מחיר למשתכן זוכי הגרלה מס' 2052 בבית שמש!

אז
בס"ד
אני הייתי מצפה מחברת שפיר (שהם כעת בעלי הבית הבלעדיים על הפרויקט) שיוציאו הבהרה עם תמונת מצב עדכנית + הערכות לעתיד לכל הזוכים.
אנחנו אפילו לא קיבלנו מהם הודעה על כך, שנתיב יצאו מהתמונה והם אלא שאמורים לעמוד מולנו בעתיד.
שיעדכנו על כל המשא ומתן שהם מנהלים מול משרד השיכון ולאן הנושא אמור להתקדם!
בנוסף שיעדכנו בשקיפות למי הולכות הדירות שנצפות מהכבישים סביב רמה ד'5 האם רק לרוכשים שאינם מזוכי מחיר למשתכן?
אז למה לא שולחת שאלה? עם דרישה לתשובות כמו שרשמת, מענין מה יגיבו

למיטב ידיעתי, קרובי שעונים להגדרה שהגדרתי לעיל בקרו במשרד המכירות ממש לפני שבועיים. אין לי באמת ידיעה שהם היו במשרד הזה ספציפית, אך עיקר הסקופ הוא שהמכירה עדיין פעילה.
בד5 פעיל? מוזר מאד מאד
לדעתי לא הבנת נכון
מבינה מרוכשים שקנו שהם מנסים לבטל כמה שיותר

טקטיקה יחצנית לדעתי כדי שהרוכשים יהיו בצד שלהם נגד משרד השיכון...
הגיוני, אבל זו לא הבמה האולטימטיבית לפנות על גביה לרוכשים. מעניין.

בד5 פעיל? מוזר מאד מאד
לדעתי לא הבנת נכון
מבינה מרוכשים שקנו שהם מנסים לבטל כמה שיותר
לא נראה לי שטעיתי ונסיונות הביטול עד כה היו במתחמים שבסוף לא נבנו, לא נראה לי שהם יפנו לביטול על דירה בנויה שכבר בוצעו בה שינויי הדיירים, נכון?
בנוסף, ידוע לי שבמתחמים שכן בנו יש דירות לא מכורות.

לא נראה לי שטעיתי ונסיונות הביטול עד כה היו במתחמים שבסוף לא נבנו, לא נראה לי שהם יפנו לביטול על דירה בנויה שכבר בוצעו בה שינויי הדיירים, נכון?
בנוסף, ידוע לי שבמתחמים שכן בנו יש דירות לא מכורות.
אז ממה שאני יודעת ממתווכים באזור, אכן ובהחלט פנו גם לדירות בבניה
וזה המוזר
נגיד להרויח יותר על דירה שנמכרה בהתחלה, ניחא
אבל מה מתכננים לעשות עם כל הבניינים שעומדים כבר שלדים גמורים? לא מצליחה גם להבין

וזה המוזר
נגיד להרויח יותר על דירה שנמכרה בהתחלה, ניחא
אבל מה מתכננים לעשות עם כל הבניינים שעומדים כבר שלדים גמורים? לא מצליחה גם להבין
מוזר מאד.
@בית שימשי העיד כאן שכרוכש חופשי קראו לו לאישור הקרמיקה לריצוף! שאח''כ יבטלו?

מוזר מאד.
אם זה היה בשבועיים האחרונים, אז כנראה לא הגיוני באמת שמבטלים גם להם, ומענין אנסה לשאול
ואם זה היה לפני חודשיים, כנראה דינמי שם

כך או כך, ספק ממש אם יצליחו לקבל טופס 4 רק לחלק מהבניינים, כשהפיתוח עליהם, ואז מה יש להם להמשיך ולהזדרז

אם זה היה בשבועיים האחרונים, אז כנראה לא הגיוני באמת שמבטלים גם להם, ומענין אנסה לשאול
ואם זה היה לפני חודשיים, כנראה דינמי שם
לא, זה היה לפני כמה חודשים.
וכנראה באמת דינמי שם גם לגבי מכירה ללקוחות חדשים...

כך או כך, ספק ממש אם יצליחו לקבל טופס 4 רק לחלק מהבניינים, כשהפיתוח עליהם, ואז מה יש להם להמשיך ולהזדרז
זו באמת חידה איך הם יתקדמו לשלבים הבאים. עצוב.

זו באמת חידה איך הם יתקדמו לשלבים הבאים. עצוב.
כמה זה שהם חברה רצינית ועם כסף, כרגע זה בעוכרי הזוכים, כי יש להם את האופציה כנראה, מה שאין לחברות קטנות יותר לשבת על הגדר בלי שההפסד מידי מזיז להם

טקטיקה יחצנית לדעתי כדי שהרוכשים יהיו בצד שלהם נגד משרד השיכון...
אולי באמת תפרטו אם אתם יודעים מה שפיר רוצים לתבוע בעתיד ממשרד השיכון?
כלומר למה ששפיר לא יסכימו לפשרה של משרד השיכון להאריך את ההסכם עד 2028 בתמורה לחתימה על כתב ויתור תביעות מוחלט?

אולי באמת תפרטו אם אתם יודעים מה שפיר רוצים לתבוע בעתיד ממשרד השיכון?
כלומר למה ששפיר לא יסכימו לפשרה של משרד השיכון להאריך את ההסכם עד 2028 בתמורה לחתימה על כתב ויתור תביעות מוחלט?
אני באמת לא יודעת, לא הבנתי מה נרשם למעלה לגבי התביעה

מוזר מאד.
זה היה מישהו אחר לא זוכר את שמו.
וזה המוזר
שפיר עצמם לא ביטלו למי שקנה בדירות הבנויות ואדרבה הם העבירו חלק מהקונים במקומות אחרים לשם.
הכוונה כנראה שהקונים (מכיר לפחות מקרה אחד) מיוזמתם כבר מעדיפים לבטל בטענה שהם קנו על דעת שהשכונה תהיה בפעימה אחת ולא אתר בניה, ובמיוחד שיש שקנו שם במחירים מופקעים.

הבנתי שברמת יוחנן (נוה שמיר) רק אחרי 6 שנים יצרו קשר עם הזוכים מישהו שמע ע"ז? (לא מאחל לנו)

שפיר חוטפת קנס של 25 מיליון ש"ח על עיכוב בפרויקט אחר שלה.
מעניין איך ייסגר הסיפור בד'5

שפיר חוטפת קנס של 25 מיליון ש"ח על עיכוב בפרויקט אחר שלה.
מעניין איך ייסגר הסיפור בד'5
הסבר: כאן זה שונה בגלל שנכנסו במקום נתיב שלא עמדה בהיקף הפרויקט, אך עדיין זה לא מצדיק הכל!.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת