לגמרי לא, בשביל זה פירטתי את המצב שלנו כעת. עסקן כלשהו כבר אמר לנו שאנחנו צריכים לחסן אותו וגמרנו.(אני מקווה שאתה באמת רוצה חיסון ולא בציניות).
בכל השבוע האחרון היו תורים פנויים מכאן ועד אמריקה (ועד בכלל)ברור. כי כל הזמן מגיעים עוד חיסונים לארץ.
איך תמצא אותם.בכל אופן, באמת זה תפקיד שלנו, לדאוג לקרובי משפחה מבוגרים, שהתקשרו למוקד (וחיכו שלוש שעות בטלפון) וקבעו להם תור לעוד שבועיים, ולשנע ולדחוף אותם למקום שיש בו תורות פנויים.
כל מי שרוצה להתחסן יכול להתחסן עם תורים זמינים,בכל אופן, באמת זה תפקיד שלנו, לדאוג לקרובי משפחה מבוגרים, שהתקשרו למוקד (וחיכו שלוש שעות בטלפון) וקבעו להם תור לעוד שבועיים, ולשנע ולדחוף אותם למקום שיש בו תורות פנויים.
כנראה ככה היה בהתחלה לפני שבוע או יותר.כל מי שרוצה להתחסן יכול להתחסן עם תורים זמינים,
עוד לא מצאתי קופה או סניף שמחסנים והתורים הם לעוד שבועיים.
בדקתי גם לפני שבוע והיה תורים לחיסונים כל הזמןכנראה ככה היה בהתחלה לפני שבוע או יותר.
עכשיו התורים זמינים אבל הזקנים לא יודעים מזה והם מחכים לתור שהם רשמו ביומן שלהם בחרדת קודש.
QUOTE="אפשרי, post: 8742765, member: 25810"]אני כדרכי לא מאמין לכל דיווח בתקשורת ומנסה לבדוק לבד.
הדיווחים על חיסונים לעוד שבועיים הם דיווחים לא נכונים
כאמור, ידוע לי על 'מאוחדת'.יש קופות באזור המרכז שמחסנות כל מי שמגיע?
הדרומיים בינינו בודאי יכולים להתחסן.אפשר להיות רגוע שזה לא על חשבון זקנים?
זה "עם חיסון" ולא "מהחיסון".מה הסיפור שהתפרסם היום על 2 אנשים שהתחסנו ואחרי כמה שעות התמוטטו ונפטרו. מישהו יודע לאמת את זה ? יש תגובה ממשרד הבריאות על הסיפור?
ליתר דיוק:מה הסיפור שהתפרסם היום על 2 אנשים שהתחסנו ואחרי כמה שעות התמוטטו ונפטרו. מישהו יודע לאמת את זה ? יש תגובה ממשרד הבריאות על הסיפור?
בעלי הלך בסוף יום, וזרקו אןתו מכל המדרגות כי אין מיותר.אפשר לבדוק באתרים של קופות החולים ובתי החולים
יש מספיק תורים לכולם, לפעמים ימים שלמים שעדיין פנויים כמעט ללא תורים.
אולי במקומות נידחים או אולי באיזורים מאוד ספציפיים אין מספיק נקודות.
אינני מתערב בוויכוח החיסונים, אבל לא צריך להאמין לכל דיווח על עומסים, שווה לבדוק לבד.
מי שבודק רואה שחייבים לתת אפשרות לחסן גם צעירים, אחרת הקופות יהיו חסרי עבודה.
לא אתפלא אם בעוד כמה ימים כבר תצא הודעה רשמית ממשרד הבריאות שאפשר לחסן כל מי שרוצה.
בדקתי שבוע שעבר (כדרכי אני לא מאמינה לכל מיני מפיצי שמועות..בדקתי גם לפני שבוע והיה תורים לחיסונים כל הזמן
יכול להיות שהיו קצת פחות נקודות
אני כדרכי לא מאמין לכל דיווח בתקשורת ומנסה לבדוק לבד.
לקרובי משפחה שלי שמתגוררים בירושלים קבעו תור לעוד שבוע וחצי.בדקתי גם לפני שבוע והיה תורים לחיסונים כל הזמן
יכול להיות שהיו קצת פחות נקודות
אני כדרכי לא מאמין לכל דיווח בתקשורת ומנסה לבדוק לבד.
גם לו יצוייר שקבעו לאיזה קשיש תור לעוד שבועיים, תסמכו על הקופה שתתקשר אליו עשר פעמים להקדים את התור
לקופות יש אינטרס עצום לחסן כמה שיותר
יהיו שיאמרו טוב ויהיו שיאמרו לא טוב אבל זה מצב נתון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים