- הוסף לסימניות
למה צריך להשאיר מקום למקרר?שימי לב:
1)אין לך פה שיש חלבי.
45 ס"מ, מספיק לך?
2) 90 ס"מ למקרר צפוף מאוד, בד"כ נותנים 100 ס"מ.
צריך להשאיר למקרר מרווחים בצדדים, אלא א"כ זה מקרר אינטיגרלי.
תבדקי את מידות המקרר ומה הוא דורש מבחינת מקום.
בהוראות של כל מקרר (-לא אינטגרלי) כתוב בהוראות של היצרן כמה ס"מ צריך להשאיר מכל צד.למה צריך להשאיר מקום למקרר?
כרגע המקרר שי ביחידה הוא במרווח בין קיר לארונות ושיש
עם 5 ס"מ מצד אחד.
לא רואה בעיה.
כיורים לא צמודים יתנו לי יותר מקום? לא חושבת.למה הכיורים צמודים? ועוד במיקום שגונב לך את כל השיש בשורה הזו?
ואין לך שיש חלבי כמו שכתבו לך פה
לדעתי ליד תנור אמור להיות לך משטח עבודה, גם להניח דברים שיצאו ממנו וגם כדי לא לטייל בכל המטבח בשביל להכניס אליו משהו
יהיה לי אם ככה יותר מקום ממה שיש לי כרגעבהוראות של כל מקרר (-לא אינטגרלי) כתוב בהוראות של היצרן כמה ס"מ צריך להשאיר מכל צד.
מאחורה זה לאוורור. בצדדים כדי שיהיה לך נוח למשוך אותו החוצה כדי לנקות.
מעל הבילדאין יש גם מיקרוכדאי לך לשקול להעביר את התנורים מתחת לשיש ולקבל עוד משטח שיש לחלבי.
אגב, במקרר תשקלי מה תעשי כשתחליפי מקרר? תישארי בגודל הזה?
תבדקי שהקיר לא מפריע לדלת להיפתח מספיק.
ניסתם אופציות נוספות?
אני חושבת שהשאלה שלך מידי כללית.אשמח לקבל הערות (כמות הארונות העליוניים לפי דרישה שלנו)
האם יש צורך בכ"ז למתכננת פרטית
צפה בקובץ המצורף 845902צפה בקובץ המצורף 845903צפה בקובץ המצורף 845904)
ברור שתכנון של (גג) שעתיים לא דומה לתכנון פרטני שיורד לך לכל הכלים שלא זכרת שיש לך בבית ועוד... אבל כמעצבת אין לי זכות להמליץ לך ללכת למעצבת....
אנחנו כרגע זוג + 2 אבל ברור שלא אחליף מטבח כל כמה שנים. או שלא הבנתי אותך נכון.אני חושבת שהשאלה שלך מידי כללית.
לא סיפרת לנו מה הצרכים והרצונות שלך, אפילו לא מס' נפשות, משפחה צעירה /מתבגרת ועוד.
כך שאין לנו דרך לדעת האם התכנון של מעצבת החברה מספיק.
זה בדיוק מה שהתכוונתי...אנחנו כרגע זוג + 2 אבל ברור שלא אחליף מטבח כל כמה שנים. או שלא הבנתי אותך נכון.
עיצוב מטבחים לרוב עולה בין2,000 ל5,000 תלוי.... (מיקום, דרישות, רמת האחריות המוטלת על המעצבת ועוד)אני כן חושבת לקחת מישהי, מה העלויות אגב?
מ"עזה בדיוק מה שהתכוונתי...
עכשיו אתם זוג +2 אני מאמינה שהם עוד קטנים.. ברור שהיום מספיק לך הרבה פחות.
לכמה שנים את רוצה את המטבח? 20? 30?
כבר תהיי סבתא בעז"ה, וגם יהיו לך בחורות שישמחו לאפות איתך במטבח, תצטרכי מזווה שיכיל הרבה פסטות, שימורים, ממתקים ועוד. בכמויות של משפחה. אם אתם לא מהסוג שקונים כל יום לאותו יום..
אם גרת עד היום במס' דירות/ יחידות זו מעלה- כי את יודעת יותר מה את אוהבת ומה לעולם לא תעשי במטבח שלך.
את יכולה גם לתכנן את המטבח כך שכיום יהיה בלי מזווה, אבל בעתיד יהיה לך איפה לשים (כמו שאמרת- אפשר להוסיף קלאפה) רק צריך לחשוב בבחירת הצבעים של המטבח שלא תהיה טקסטורה מידי מסוימת/צבע שיגביל עם בחירת החומרים לקלאפה/ארון מזווה עתידי.
עיצוב מטבחים לרוב עולה בין2,000 ל5,000 תלוי.... (מיקום, דרישות, רמת האחריות המוטלת על המעצבת ועוד)
מאיפה את?
יש לי מרפסת שירות צמודה, מזווה יהיה שם.זה בדיוק מה שהתכוונתי...
עכשיו אתם זוג +2 אני מאמינה שהם עוד קטנים.. ברור שהיום מספיק לך הרבה פחות.
לכמה שנים את רוצה את המטבח? 20? 30?
כבר תהיי סבתא בעז"ה, וגם יהיו לך בחורות שישמחו לאפות איתך במטבח, תצטרכי מזווה שיכיל הרבה פסטות, שימורים, ממתקים ועוד. בכמויות של משפחה. אם אתם לא מהסוג שקונים כל יום לאותו יום..
אם גרת עד היום במס' דירות/ יחידות זו מעלה- כי את יודעת יותר מה את אוהבת ומה לעולם לא תעשי במטבח שלך.
את יכולה גם לתכנן את המטבח כך שכיום יהיה בלי מזווה, אבל בעתיד יהיה לך איפה לשים (כמו שאמרת- אפשר להוסיף קלאפה) רק צריך לחשוב בבחירת הצבעים של המטבח שלא תהיה טקסטורה מידי מסוימת/צבע שיגביל עם בחירת החומרים לקלאפה/ארון מזווה עתידי.
עיצוב מטבחים לרוב עולה בין2,000 ל5,000 תלוי.... (מיקום, דרישות, רמת האחריות המוטלת על המעצבת ועוד)
מאיפה את?
כיום בית עם 4 נפשות.יש לי מרפסת שירות צמודה, מזווה יהיה שם.
בדרכ אני עושה קניות שבועיות, קונה גם במבצעים אם יש, וכיום מסתדרת עם ארון אחד.
אני תמיד יכולה לשים בקיר הריק עוד ארון עליונייםכיום בית עם 4 נפשות.
בעז"ה יגורו בבית גם כפול נפשות? יותר?
יש אנשים שמסתדרים עם קצת ארונות. אני לא...
רק לאחרונה הוספתי במטבח שלי ארון מזווה נוסף ברוחב 80 והייתי שמחה אם היה לי מקום ליותר...
השאלה אם תמצאי את אותה פרוימיקה...אני תמיד יכולה לשים בקיר הריק עוד ארון עליוניים
לא זה הבעיה
השאלה שלי יותר על המבנה, אם הוא הגיוני ומה כדאי לשנות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים