- הוסף לסימניות
נשמע הזוי נכון..לא הבנתי הוא פוגש אותך ברחוב ומה? הוא מכיר אותך? חבר שלך?
מה הסיפור? מה הוא עונה? נשמע לי לא ברור בכלל,
בכל אופן בהצלחה בבית משפט!
נשמע הזוי נכון..לא הבנתי הוא פוגש אותך ברחוב ומה? הוא מכיר אותך? חבר שלך?
מה הסיפור? מה הוא עונה? נשמע לי לא ברור בכלל,
בכל אופן בהצלחה בבית משפט!
יש לי חבר שעובד בזה...את יכולה לפנות אלי בפרטי?
יש לי כמה כאלו שאני צריכה את העזרה שלך איתם...![]()
אשמח לדעת מי הבן אדם...יש לי חבר שעובד בזה...
הוא הצליח להוציא 90 א' ש''ח לאיזה בעל מכולת שהיו שם בעלי חשבונות שפשוט מילאו חשבון של אלפי ש''ח ועברו מכולת בשיטת מצליח...
[כמובן הוא גבה כמה אחוזים, שהשתלמו לבעל המכולת לשלם לאחר יאושו...]
תשלח לי מיילמה עושים לאחד שמכרתי לו מוצר טוב הוא רצה את זה, לקח, משתמש בו, ואפילו הביא לי שטר אבל לא בקטע להחזיר לי....
מסנן אותי בטלפונים... ויש לו כסף! לא גביר... אבל עכשיו הוא קנה רכב, יד שניה אמנם.
אבל הסכום פה הוא לא גדול, כך שהתרוץ אין לי הוא קטנוני...
מה עושים למישהו יש רעיון?
אני חייב את הכסף!
ס"ה 3000 ש"ח
פנה אליי באישיאשמח לדעת מי הבן אדם...
הייתי שמח אבל אני לא פרימיוםפנה אליי באישי
סיקרנת!תשלח לי מייל
יש דרך פשוטה מאוד מאוד
A036163616 בגימייל
האמת שכתבתי את זה מסיפור ששמעתי על משפחה שבאו לגבות חוב והוציאו את הדלת והיה שם בכיות!!! (של בני הבית)נשמע קצת שההודעה הזו ממשפחתו של המתחמק
שבת קכז:3. יש סיפור על אדם שעבד ולא קיבל שכרו ודן את בעל הבית לזכות...
וואו מרגש . גישה מאד נכונה ומוצלחת.2. להגיד את התפילה הזאת:
ריבונו של עולם הנך יודע כי מכרתי לחברי מוצר ששווה סכום גדול בעבורי והוא אינו משלם את חובו,
גלוי וידוע לפניך כי סכום זה חשוב לי, ומעבר לכך חשובה לי ההגינות, הכבוד הבסיסי שמגיע לאדם באשר הוא לקבל את המגיע לו, אולם מכיוון שרואה אני כי חברי מתחמק מלשלם ואינני רוצה להגיע למריבה ולכעס על כן יש באפשרותי לוותר על החוב אולם אינני רוצה לוותר על החוב ולכן מתנה אני שאם אין ברירה וחברי לא משלם למרות שדרשתי ממנו, הרינו מקבל על עצמי לוותר על כל פנים, יהיה הכסף הזה בבחינת כספי צדקה וכסף של וויתור ומרגע זה ואילך אינני דורש את כספי המגיע לי ביושר וזאת לכבוד שמך יתברך, וכמו שנאמר בפרק שירה: "אם רעב שונאך השביעהו לחם... וה' ישלימנו לך - אל תקרי ישלימנו אלא ישלמנו" - אנא בורא עולם השלם חסרוני בכפל כיפליים כי לכוף את יצרו עדיף - ואתה הקל יודע נסתרות, יודע כי נאלצתי לוותר על ממון זה המגיע לי - ובמידה ובכל זאת חברי יחליט לשלם אקבל זאת על כל פנים.
אנא בורא עולם הושיע בעדי כי לא תהיה בי טרוניה כלפי חבר זה ואדע כי בידך הכל ומידך נתנו לך, ואנא הצל אותי מאנשים גזלנים היום ובכל יום.
לענ''ד יש הבדל בין אדם שמגיב וטוען שאין לו עכשיו ומבקש הארכת זמן ופריסת וכו'יש עניין של בן אדם לחברו ויש מחיר על פגיעה
לתועלת הציבור אולי תגלי לנו מה עשית?אם כבר אמליץ על עצמי.
כבר קרה לי קטע שמישהו מלחיץ היה חייב לנו סכום לא גדול, אמא שלי ניסתה וניסתה וכלום.
פעם אחת פניתי אליו, באותו יום הכסף היה אצלנו...
תרשום...אז מה המספר שלך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים