- הוסף לסימניות
אולי יש מצב לחפש מישהי שתבוא אלייך?נכתב ע"י Shellykaz;1483779:וודאי שצריך לחפש טיפול, השאלה אם הקור לא יזיק לאוזניים שלה ויגרום למצב חמור יותר.
אולי יש מצב לחפש מישהי שתבוא אלייך?נכתב ע"י Shellykaz;1483779:וודאי שצריך לחפש טיפול, השאלה אם הקור לא יזיק לאוזניים שלה ויגרום למצב חמור יותר.
אני לא מכירה, אבל אולי אפשר לשאול.נכתב ע"י ariels;1482885:מכירה מישהו מדהים שמטפל גם בירושלים, ומגיע אליכם הביתה. המון נסיון עם תינוקות.
אם את רוצה - אשלח לך באישי את השם.
גם אורטל מזרחי מעולה.
נכתב ע"י סא;1483813:אני לא מכירה, אבל אולי אפשר לשאול.
ומה שאריאלס כתבה-
נכתב ע"י OR_Design;1483821:את האמת.. אני לא מצליחה להבין אמא שרופאים המליצו לה בדחיפות על ניתוח והיא מחפשת לה טיפולים שונים ומשונים רק כדי לטפוח לעצמה על השכם שהנה, היא לא עשתה ניתוח.
חברה, זה הבן שלכם! זה אוזניים!!! איך אפשר לקחת סיכון על ילד שאחוזי השמיעה שלו ירדו?
אם מדובר בגוף שלכם.. מילא. אבל איך אפשר לתת לילד לסבול???
אוי. ואל תגידו שילד שלא שומע טוב לא סובל.
נכתב ע"י OR_Design;1483821:את האמת.. אני לא מצליחה להבין אמא שרופאים המליצו לה בדחיפות על ניתוח והיא מחפשת לה טיפולים שונים ומשונים רק כדי לטפוח לעצמה על השכם שהנה, היא לא עשתה ניתוח.
חברה, זה הבן שלכם! זה אוזניים!!! איך אפשר לקחת סיכון על ילד שאחוזי השמיעה שלו ירדו?
אם מדובר בגוף שלכם.. מילא. אבל איך אפשר לתת לילד לסבול???
אוי. ואל תגידו שילד שלא שומע טוב לא סובל.
נכתב ע"י mirier;1487538:אולי המינון לא מספיק כי הוא רק למניעה.
נכתב ע"י מירי5;1487546:לא קראתי את כל האשכול והעצות, אבל שמעתי על מישהי ששמה לילד עם כאבי אוזנים שן שום שלמה באוזן, וזה עובד פלאים.
לא ניסיתי, אבל אולי זה יעזור.
רפואה שלמה!
נכתב ע"י Shellykaz;1487547:איך עושים את זה- זה לא מסוכן?
נכתב ע"י efrat1;1487561:בינתיים תתני אוטידין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים