- הוסף לסימניות
בהצלחה לכל המאירי פנים.[/QUOTE]
תודה.
תודה.
לדעתי דווקא עקב סוג עבודתינו, לא. מי מכאן שזה לא קרה לו אף פעם עם אף אחד שירים אצבע. אכשהו יודעים יותר להתנהג ברגישות אחרי שזה קורה לכם, אני שמתי לב שעם הזמן אני יותר ויותר בלחץ לשלם לאנשים באותו יום, אלא אם כן סוכם אחרת.נכתב ע"י מאן דאמר;310323:סתם שאלה. האם כשאנחנו עומדים מהצד השני, אנחנו לא מתנהגים לפעמים ככה?
נכתב ע"י mig;311903:פסי, כשנהג המונית הזה יהיה אחיך, או דוד קרוב במיוחד - יתכן שהוא לא ירצה לקחת לך כסף?
זה אופצויונלי?
כל דבר לגופו,
ההבדל צריך להיות ברור לגרפיקאית מתי היא דורשת תשלום ומתי לא.
לפעמים זו דרך נהדרת וקלה להכיר טובה.
במקרה של ג'ינג'ית זה פשע.
אבל לא ניתן ללמד ממנו לכלל כולו.
נכתב ע"י BRO;311440:לא נותנים עבודה לפני שמקבלים כסף !!!!!!!!!! כלל ברזל!!!!!! תכניסו טוב לראש, גם אם יפלו לפני רגליכם, ויתחננו, ויבכו, יבטיחו 20000 הבטחות, מנסיון, תמיד הכסף נמצא בסוף,
היה פעם שהסכמתי לאחר הפצרות מרובות והסברים שלמים, ביום הבא על הבוקר קיבלתי את הכסף.
את העיקרון הזה אני מבצעת גם עם שכנות! וגם עם ידידות הכי קרובות שלי, אני מסבירה יפה שהיו לי הרבה סיפורים עם אנשים שנעלמו, וכספים שהגיעו שנים לאחר העבודה, ולכן אני לא מוציאה בשום אופן עבודה לפני שאני מקבלת כסף, אין מצב בכלל! מנסיון, זה הפתרון הכי טוב שקיים, צריך להיות חזקים ועקרוניים, אבל, זה משתלם!!!!
נכתב ע"י שלמה;311930:מה יקרה ואם ייתן לך צקים והם יקפצו ללא כיסוי?
אם תהיה מרובע, אולי תצליח אבל גם תפסיד, מהסיבה שמי שכעת אין לו, הוא פשוט לא יעשה את העבודה.
לבעלי עסקים לא תמיד יש מזומן, לפעמים ידחפו לך צקים מאוחרים, וזה לאחר הצגת חשבונית.
תהיה מתחשב על מנת לשמור על השם שלך! בסופו של דבר אנשים כולם ישלמו.
בד"כ אם אני 'משחרר' משהוא, זה לאנשים מוכרים ושהם נותנים לי ערבות אישית לתשלום.
חשוב לזכור שהעולם הוא קטן ומתגלגל, מי שנשרף אצלי או אצל משהוא אחר, מקבל יחס של לקוח בסיכון!
אני מאמין שבשלב מסויים, יהיה איזו 'רשימה שחורה' של לקוחות בעייתיים שהתברר מעל כל ספק שהם פושעים.
אגב, יש כזה מידע על לקוחות מוגבלים או לקוחות נודניקים שמתלוננים על בעייות פגימות מוצר, על מנת לקבל פיצויים מהחברה וכו'.
נכתב ע"י pessi&chani;311909:יתכן שלא ירצה לקחת לי כסף, אני בחיים לא אבקש ממנו נסיעה בחינם. אם זו העבודה שלו וממנה הוא מתפרנס.
וגם אם לא (!!!) אני אכנס לרכב שלו רק לאחר שיקח ממני כסף עבור הנסיעה כמו שהייתי משלמת למונית רגילה. ולא- אני לא נוסעת איתו.
אלא א"כ הוא נוסע למקום מסוים ועל הדרך הוא יתחנן אלי להצטרף אליו, זה משהו אחר.
כאן דברנו על עבודה והשקעה וזמן במיוחד עבור הלקוח (ולא על הדרך), וזה צריך להעשות בתשלום. אלא א"כ אני החלטתי שזה לשם שמים/ מצוה/ ידידות/ שכנות/ משפחה/ הכרת הטוב, וזה מתאים לי ברגע זה.
ואכן אני מסכימה איתך שכל מקרה לגופו. בוודאי.
נכתב ע"י GRN;311958:את כנראה שונה מאנשים רבים, שכן היו נכנסים למונית של אחיהם, ואפילו היו מבקשים ממנו נסיעה קצרה, ובאותה מידה גם היו עושים לו בשמחה דבר שהוא בתחום התמחותם.
דוגמא: אני מעצבת לאחותי מודעות למכירה שלה והיא נותנת לי מוצרים במחיר הקרן. לא סיכמנו את זה מעולם, אבל כך זה באופן טבעי.
אבל בכל אופן, אנשים שונים מאוד וטוב לדעת גישות אחרות כדי להבין התנהגויות שונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים