן מקוםמשפר דיור*מיקום זכייהמצבך בהגרלה**מקומך בתור***מקומך בתור כבן מקום
ביטול השתתפות24/07/2022
new-lottery.png
205203/07/202217/07/2022492חסרי דיורבית שמשלאלא794לא זכה75-
זה המצב שלי היום יש סכוי לזכות בפרט לאור כל העיכובים שדיברו פה @בית שמשניק
סיכוי נמוך, אבל קיים.

בס"ד
בפניה שלי לנתיב פיתוח, שאלתי מה הסטטוס של הפרויקט והאם הבתים שאנו רואים שנבנים, מתוכננים להיות של זוכי מחיר למשתכן או של הרוכשים הפרטיים?
ענו לי:
עדיין בהתנהלות מול משרד השיכון כדי לצאת בשיווק דירות המשתכן.
במקביל הבניה בשטח נמשכת והפרויקט מתקדם (הפרויקט מעורב שוק חופשי ומשתכן, אין בניינים נפרדים לכל קטגוריה)

בס"ד
בפניה שלי לנתיב פיתוח, שאלתי מה הסטטוס של הפרויקט והאם הבתים שאנו רואים שנבנים, מתוכננים להיות של זוכי מחיר למשתכן או של הרוכשים הפרטיים?
ענו לי:
עדיין בהתנהלות מול משרד השיכון כדי לצאת בשיווק דירות המשתכן.
במקביל הבניה בשטח נמשכת והפרויקט מתקדם (הפרויקט מעורב שוק חופשי ומשתכן, אין בניינים נפרדים לכל קטגוריה)
מחרטטים, האמת היא שיש להם מריבה עם חברת שפיר ולכן זה מתעכב.

לכל הזוכים אני שלחתי פניה למשרד השיכון וזה התשובה שקיבלתי
שימו לב אולי כדאי שכולם ישלחו אליהם פניות זה יעשה קצת לחץ על המשרד שישפיע על הקבלנים

בהמשך לפנייתך ללשכת השר.

מבדיקת הנתונים עולה כי כלל המסמכים אושרו ע"י חברת הבקרה מתחילת שנת 2024.

אך לאור אי הסכמות של הקבלן בהתייחס למועדי המסירה חל עיכוב ביציאה לשיווק.

מנכ"ל המשרד מעורב בנושא והוא אף נפגש עם הקבלן ועם גורמים נוספים המעורבים, ואנו ממתינים להחלטות בעניין זה.

עם קבלת ההחלטה, תעודכנו בגין יציאה לשיווק וכנס זוכים בהתאם.

נשוב ונעדכן.

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (2).png
    ‏‏צילום מסך (2).png
    KB 206.6 · צפיות: 21
אני גם כתבתי פניה למשרד השיכוןוה מה שהם ענו לי:

ישראל שלום רב,

בנוגע להגרלה בה זכית 2052,

במסגרת התוכנית ולאחר קבלת היתרי הבנייה מתבצעת בדיקת התאמות אשר מגנה על הרוכשים בהתאם לכללי ותנאי חוברת המכרז

לפעמים ישנן סוגיות כאלה ואחרות אשר נבדקות אל מול חוברת המכרז והתאמותיה לפני ליציאה לשיווק

בימים אלו אנו עושים את מירב המאמצים על מנת לקדם את הנושא בבדיקות הנדרשות במס' נושאים אל מול הקבלן

אנו סבורים כי בקרוב מאוד תקבלו את הזימון המיוחל לבחירת הדירה בפרויקט בו זכיתם

תודה על פנייתך וסבלנותך!

קחו בחשבון דבר אחד .שבבנינים שמתקדמים שם ,כבר מרצפים את הדירות .מה שאומר שאין לרוכשים שום אפשרות בחירת צבע וגודל הריצוף ... זה יוביל לעוד בלגן.
אני מציע שיבחרו את הדירה על פי צבע המרצפות ...

קחו בחשבון דבר אחד .שבבנינים שמתקדמים שם ,כבר מרצפים את הדירות .מה שאומר שאין לרוכשים שום אפשרות בחירת צבע וגודל הריצוף ... זה יוביל לעוד בלגן.
אני מציע שיבחרו את הדירה על פי צבע המרצפות ...
כנראה מרצפים רק את הדירות של השוק החופשי.

כנראה מרצפים רק את הדירות של השוק החופשי.
זה לא כ"כ סביר, כי בדרך כלל הדירות של ההגרלות הן באותו בנין של השוק החופשי, ומוזר שהקבלן ירצף רק חלק מהדירות בבנין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה