דרוש מידע חייבת לשתף - בנס נמנע אסון!! לדעת ולהזהר!! עגלה זה לא משחק ילדים!!!

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור חייבת לשתף:
חברה מספרת לי על קרובת משפחה שלה שנולדה להם תינוק בשעטו"מ,
היתה להם עגלה של חברה מאוד מאוד מפורסמת וטובה שלא התקפלה בעלה הלך למתקן עגלות בירושלים והוא סידר להם את הקיפול, ואמר שהכל בסדר, ואכן העגלה התקפלה,
אחרי כמה ימים הם יורדים עם הבייבי בגיל חודש וחצי גרם של כ10 מדרגות ומה שקרה זה שהידית נשארה בידו של האב והעגלת אמבטיה עפה עם הבייבי קדימה בתנופה על הראש של הילדה, ההורים טסו לביה"ח ולאחר בדיקת סיטי התברר שיש לבייבי שבר בגולגולת עם דימום רציני במוח, היא מכירה את ההורים והם עברו את הסיוט של החיים עם הסיפור הזה אישפוז ארוך שהבייבי צרח וצרח ללא הפסקה ומלבד זאת הוא הפסיק לתקשר [היה עוקב והפסיק] בקיצור סיוט לא נורמלי.
אני שומעת מהחברה שהמשפחה הזאת עברה חיים לא פשוטים,
המסר שהם מבקשים להעביר לכולם עגלה זה לא משחק ילדים!! לא מתקנים עגלות אצל חאפר!! לא שוה 100 ואפילו לא 1000 ש"ח חסכון בשביל חיים של תינוק!
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
ואני רוצה להוסיף , העגלות אמבטיה שמתחברות לשילדה לבדוק טוב טוב טוב טוב שהן התחברו טוב ושמעו קליק,
היתה לנו עגלה מחברה ידועה וטובה, חדשה, אבל היה לה קטע שהיה נראה שהיא התחברה אבל תכלס כנראה לא ממש, וגם אנחנו היינו צריכים לעלות גרם מדרגות ובלי הודעה מוקדמת האמבטיה פשוט התנתקה, והתהפכה, תינוקת בת חודש, אי אפשר לתאר את האימה של אותם רגעים, תודה לקל אלף פעמים היה לנו נס שהיא נפלה על חלק מרופד ורק המצח ספג מכה קלה, עברה בדיקות בזמנו וב"ה היה תקין...
שימו לב לחיבור הזה, סכנת נפשות!

• הוסף לסימניות
קראתי כתבה לא מזמן שהיו תקלות בעגלות
אני לא זוכרת באיזה חברה אנסה לחפש

• הוסף לסימניות
להוי ידוע שעפ"י התקן אין לעלות/לרדת במדרגות עם עגלה פתוחה ובתוכה ילד, וכן תופתעו לשמוע שברוב או אולי בכל החברות אין אחריות על נזק שנגרם לעגלה בעליה/ירידה במדרגות, גם בשנת האחריות.
הם כותבים שצריך פשוט כל פעם לקפל... אם זה מעשי או לא אתם תגידו, אבל כך זה.

• הוסף לסימניות
באמת צריך לשים לב להימנע מהורדת עגלה במדרגות גם מבחינת התינוק וגם מבחינת העגלה
ובמיוחד הזדעזעתי לראות ילדה קטנה לוקחת את אחיה הקטן בעגלה ומקפיצה אותו במדרגות מדרגה אחר מדרגה ובכל מדרגה התינוק מתרומם באוויר ונוחת בתנוחה אחרת

• הוסף לסימניות
האסון לא נמנע. לצערנו הוא קרה. שה' ישלח לה בקרוב רפואה שלמה.

בעבר התעסקתי עם עגלות יד שניה וחלק מהבדיקה שלי היה כמה מדרגות העגלה גמאה...
שימו לב לחיבור הידית עם העגלה ברב העגלות זה ממש מינימלי (בוגבו במיוחד...)

לי אישית כמעט לא יוצא להעלות במדרגות עגלות וגם אם כן הילד לא בתוכו
וזאת הסיבה! שמעתי לא מעט פעמים על מצב שההורה נשאר עם ידית ביד וילד מתגלגל
אם זה בשלב הטיולון בד"כ הילד קשור. ובשלב האמבטיה...שומר פתאים ה'
ממש חשוב לקחת לתשומת לב!! לא להעלות עגלה עם ילד. תשאירו למטה ותשלחו ילד/בעל להעלות רק את העגלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סיפור טרי מאתמול.
אמי נסעה עם האוטו ורואה זוג הורים עם תינוק בת שנה בתוך עגלה פתאום העגלה נתקעה כנראה באיזה אבן והתינוקת שלא הייתה ק-ש-ו-ר-ה עפה לכביש כמו בובת סמרטוטים אין לי מושג מה איתה אבל זה היה נראה ז-ו-ו-ע-ה
תבינו ילדים זה לא צעצוע ,צריך לחגור אותם כל מטר שהולכים איתם, אי אפשר לדעת מה יקרה ברגע הבא...
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
מפחיד!!
יש לי גם עגלה( טובה! )
אבל כשאני עולה במדרגות אני כל מדרגה עם יד על הלב....
להחזיק את התינוק בידיים וביד השניה את העגלה?
זה גם מסוכן וגם לא נח לתינוק לא?!
תעלי את התינוק ואז את העגלה
או -- יש עגלות שאפשר לפרק לשתיים תעלי חלק אחד עם התינוק ותרדי לקחת את החלק השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה