נכתב ע"י נענע;1470660:חוצמיזה אנטיביוטיקה ממגרת את הדלקת , הקלה מיידית על הכאב היא ודאי לא מקלה , כך שאם התינוקת סובלת כדאי להשתמש בשניהם במקביל,
נכתב ע"י start;1482534:כל כך הרבה ממליצים על רפלקסולוגיה לנוזלים באזנים, למה לא לנסות? מילא כשיש דלקת, חובה לתת להרגיע את המצב. אבל למניעה, מה יש להפסיד?
נכתב ע"י נני5;1482577:קראתי את כל התגובות וחיכיתי שמישהי תגיד לך שזה אוזניים.
מנסיון, היתה לי תינוקת שלא הפסיקה לצרוח יום יום, במשך שנה וחצי!!! היינו אצל רופאי ילדים שלא ראו כלום. כל אחד בדק אותה מכל הכיוונים ולא מצאו שום סיבה לבכי. והילדה המשיכה לצרוח כל יום עד כדי טירוף הדעת [שלי, אלא מה?!]
פעם אחת החלטתי לנסות א.א.ג - יומיים אחרי שהייתי אצל הרופא ילדים שלא ראה כלום. ואז גילו לה דלקת חריפה מאוד באוזן. - [הרופא הסביר לי אז שלרופא ילדים אין את הכלים שיוכל לראות את הדלקת.] מאז - כל שבועיים היה לה דלקת אוזניים!
תכל'ס, אחרי המון סבל של כולנו, אחד הרופאים המליץ לי לאטום את האוזניים שלה בכל רחצה, שלא יכנס אפילו טיפה אחת של מים לאוזן. הוא המליץ לנסות קודם עם צמר גפן מרוח בווזלין, ואם הדלקות לא יחלפו, לאטום עם אטמי אוזניים שקונים בבית מרקחת.
ואכן, ניסינו תקופה - והדלקות עברו לגמרי!! ואם קרה ששכחנו פעם לאטום את האוזן - מיד באותו שבוע היא שוב היתה עם דלקת.
רק אצל הילדה שאחריה גיליתי את נפלאות הרפלקסולוגיה, והצטערתי שלא ידעתי על כך קודם.
אין לי נסיון עם הומאופתיה. אבל האיטום בזמן הרחצה - הכי עזר! יותר מכל מה שניסינו. [וניסינו המון דברים].נכתב ע"י Shellykaz;1482580:רעיון. אנחנו לא אוטמים אבל מנסים שהמים לא יחדרו לאוזן.
מישהי המליצה לי על הומאופתית בירושלים, יש לך ניסיון עם הומאופתיה בטיפול בנוזלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים