חוות דעת למטבח

• הוסף לסימניות
היי,
אנחנו לפני סגירת מטבח עם נגר ורצינו לקבל חוות דעתכם על המטבח.
צרפתי סקיצת דירה+ סקיצת מטבח.
אשמח לתגובתכם.

קבצים מצורפים

• תכנית מטבח- בעלי התוספות-Model.pdf
    KB 24 · צפיות: 128
  • שרטוט דירה בעלי התוספות.pdf
    KB 224.1 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
מנסיון, אם את רוצה תגובות, תעלי בקובץ פתוח.

• הוסף לסימניות
1599724870474.png

• הוסף לסימניות
באופן כללי התוכנית נראית טובה, רק שימי לב שהמזווה ליד התנורים צר מאוד, הוא מתאים למטאטא וכו',
כיור אחד- בכוונה תחילה? יש לך מספיק משטח ל 2 כיורים, יותר נוח ויתר יעיל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם תשימי לב תוכלי לראות שהמזווה מתחלק ל- 2 גם ליד התנורים וגם בסוף המטבח(בשורה של הכיור).
לגבי הכיור- כן, מעדיפה כיור אחד ולקחתי כיור שמחולק לשני גדלים שונים, בשרי גדול יותר מהחלבי.

• הוסף לסימניות
תודה, כן אני יודעת שהיום הולך יותר 2 כיורים נפרדים,אני די נעולה על כיור אחד כפול.
התלבטות נוספת שיש לנו, לגבי הבוצ'ר, האם המידות טובות לדעתכם ל5 ילדים?

• הוסף לסימניות
המזווה הזה פגז אלא שצריכים לעשות לו דלת מהצד הרחב ואז הוא שימושי מאד
אפשר לבקש מהנגר לעשות גדר צינור לכל מדף זה נח מאד שהמצרכים לא יפלו
כך הכל נגיש ונח
הייתי מיעצת לך לוותר על הפינה ולעשות מגירות גדולות כל המתקנים שעשיתי עד היום לא ענו על הדרישה
הם הקטינו מאד את שטח האחסון הם יקרים ולא מספיק חזקים וכן הניקיון קשה עימם
לאומת זאת אם עושים מגירות עד הפינה שטח האחסון של המגירות עונה על המחסור של הפינה
תוכנית המטבח ניראת טובה מאד המידות פורפורציונליות המעברים מרוווחים והגיוניים
הייתי עושה את הבוצר עם סימת עגולה במקום מצולע כך יהיה יותר מקום לשבת
המצולע מגביל אותך לכיסא אחד בכל צלע
כמובן שאם תפרידי את הכיורים יהיה לך מטבח מושלם

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק אופציה להכניס את פינת האוכל לחלק הפנימי של המטבח, כדי לרכז את אזור העבודה במקום אחד.
ועוד אופציה של שילוב משטח האוכל במשטח העבודה.

• הוסף לסימניות
הייתי בודק עוד אופציה
להקטין את המטבח לטובת הסלון

• הוסף לסימניות
משהו בכיוון הזה.
שווה להוריד קצת משטח המטבח, כדי שנוכל להוריד את הקיר שחונק את הבית, וכך נקבל דירה מרווחת,

הלוי.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ישר כח על ההשקעה, האמת שבעלי אהב את הרעיון אבל אני יותר מתחברת לכיון עוטף מאשר רכבת.
אכן נאלצתי להקטין מהמטבח מאחר וגלשנו יותר מידי לסלון, לצערי נשארתי עם משטח עבודה קטן יותר..
כתוצאה מכך ביטלתי את הפינה (שתוכננה לכלי הפסח) לטובת רוחב מגירה גדול יותר.
למעשה אימצתי את רוב העצות שניתנו כאן, תודה לכולכן!..:)

אשמח לשמוע עצות נוספות לשיפור..

• הוסף לסימניות
ישר כח על ההשקעה, האמת שבעלי אהב את הרעיון אבל אני יותר מתחברת לכיון עוטף מאשר רכבת.
אכן נאלצתי להקטין מהמטבח מאחר וגלשנו יותר מידי לסלון, לצערי נשארתי עם משטח עבודה קטן יותר..
כתוצאה מכך ביטלתי את הפינה (שתוכננה לכלי הפסח) לטובת רוחב מגירה גדול יותר.
למעשה אימצתי את רוב העצות שניתנו כאן, תודה לכולכן!..:)

אשמח לשמוע עצות נוספות לשיפור..
זה לא רכבת, זה מקבילי
ויש לך 4 משטחי עבודה תקינים עם כיור ליד כל אחד מהם.

• הוסף לסימניות
את לא באמת מאמינה שפינת האוכל הסלונית תוכל לתפקד בנישה של המעבר לחדר.
תבדקו החלפת מיקום הספרייה במיקום פינת האוכל

יש פה כל מיני טעויות.
כדאי לפנות לתכנון מקצועי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני אתחיל מזה שדעתי אינה דעה מקצועית אני אוהבת את הפורום הזה מאז ששיפצתי והחכמתי פה.
התכנון של @עיצוב מטבחים כרגיל הוא עם חשיבה מחוץ לקופסא ומשנה ממש את המטבח שלך לטובה
אבל לעיניין הכיור החלבי אני לא מאד מתחברת לכיור על האי ושטיפת עגבניה יכולה להשפריץ לצלחת של מישהו, או תוך כדי שאוכלים ארוחת ערב ורוצים לשטוף כלים (כן לצערי יש מה לשטוף אפילו שרק עכשיו אוכלים) זה לא ממש נח.
זה יפה אבל לדעתי ממש לא פרקטי.

• הוסף לסימניות
אני אתחיל מזה שדעתי אינה דעה מקצועית אני אוהבת את הפורום הזה מאז ששיפצתי והחכמתי פה.
התכנון של @עיצוב מטבחים כרגיל הוא עם חשיבה מחוץ לקופסא ומשנה ממש את המטבח שלך לטובה
אבל לעיניין הכיור החלבי אני לא מאד מתחברת לכיור על האי ושטיפת עגבניה יכולה להשפריץ לצלחת של מישהו, או תוך כדי שאוכלים ארוחת ערב ורוצים לשטוף כלים (כן לצערי יש מה לשטוף אפילו שרק עכשיו אוכלים) זה לא ממש נח.
זה יפה אבל לדעתי ממש לא פרקטי.
עם התאמה נכונה של גובה המשטח, גובה הברז ועומק הכיור לגובה המשתמש העיקרי זה לא אמור לקרות.
במטבח הזה אפשר להעמיק את האי וכך ליצור מרחק בין הכיור לסועדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גמר חתימה טובה לכולם!
החלטנו ללכת על מיקום חדש למטבח שייתן לנו יותר אור ומרחב פתוח.

נשמח לקבל את חוות דעתכם..

תודה רבה!
תכנון חדש מטבח 25.9-Model.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....