ודאג להדגיש שזה חלילה לא מהחיסון!(רוצה לומר, מי עשה מהמקרה של חולה בסרטן + התקפי לב קודמים שמת אחרי החיסון כותרות ראשיות?)
בדקתי שבוע שעבר (כדרכי אני לא מאמינה לכל מיני מפיצי שמועות..),
ולא היה תור בקופה שלי לפני שבוע הבא.
אולי אנחנו מדברים על קופות שונות ואזורים שונים.
לקרובי משפחה שלי שמתגוררים בירושלים קבעו תור לעוד שבוע וחצי.
תבדקו באתר של הקופה מתי יש תור חיסוניםלקרובים שלי קבעו לו' שבט (כללית ירושלים)
הייתי שם קודם המאבטח מנפנף אותך לכל הכיווניםלהיום ולאתמול
ולכל השבוע האחרון
זה נכון חלקית בלבד.אני חושב שכל המאמרים האלה נגד חיסוני הקורונה זה מאנשים שבכלל מתנגדים לחיסונים ואין ענין בכלל להתפלפל איתם
אין צורךיש למשהו מידע אמין שנגוע לבן אדם מבוגר שעבר קרונה וסובל ממחלות רקע רבות עם הוא צריך לעבור חיסון???(למרות שעבר קקרונה)
לא בטוחאין צורך
התשובה על סמך ידיעה או על סמך השערה??אין צורך
ההוראה הרשמית של משרד הבריאות לא לחסן מחלימיםהתשובה על סמך ידיעה או על סמך השערה??
כרגע, בהמשך ככל הנראה יחסנו.ההוראה הרשמית של משרד הבריאות לא לחסן מחלימים
לא משנה מאיזה קבוצה גיל או מחלות רקע
אח"כ נכנסתי ועקפתי את מאבטח ואין סיכוי, שולחים אותך למנהלת שמסרבת ודוחה אותך לשבוע הבא (שיגיעו חיסונים )לא אומרים למאבטח שהולכים לחיסון
בשטח מחסנים כמעט כל מי שמגיע
אתמול פורסם בחדשות שהיה צעיר שהגיע להיתחסם והמאבטח לא הסכים ואז הגיעו קבוצה של רופאים להיתסן ואותו צעיר ניצל את זה והציג את עצמו כפרמדיק והמאבטח נתן לו להיתחסן ואותו מרפאה פירסמו הודעה שהיות שיש צעירים שמנצלים את המצב פשוט היום הם יותר יגבירו את הפיקוח וכמובן ידרשו להציג תעודה מכל רופאלא אומרים למאבטח שהולכים לחיסון
בשטח מחסנים כמעט כל מי שמגיע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים