YAEL HLEVY
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני רואה ששיניתם.
זה לא רכבת, זה מקביליישר כח על ההשקעה, האמת שבעלי אהב את הרעיון אבל אני יותר מתחברת לכיון עוטף מאשר רכבת.
אכן נאלצתי להקטין מהמטבח מאחר וגלשנו יותר מידי לסלון, לצערי נשארתי עם משטח עבודה קטן יותר..
כתוצאה מכך ביטלתי את הפינה (שתוכננה לכלי הפסח) לטובת רוחב מגירה גדול יותר.
למעשה אימצתי את רוב העצות שניתנו כאן, תודה לכולכן!..
אשמח לשמוע עצות נוספות לשיפור..
עם התאמה נכונה של גובה המשטח, גובה הברז ועומק הכיור לגובה המשתמש העיקרי זה לא אמור לקרות.אני אתחיל מזה שדעתי אינה דעה מקצועית אני אוהבת את הפורום הזה מאז ששיפצתי והחכמתי פה.
התכנון של @עיצוב מטבחים כרגיל הוא עם חשיבה מחוץ לקופסא ומשנה ממש את המטבח שלך לטובה
אבל לעיניין הכיור החלבי אני לא מאד מתחברת לכיור על האי ושטיפת עגבניה יכולה להשפריץ לצלחת של מישהו, או תוך כדי שאוכלים ארוחת ערב ורוצים לשטוף כלים (כן לצערי יש מה לשטוף אפילו שרק עכשיו אוכלים) זה לא ממש נח.
זה יפה אבל לדעתי ממש לא פרקטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים