התייעצות חייבת עצה- כוויות בטיטול- דחוף :(

• פותח הנושא 3333
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...

• הוסף לסימניות
הבת שלי רגישה מאד מאד. לפעמים היתה מגיעה למצב מזעזע
מאז שגילינו את הצינקוד נפתחו לנו העניים ולה נפתרה הבעיה. משחה ללא צורך במרשם קונים בבית מרקחת.
אגב- היא רגישה לכל טיטול חוץ מהאגיס ובייביסיטר.

• הוסף לסימניות
טוב שעברתם לפמפרס
הבן שלי היה רגיש
ושמתי לו רק פמפרס
והצלה בכאלה מקרים-טבע קוטן
ולא לשטוף בסבון! רק במים בלי סבון

עריכה-עד שהגבתי מעלי כתבו רק האגיס חח
אז אצלינו האגיס היה נורא
המסקנה-לנסות ולבדוק מה מתאים לה אישית

• הוסף לסימניות
קודם כל מדובר על תינוקת בת חודשיים!
טוב, אז היה משהו מוזר שנראה כוויה, שמנו ביבי פסטה, לא עזר, שמנו אניטיול שאצל הגדולים עזר פלאים- פה רק החמיר את המצב
חזרנו ליומיים לביבי פסטה וחזר למצב הקודם, ניסינו אורה קרם- החמיר שוב חזרנו לביבי פסטה,
הלכנו לרופאת משפחה הביאה דקטקורט של פטריה, המצב רק החמיר,
חזרנו לרופאה, הביאה דרמוקבין -סטוראידים יום אחד נראה היה שהיה שיפור והשאר- נאדה,
הזהירה לא יותר משבוע, הפסקנו, הלכנו לרופא עור,
אמר לשים שוב דקטקורט אבל במקום 3 פעמים ביום כל החתלה ולפני יציאה או לילה לשים מעל אגיסטן ביבי,
ובנוסף להשרות פעמים ביום כמה דקות בקערה עם מים וסודה לשתיה- אל תעשו את זה התינוקת אחר כך צרחה שעות זה שרף (למרות שאני לא בטוחה שלא שיפר מעט- אבל אני לא מסוגלת לעשות לה את זה שוב)
אחרי הדקטקורט כל החתלה נהיה שם שמח תשמח, הכוויה עצמה באמת השתפרה אבל כל המסביב הצטרף לחגיגה המזעזעת,
ביאוש הלכנו שוב אבל הפעם לא לרופאת משפחה אלא לרופאת ילדים,
לא היה לה מה לחדש לי חוץ מאולי שוב דרמוקבין שלא מומלץ הרבה וגם לא עזר,

כמובן שכבר שבוע אין מגבונים בכלל בכלל רק שטיפה במים וסבון וניגוב עדין בטפיחות וסגירה של טיטול רק על מקום יבש לחלוטין,
עכשיו ניסינו לעבור לפמפרס, עד עכשיו היה אגיס, עוד לא יודעת מה בקשר לזה,

בבקשה דחוף עצה,
ראיתי שמן זית וקמח תפו"א זה עוזר גם במקרים שהרופאים הביאו כבר דברים עם סטרואידים ונגד פטריות?
ובבקשה דברים שלא שורפים לתינוק...
למה שאתם מתארים אז משחת "אינוטיול" Inotyol זה המילה האחרונה, ממגר לחלוטין (משחה חומה).
ומה גורם לזה? ריגישות למגבונים מהסוג הפשוט, או טיטולים וכו' כמו שכתבו, לפעמים שלשולים של שיניים עושים את זה.

• הוסף לסימניות
הבת שלי רגישה מאד מאד. לפעמים היתה מגיעה למצב מזעזע
מאז שגילינו את הצינקוד נפתחו לנו העניים ולה נפתרה הבעיה. משחה ללא צורך במרשם קונים בבית מרקחת.
אגב- היא רגישה לכל טיטול חוץ מהאגיס ובייביסיטר.
אבל זה ריח לא כל כך נעים (זה עשוי משמן דגים-לפי הריח)

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה פטריה
אם שמים משחה פטריתית על אקזמה/כויה זה רק יחמיר
ניסית טבע קוטן? אצלנו זה הכי הועיל. צריך מרשם אני חושבת

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהיא רגישה לאוכל מסוים שגורם לה ליציאות חומציות כאלו
היא יונקת,
אני נמנעת מסולנים שגורמים לזה: עגבניות פלפלים וחצילים,
אני גם נמנעת מפרות הדר כנ"ל,
ומגבינה צהובה..
עוד משהו? אה אני אוכלת רק קמח קוסמין (ישן בגללי לא בגללה...)

• הוסף לסימניות
היא יונקת,
אני נמנעת מסולנים שגורמים לזה: עגבניות פלפלים וחצילים,
אני גם נמנעת מפרות הדר כנ"ל,
ומגבינה צהובה..
עוד משהו? אה אני אוכלת רק קמח קוסמין (ישן בגללי לא בגללה...)
יכול להיות מאוד מוצרים
אצלי לאחד הילדים היתה רגישות גבוהה לדגים- חלף עם הזמן
תרגישו טוב!!!

• הוסף לסימניות
אצלי היו רגישים להאגיס. כל הילדים.
ניסיתי בתחילה האגיס והיתה מיד צצה פריחה קשה,
עברתי לטיטולים פרמיום - מיד חלף...

• הוסף לסימניות
לרינה פארם יש משחה שמציל תינוקת כפשוטו ברחוב דוד ילין ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה