עזרה חייבת רעיונות איך לקשט את הכיתת שילוב שלי.

• הוסף לסימניות
במינימום כסף (אין תקציב מההנהלה, רק הדפסות וכו')
משהו יפה ומרשים עם שיתוף של התלמידים בעיצוב הקירות?
מי יכולה להבריק פה משהו??

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הזמנתי מדבקות קיר משיין ממש בזול.
זה משדרג ממש.
לזה הוספתי משהו קטן שהתלמידים הכינו גם. לפי הנושא של השנה. (הנושא היה תשפ"ב- פה בונים, כלי עבודה וכו והתלמידים הכינו אבנים מאבני פסיפס...)

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הזמנתי מדבקות קיר משיין ממש בזול.
זה משדרג ממש.
לזה הוספתי משהו קטן שהתלמידים הכינו גם. לפי הנושא של השנה. (הנושא היה תשפ"ב- פה בונים, כלי עבודה וכו והתלמידים הכינו אבנים מאבני פסיפס...)
וואו מהמם!!
יש לך אולי קישור של המדבקות קיר?
מה אפשר לעשות לתשפג, יש לך רעיון?

• הוסף לסימניות
אולי פה גדלים?
נשמע טוב, איזה קונספט אני יעשה לזה? מה את אומרת?
שתילים וכזה, אפשר אולי לעשות גם קיר ימי הולדת של מלא פרחים ובאמצע כל פרח תמונה שך הילד
מה את אומרת?
אני מעלה רעיונות תוך כדי שאני כותבת חח, אולי אפילו שלכל תלמיד יהיה שתיל או שזה כבר מוגזם וצריך גם לשבת על המנהלת עם התקציב אז אולי זה לא ממש מעשי...
מה חושבת?

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך שיהיו כמה שפחות גירויים בכיתה, יש הרבה ילדי שילוב שמוסחים מכל דבר הכי קטן...
כמו שהציעו לך את יכולה לשחק עם הראשי תיבות של תשפ''ג ואולי להוסיף כמה תומכי זיכרון שיעזרו לילדים (בהתאם
לגילאי\רמת הילדים.... אם את מכירה יש אתר שנקרא קנבה שהוא מעולה לעיצוב כיתות, אני עיצבתי בו את כל הכיתה שלי... אם את רוצה תכתבי איזה רמה בערך התלמידים שלך ואולי יש לי תומכי זיכרון מתאימים לקיר...

• הוסף לסימניות
ראיתי עיצובים מאוד יפים עם כפות חד פעמיות
לשים תמונות או מדבקות קיר
ואז לעשות מסגרות מכפות מסודרות בצורת עיגול בכמה שכבות.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך שיהיו כמה שפחות גירויים בכיתה, יש הרבה ילדי שילוב שמוסחים מכל דבר הכי קטן...
כמו שהציעו לך את יכולה לשחק עם הראשי תיבות של תשפ''ג ואולי להוסיף כמה תומכי זיכרון שיעזרו לילדים (בהתאם
לגילאי\רמת הילדים.... אם את מכירה יש אתר שנקרא קנבה שהוא מעולה לעיצוב כיתות, אני עיצבתי בו את כל הכיתה שלי... אם את רוצה תכתבי איזה רמה בערך התלמידים שלך ואולי יש לי תומכי זיכרון מתאימים לקיר...
נכון.
חשבתי רק פלקטים על הקירות ולעשות אולי פינה בחלון עם שתילים קטנים שלא יהיה ממש בשטח הכיתה, אלא יותר באיזור של החלון ככה שלא יסיח אותם.
האמת שיש לי כמה רמות, אולי תשלחי מה שיש לך ואם זה מתאים לי אני יקח, בסדר מבחינתך?

• הוסף לסימניות
נכון.
חשבתי רק פלקטים על הקירות ולעשות אולי פינה בחלון עם שתילים קטנים שלא יהיה ממש בשטח הכיתה, אלא יותר באיזור של החלון ככה שלא יסיח אותם.
האמת שיש לי כמה רמות, אולי תשלחי מה שיש לך ואם זה מתאים לי אני יקח, בסדר מבחינתך?
יש לי הרבה חחח... כל קובץ שאני נתקלת בו אני ישר שומרת אפילו בלי להסתכל מה זה...מי יודע מתי אני אצטרך....
בכל אופן שלחתי לך כמה דברים תסתכלי אם משהו נראה לך...

קבצים מצורפים

• תבנית-סיפורית.pdf
    1.5 MB · צפיות: 71
  • שלבים בכתיבת תשובה לשאלה.pdf
    KB 602 · צפיות: 65
  • רכבת תרגול האותיות.pdf
    KB 777 · צפיות: 55
  • רצף הוראות לפתרון שאלה מילולית.pdf
    KB 427 · צפיות: 42
  • קירות - סימני פיסוק מורחב - שירי כרמון (2).pdf
    KB 567.3 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
יש לי הרבה חחח... כל קובץ שאני נתקלת בו אני ישר שומרת אפילו בלי להסתכל מה זה...מי יודע מתי אני אצטרך....
בכל אופן שלחתי לך כמה דברים תסתכלי אם משהו נראה לך...
איזה דברים מהממים, אלופה.
יש לך עוד בסגנון?

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!!
יש לך אולי קישור של המדבקות קיר?
מה אפשר לעשות לתשפג, יש לך רעיון?
אין לי קישור
אבל תיכנסי לאתר שיין ותסתכלי במדבקות קיר.
זה מאוד עוזר לקשט לפי נושא אבל את לא חייבת דווקא ר"ת של פ"ג
אפשר גם לפי הכיתה, למשל כיתה ד' בדרך העולה...

• הוסף לסימניות
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• מיומנויות כתיבה - כיתה ג-ד (1).pdf
    7.7 MB · צפיות: 69
  • לוח תוכן שפה- סוגי טקסטים.pdf
    1.4 MB · צפיות: 223
  • כללים לכתיבה נכונה.pdf
    KB 149.7 · צפיות: 184
  • downloadfile-184.pdf
    KB 172.9 · צפיות: 28
  • Emailing אפיון דמות.pdf
    KB 537 · צפיות: 223
  • כללי כתיב.pdf
    3.6 MB · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה