נכתב ע"י יעל א;1470580:אוי אז זה דלקת אוזניים?
זה כאבים רציניים מאוד.
מי שהתנסה יודע.
וזה אכן מתגבר בלילה!
תינוקת מסכנונת.
אני הייתי מזהה את זה לפי היד על האוזן.
אין לי הרבה עצות חוץ מאנטיביוטיקה, טיפות אוזניים, כמה שפחות להתקלח, לחמם היטב, כובע על האוזניים שיוצאים.
אם כבר יש דלקת קדם תסיימו איתה.
אח"כ לכו לרפלקסולוגיה למניעה, לא?
נכתב ע"י Shellykaz;1470484:טוב, אם כבר נמאס לכם מהמקרה שלנו, אינכם חייבים לקרוא.
אבל אם לא- הלילה היה קשה ביותר. התינוקת לא הפסיקה לצרוח מהשעה 18:00 בערב עד 06:00 בבוקר! (היא ישנה בין התקף צרחות אחד למשנהו- כמה דקות...)
הלכנו לרופאה על מנת לעשות בדיקות דם ושתן, אך היא גילתה לילדה דלקת חריפה באוזן שמאל כך שלא ניתן לבצע את הבדיקות בשבועיים הקרובים. יש לציין שהתינוקת שלי מלומדת בדלקות אוזניים. היא סבלה מהם בגיל 5 חודשים, אח"כ בגיל 7 חודשים ועכשיו שוב (8 חודשים)
(אולי בין לבין זה לא ממש עבר לה וזו הסיבה שהיא לא הייתה רגועה? מי יודע...)
הרופאה רשמה לה אנטיביוטיקה ואני לא ממש רוצה לתת לה. האם מישהי מכירה/ניסתה דרך שעזרה לה לסלק את הדלקות החוזרות ונשנות?
תודה רבה מראש!
נכתב ע"י חולי;1470617:לי היה סיפור דומה והלכנו לרופא א.א.ג. והרופא אמר שעם כל דלקת שיש ניהיה חור באוזן, ואם הוא לא ניסתם סופית זה גורם לכאבים ודלקות חוזרות ונשנות ועכ' כדי לעקוב שהדלקת עברה סופית והחור ניסתם. ובאמת באותה תקופה בלילות הילדה הייתה עצבנית ולא רגועה.
היא קיבלה אנטיביוטיקה כמעט חודש עד שזה עבר סופית ובנוסף הרופא א.א.ג שאב לה את הדלקת מהאוזן.נכתב ע"י Shellykaz;1470621:ונתת לה אנטיביוטיקה כדי להעביר את הדלקת?
נכתב ע"י OR_Design;1470603:הספריי אלוורה עוזר לכל מיני דברים מניסיון אבל לא הייתי מנסה את זה על תינוקת עם דלקת אוזניים!
כואב לה האוזן, תני לה אנטיביוטיקה!!!
עדיף לסיים עם זה , זה סבל לא נורמלי!
נכתב ע"י OR_Design;1470603:הספריי אלוורה עוזר לכל מיני דברים מניסיון אבל לא הייתי מנסה את זה על תינוקת עם דלקת אוזניים!
כואב לה האוזן, תני לה אנטיביוטיקה!!!
עדיף לסיים עם זה , זה סבל לא נורמלי!
נכתב ע"י Shellykaz;1470568:מי כאן מכיר/שמע על רפלקסולוגית בשם אורטל מזרחי מביתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים