חוות דעתכם: כמה לשלם למטפלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1349915:
אכן בציבור הכללי אלו הם המחירים
אשרינו שאנו חרדים...

אשרינו אבל לא בגלל התשלום הנמוך למטפלת.
במגזר החרדי המשכורות שרוב הנשים מרוויחות הן הרבה מתחת לממוצע ב/וק.
צריך יחסיות בין גובה המשכורת שהאישה העובדת מרוויחה (קרי מינימום... או קצת יותר) לבין הסכום שהיא תוציא למטפלת.
לא מכירה אישה שתצא לעבוד ב25 ש"ח לשעה, אם היא תאלץ להפרד מ20 ש"ח מתוכם לטובת המטפלת.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי למטפלת 7 פר שעה היא היתה מטפלת מדהימה וכל השנה הרגשתי שהיא נותנת מעצמה כלכך הרבה והשכר הוא בעצם נמוך ביחס להשקעה לכן צ'יפרתי אותה במשך השנה (פוריםת פסח, ר"ה) בסכומי כסף כמתנה 100 -150 שקלים כל פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1350026:
אשרינו אבל לא בגלל התשלום הנמוך למטפלת.
במגזר החרדי המשכורות שרוב הנשים מרוויחות הן הרבה מתחת לממוצע ב/וק.
צריך יחסיות בין גובה המשכורת שהאישה העובדת מרוויחה (קרי מינימום... או קצת יותר) לבין הסכום שהיא תוציא למטפלת.
לא מכירה אישה שתצא לעבוד ב25 ש"ח לשעה, אם היא תאלץ להפרד מ20 ש"ח מתוכם לטובת המטפלת.
אמת. מה גם שיש את זמן הלפני והאחרי.
מעניין באמת איך זה שאשה חרדית (מטפלת) מוכנה לעבוד בפחות מחצי מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali5282;1350048:
אני שילמתי למטפלת 7 פר שעה היא היתה מטפלת מדהימה וכל השנה הרגשתי שהיא נותנת מעצמה כלכך הרבה והשכר הוא בעצם נמוך ביחס להשקעה לכן צ'יפרתי אותה במשך השנה (פוריםת פסח, ר"ה) בסכומי כסף כמתנה 100 -150 שקלים כל פעם.
זה מאוד יפה, ומהצד השני של המתרס אומר לכם שכשהורים מראים איכפתיות והערכה זה נותן המון! חשק למטפלת להעניק לילדים (צד ג'..) חום ואהבה.
השקעה משתלמת בס"ה

• הוסף לסימניות
מסכימה עם שיר770. בעיר זו הציבור המזרחיסטי משלמים 25 ש"ח לשעה.
אל תלחצו ותחשבו שאתם מנוצלים; זה לא ייטיב עמכם, אולם לקחת כשמונה שקלים פר שעה זה סביר בהחלט!

• הוסף לסימניות
אצלינו בשכונה לוקחים 10-12 שח(יש גם כאלו שיותר)
וזה כמובן בתשלום חודשי.
גנונים לגילאי שנתיים לדוגמא, עולים באזור ה1000 שח לחודש פלוס מינוס.
הרבה הורים עושים טיול של רבע שעה כל בוקר וכל צהריים,
על מנת לשלם 8-9 שח לשעה למטפלת ובאזור ה600 שח לגנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1350096:
אצלינו בשכונה לוקחים 10-12 שח(יש גם כאלו שיותר)
וזה כמובן בתשלום חודשי.
גנונים לגילאי שנתיים לדוגמא, עולים באזור ה1000 שח לחודש פלוס מינוס.
הרבה הורים עושים טיול של רבע שעה כל בוקר וכל צהריים,
על מנת לשלם 8-9 שח לשעה למטפלת ובאזור ה600 שח לגנון.
נשמע גבוה מעט. איזה איזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1349785:
תמיד יש את הגיסה שמדברת עם בת דודתה שמספרת יווו את משלמת 8 לשעה? זה המון!! בבני ברק יש אחת שלוקחת 4.5.. מה דעתכם כמה סביר ורואי לקחת מהורים באם מגבילים את מס' הילדים ל 5 (יחס אישי...)

בחשבון פשוט הגברת שלוקחת 4.5 לשעה ו5 ילדים
משתכרת בפחות מ2500 ש"ח לחודש (זה חשבון של 5 שעות מ8 עד 1)
אתם מכירים פראיירית כזו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1350231:
בחשבון פשוט הגברת שלוקחת 4.5 לשעה ו5 ילדים
משתכרת בפחות מ2500 ש"ח לחודש (זה חשבון של 5 שעות מ8 עד 1)
אתם מכירים פראיירית כזו???
זה מה שכתבתי באחת ההודעות האחרונות שאין גם וגם וגם

• הוסף לסימניות
אנחנו משלמים בפתח תקוה (מרכז העיר, מטפלת חרדית) 2000 ₪ למטפלת שמחזיקה עד 5 תינוקות, ללא יום שישי, 8 שעות ביום.
זה יוצא בערך 12.5 לשעה

היו הצעות של 700 לחודש אבל התנאים הפיזיים היו ירודים, מאידך קיבלנו הצעות רבות של 4000-5000 לחודש ... כמובן ששם מדובר בתינוק אחד בלבד.

• הוסף לסימניות
8 שח זה הכי סביר שיכול להיות,בפחות מזה לא שווה לך לקחת את התינוק שלה ושיגידו מה שיגידו
ופרנסה זה משמים...מי שצריך יבוא ואת הכסף תקבלו מלמעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1351058:
אנחנו משלמים בפתח תקוה (מרכז העיר, מטפלת חרדית) 2000 ₪ למטפלת שמחזיקה עד 5 תינוקות, ללא יום שישי, 8 שעות ביום.
זה יוצא בערך 12.5 לשעה

היו הצעות של 700 לחודש אבל התנאים הפיזיים היו ירודים, מאידך קיבלנו הצעות רבות של 4000-5000 לחודש ... כמובן ששם מדובר בתינוק אחד בלבד.
לא בטוח שמרכז פ"ת זה אינדיקציה, כמו ההיא מרחובות בתגובות הקודמות. איפה שיש חילונים המחירים מאמירים

• הוסף לסימניות
הרבה אמהות בב"ב מחפשות מטפלות שפויות שלא לוקחות יותר מ5 ילדים.
אם אשתך טובה היא יכולה לקחת 8 ש"ח ואף יותר מזה בלי להתנצל בפני אף אחד.

בעוד חודשיים-שלושה כשכבר לא יהיו שום פתרונות מסובסדים כמו מעונות ומשפחתונים אף אחד לא יחשוב שהמחיר מוגזם.
אנשים שוכחים שעולה להם פחות לשלוח למשפחתון של העיריה- אבל מישהו אחר משלים את משכורתה של המטפלת. א"א לצפות ממנה לעבוד בהתנדבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1351337:
לא בטוח שמרכז פ"ת זה אינדיקציה, כמו ההיא מרחובות בתגובות הקודמות. איפה שיש חילונים המחירים מאמירים
אולי זה לא ראיה, אבל קצת פרופורציות... מטפלת היא בנ"א, גם אם היא גרה בבני ברק. ולא רק זה, היא שומרת ומטפלת במסירות באוצר היקר של כל אמא.
ולתת לה 5 ש"ח לשעה זה לדעתי קצת בושה וחוסר הערכה.
אני מבינה שהמשכורות לא בהתאם, ותאמינו לי שהמשכורת שלי גם לא היתה מי יודע מה. אבל זה בעיה שלי ולא של המטפלת. המטפלת שומרת על האוצר שלי, ולכן היא צריכה לקבל בהתאם, לא אמרתי בסכומים הגבוהים ששילמתי...
ואם יש הרבה ילדים התשלום מתחלק בינהם. אבל ליצור מצב שבו יש 5 ילדים והיא מקבלת רק 25. לדעתי זה חוסר הערכה. מינימום של המינימום זה 8 לשעה ל-5 ילדים ויותר לפחות ילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1351457:
אולי זה לא ראיה, אבל קצת פרופורציות... מטפלת היא בנ"א, גם אם היא גרה בבני ברק. ולא רק זה, היא שומרת ומטפלת במסירות באוצר היקר של כל אמא.
ולתת לה 5 ש"ח לשעה זה לדעתי קצת בושה וחוסר הערכה.
אני מבינה שהמשכורות לא בהתאם, ותאמינו לי שהמשכורת שלי גם לא היתה מי יודע מה. אבל זה בעיה שלי ולא של המטפלת. המטפלת שומרת על האוצר שלי, ולכן היא צריכה לקבל בהתאם, לא אמרתי בסכומים הגבוהים ששילמתי...
ואם יש הרבה ילדים התשלום מתחלק בינהם. אבל ליצור מצב שבו יש 5 ילדים והיא מקבלת רק 25. לדעתי זה חוסר הערכה. מינימום של המינימום זה 8 לשעה ל-5 ילדים ויותר לפחות ילדים.

כל מילה אמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1351600:
שיר770,
בחודשי 8? כלומר פלוס חופשות?
אני חושבת שכן.
למרות שאני לא קיבלתי חודשי. אלא לפי שעה. ויצאתי מופסדת מהעניין. אבל אני חושבת שכמו שאני חולמת לקבל חודשי, משכורת קבועה שנכנסת, ולא שלפני פסח- שמינית משכורת. כך גם המטפלות, רוצות להיות בטוחות. והיא לא אשמה שלפני פסח אני לא עובדת, לכן לא תכנס לה משכורת.
אבל 15 ש"ח לשכה חודשי, לדעתי זה גם הרבה. כי זה יוצא יותר מ- 20 לשעה, (כולל חודש בחופש וחצי חודש פסח, וחודש חגים...) אז אני לא יודעת... אבל 8 זה יותר סביר שיהיה חודשי, כי גם כך הסכום מעט.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מטפלת שלוקחת 5 שקל לשעה - התנאים בהתאם.
כשחיפשתי מטפלת, התחלתי מאלו שלוקחות זול, הזדעזעתי והחלטתי לשלם יותר. היה משתלם מאוד. הייתי מרוצה עד השמים!
ובאמת, שוק המטפלות הולך כנראה לקבל תפנית בעקבות השינויים בסבסוד המעונות והמשפחתונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1353788:
בדרך כלל מטפלת שלוקחת 5 שקל לשעה - התנאים בהתאם.
כשחיפשתי מטפלת, התחלתי מאלו שלוקחות זול, הזדעזעתי והחלטתי לשלם יותר. היה משתלם מאוד. הייתי מרוצה עד השמים!
ובאמת, שוק המטפלות הולך כנראה לקבל תפנית בעקבות השינויים בסבסוד המעונות והמשפחתונים.
טוב שיודעים להעריך

• הוסף לסימניות
לפי דעתי המחיר תלוי באיזה עיר אזור וכו
כנ"ל גן פרטי המחיר משתנה בהתאם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה