דרוש מידע חופשה בחו"ל לזוג בתקציב של 5000 יש מצב??

• הוסף לסימניות
במזרח אירופה, המלונות והצימרים בערך רבע מהמחיר בארץ וגם שכירת רכב ודלק הרבה יותר זולים, כך שגם כשמוסיפים את מחיר הטיסה, בסופו של דבר החופשה יכולה להיות זולה יותר מחופשה בארץ.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש וזה אפשרי...
אני רוצה לשמוע מאלה שעשו את זה, ולקבל מידע מדוייק יותר...

• הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט

• הוסף לסימניות
לבודפסט בד"כ אפשר למצוא טיסות זולות, תחבורה זולה, מסעדות זולות קניות בזול, דירות מלון מהממות בזול, מומלץ!

• הוסף לסימניות
יש כאן מישו שיוכל לעזור לי לארגן טיסה ל4 ימים לאיזה מקום באירופה ל2 נשים?

• הוסף לסימניות
הוא הזמין דרך גוליבר יצא בראשון חוזר בחמישי
רוצה עוד פרטים? אני ייתן רק אנלדע איך מעלים פה קבצים

• הוסף לסימניות
יש כאן מישו שיוכל לעזור לי לארגן טיסה ל4 ימים לאיזה מקום באירופה ל2 נשים?
א. כנסו במצב גלישה בסתר לסקיי סקנר, תחפשו יעד זול, מילאנו בודפשט או כל עיר.
ב. אם חשוב לכם, חפשו את האזור היהודי בעיר.
ג. כנסו לבוקינג, חפשו מלון או דירה עם המלצות גבוהות. בדרך כלל ליד התחנה המרכזית ואזורים מסחריים זה אזורים לא מומלצים.
ד. שימו לב לחיובים נוספים
ה . הכל טוף? קנו את הכרטיסים והזמינו את החדרים.
ו. נסיעה טובה.
ז. כן זה עד כדי כך פשוט. ככה עשיתי לשבוע ב5000 שח. בלי רכב, ובלי מידי אטרקציות, אלא טיולים בעיר ובתחבורה ציבורית לאתרים באזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה