דיון חנויות לא מכבדים את הלקוחות ועוברים על החוק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחת שעובדת בחנות, כיום המצב שבד"כ אין מזומן בקופה,
רוב הלקוחות משלמים באשראי, מיעוט בהמחאה,
בכל סיום יום עסקים מרוקנים קופה ממזומנים וצ'קים,
המצב הוא שאם לקוח מחזיר מוצר ששילם עליו במזומן, לרוב אין מזומן בקופה לתת לו,
חייבים לתאם מראש.
אני מבינה את התסכול של הסחבת בהחזרת המזומן, אבל תביני מאיפה זה מתחיל.
האם לוקח חצי שנה להחזיר ורק 200.

• הוסף לסימניות
נראה לך הגיוני לפתוח יום עסקים עם קופה מלאה במזומן?
מתאמים עם בעל העסק על החזר במזומן ומחובת בעל העסק לספק את הכסף בהקדם.
יש הגיוני ויש חוקי

• הוסף לסימניות
התסכול הגדול ששלמתי על בגד 390 (הייתי צריכה לקבל החזר 370.5)
החזרתי למחרת ולבסוף קיבלתי רק 200 שח החזר
כי נאבד לי לאחר יותר משנה של סחבת...
כל פעם שהגעתי לחנות ענו שבעלת הבית לא נמצאת...

• הוסף לסימניות
יש הגיוני ויש חוקי
החוק החייב לתת החזר במזומן ביד ומיד??
התסכול הגדול ששלמתי על בגד 390 (הייתי צריכה לקבל החזר 370.5)
החזרתי למחרת ולבסוף קיבלתי רק 200 שח החזר
כי נאבד לי לאחר יותר משנה של סחבת...
כל פעם שהגעתי לחנות ענו שבעלת הבית לא נמצאת...
הסחבת הזאת באמת לא תקינה.

קרה לנו לאחרונה מקרה שלקוחה שילמה בכרטיס "כארד שופ", למחרת היא החזירה את המוצר וביקשה זיכוי,
ישנם כרטיסים שניתן לזכות את הכרטיס, בכארד שופ אי אפשר לבצע זיכוי ישירות לכרטיס,
ביקשנו מהלקוחה להגיע למחרת, הכנו כסף מזומן , 1500 ש"ח למרות שהעסק מקבל מכארד שופ את הכסף רק לאחר 60 יום!

• הוסף לסימניות
חבל שבחנויות משלנו לא יודעים מה זה יחס ללקוחות ועל הכל אין אחריות.
זה קצת הכללה

כי אני הייתי בהרבה חנויות שזיכו באופן ממש מפתיע (משקפיים אחרי כמעט שנה החליפו את כל המסגרת כי היה שיפשופים (שתי רשתות) ונעליים אחרי כשלושה חודשים החליפו לחדש (כי קצת נקרע))
אבל נכון שיש חנויות שלא מתחשבים בכלום (קניתי פראק לחתונה ונפל לי כפתור כבר לפני החופה (!!!!) ועוד כפתור ביום הראשון של השבע ברכות (וזה אחרי שהדגשתי ובקשתי שיחזקו את הכפתורים) הגעתי אליהם באמצע השבע ברכות אמרו לי לחזור עוד שבוע:confused: (בסוף אחרי תחנונים הסכימו לתקן מיד אבל זה יצא זוועה כי כשזה נפל תפרו לי במקום את הכפתור (פירטי) והוא לא פרם את זה אז הכפתור תפור אפי' לא במקום הנכון)
וכן עוד בשבע ברכות (!!!) זה כבר נהיה משופשף (בפרט המכנסיים) אבל לזה הם אפי' לא התייחסו (ככה זה וכו') וכן היו לי מקרים בעוד חנויות)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שעובדות בחנויות הן לא צריכות להתגונן, כי לא בהן האשמה אלא בהנהלה ובהתנהלות באופן כללי.

עד לפני עשור השירות ברחבי הארץ נחשב לשירות גרוע, והחוצניקים קראו לזה 'שירות ישראלי', וב"ה היה שיפור גדול במודעות ורוב החנויות והרשתות התחילו לכבד את עצמן ואת הלקוחות
אני מקווה שבמגזר החרדי זה גם יקרה יום אחד, כי אנשים יותר ויותר מודעים לזכות שלהם לקבל שירות ותודעת השירות צריכה לעלות אם הם רוצים לקוחות. הבעיה שכרגע הרבה אנשים קונים בחנויות עם שרות לקוי למרות הבעיות- בגלל שהם אוהבים את הסחורה וקשה להם לקנות רחוק / יקר יותר. כמובן שמותר לכל אחד לקנות איפה שהוא רוצה, אבל ככל שיותר אנשים יתרחקו מחנויות גרועות, החנויות יצטרכו להשתפר.

ואני בת למשפחה אמריקאית שפוערת את העיניים בתימהון עד עצם היום הזה בכל פעם שחנות נותנת שירות לקוי / קמצני/ לא אדיב, כאילו זה דבר הזוי... (אם תחשבו על זה זה באמת קצת הזוי, הרי כולם יודעים שא' ב' בעסקים זה לדאוג שהלקוח מרוצה וככה הוא יחזור וגם ימליץ). ויש לי אין ספור דוגמאות לסיפורים מכל מיני חנויות הן על זה שלא מחזירים (שמלה שנקרעה לי בשימוש ראשון וקיבלתי הבטחה לזיכוי עבור הסכום שיעלה לי לתקן אצל תופרת (!!) מה שלא טרחתי לעשות, גלידריה שסירבה לתת לסבתי כפית אחת עבור התינוקת גם בתשלום כמה שקלים, כשעשתה קנייה למשפחה ע"ס 800 ש"ח!!, מוכר בחנות בגדים שצעק עלי מול סבא שלי שלא נחזור!! כי מדדתי שלוש דברים ולא קניתי אותם בסוף וכו' וכו'... אח שלי שעבד בחנות בשרית (כבר לא עובד שם) והמנהל דרש ממנו לשלם לו מחיר מלא על פיתה עם סלטים לעצמו, והיד עוד נטויה)

אני כן חושבת שגם במגזר שלנו אנשים מתקדמים ויותר ויותר רואים במודעות הדרושים שמחפשים אנשים שירותיים במיוחד, ומקווה שבעז"ה בסוף זה יגיע לכולם (גם למנהלים). (אבל המשיח יגיע קודם, אז לא רלוונטי כנראה)

• הוסף לסימניות
אם יש כאן נשים שעובדות בחנויות הן לא צריכות להתגונן, כי לא בהן האשמה אלא בהנהלה ובהתנהלות באופן כללי.

עד לפני עשור השירות ברחבי הארץ נחשב לשירות גרוע, והחוצניקים קראו לזה 'שירות ישראלי', וב"ה היה שיפור גדול במודעות ורוב החנויות והרשתות התחילו לכבד את עצמן ואת הלקוחות
אני מקווה שבמגזר החרדי זה גם יקרה יום אחד, כי אנשים יותר ויותר מודעים לזכות שלהם לקבל שירות ותודעת השירות צריכה לעלות אם הם רוצים לקוחות. הבעיה שכרגע הרבה אנשים קונים בחנויות עם שרות לקוי למרות הבעיות- בגלל שהם אוהבים את הסחורה וקשה להם לקנות רחוק / יקר יותר. כמובן שמותר לכל אחד לקנות איפה שהוא רוצה, אבל ככל שיותר אנשים יתרחקו מחנויות גרועות, החנויות יצטרכו להשתפר.

ואני בת למשפחה אמריקאית שפוערת את העיניים בתימהון עד עצם היום הזה בכל פעם שחנות נותנת שירות לקוי / קמצני/ לא אדיב, כאילו זה דבר הזוי... (אם תחשבו על זה זה באמת קצת הזוי, הרי כולם יודעים שא' ב' בעסקים זה לדאוג שהלקוח מרוצה וככה הוא יחזור וגם ימליץ). ויש לי אין ספור דוגמאות לסיפורים מכל מיני חנויות הן על זה שלא מחזירים (שמלה שנקרעה לי בשימוש ראשון וקיבלתי הבטחה לזיכוי עבור הסכום שיעלה לי לתקן אצל תופרת (!!) מה שלא טרחתי לעשות, גלידריה שסירבה לתת לסבתי כפית אחת עבור התינוקת גם בתשלום כמה שקלים, כשעשתה קנייה למשפחה ע"ס 800 ש"ח!!, מוכר בחנות בגדים שצעק עלי מול סבא שלי שלא נחזור!! כי מדדתי שלוש דברים ולא קניתי אותם בסוף וכו' וכו'... אח שלי שעבד בחנות בשרית (כבר לא עובד שם) והמנהל דרש ממנו לשלם לו מחיר מלא על פיתה עם סלטים לעצמו, והיד עוד נטויה)

אני כן חושבת שגם במגזר שלנו אנשים מתקדמים ויותר ויותר רואים במודעות הדרושים שמחפשים אנשים שירותיים במיוחד, ומקווה שבעז"ה בסוף זה יגיע לכולם (גם למנהלים). (אבל המשיח יגיע קודם, אז לא רלוונטי כנראה)
אני לא נכנסתי מאז לחנות הזו.
למעלה מ5 שנים...

• הוסף לסימניות
הכל נכון, ומבחינת שירות -את צודקת.

אבל סתם שאלה- למה לא לתפור(לבד...!?) את הכפתור?

• הוסף לסימניות
לגבי החוק
מוצר פגום (לא שהתקלקל ועכשיו הדיון על האחריות, אלא פגם בייצור) אפשר להחזיר גם אחרי יותר מ14 יום ולקבל החזר מלא בצורה בה שילמו (ולא רק בזיכוי).

• הוסף לסימניות
????????
לי כן קרה הרבה פעמים
הנושא אכן מציק וצריך טיפול אבל אין ענין שהציבור החרדי יהיה הכי דפוק ומושחת במדינה בגלל זה
ח’’ו לא זו הכוונה, אבל יש כמה גורמים כמו ניצול שהציבור לא יכול למצוא בגדים מקומות אחרים ואו שלא רוצים להלשין כי אסור וצריך לתבוע קודם בבי’’ד ואו אדרבה בגלל שהציבור אצלנו הוא עדין ולא מתלהם ולא רבים וכו’ תכל’ס המצב עגום ואני לא יודעת מה המצב אצל הגברים, בחנויות בגדי נשים וילדים זה המצב וכמו שהעידו והסכימו פה לבד רוב הניקים

• הוסף לסימניות
לגבי החוק
מוצר פגום (לא שהתקלקל ועכשיו הדיון על האחריות, אלא פגם בייצור) אפשר להחזיר גם אחרי יותר מ14 יום ולקבל החזר מלא בצורה בה שילמו (ולא רק בזיכוי).
אנחנונ קנינו באותה רשת חרדית חולצה בסוף עונה
באנו הביתה, יש דפקט בחולצה: הצוואר תפור סגור מאד ברמה שהראש לא נכנס
חזרנו לחנות והתגובה- אין החזרות בסוף עונה:(
השארנו שם את החולצה והלכנו.. (בטח הם מכרו את זה שוב)

• הוסף לסימניות
באנו הביתה, יש דפקט בחולצה: הצוואר תפור סגור מאד ברמה שהראש לא נכנס
חזרנו לחנות והתגובה- אין החזרות בסוף עונה:(
השארנו שם את החולצה והלכנו.. (בטח הם מכרו את זה שוב)
יו. מתסכל.
אני קניתי שלוש כאלה חולצות שהראש לא נכנס!!
הם הסכימו לי להחליף דגם.
ביקשתי מהם שלפחות יורידו את המוצר מהמדף!
למה שאנשים ידפקו??
נפנפו אותי. והנה את קנית מה שאני החזרתי...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי שאני פעם קניתי לבת שלי חצאית די יקרה
והיא לא ישבה יפה על הבת שלי,
כשהגעתי להחזיר המוכרת אמרה לי בלי להתבלבל
שיש לי מזל שאני מחזירה את החצאית כשהיא חדשה
כי כבר הרבה לקוחות התלוננו על החצאית הזאת שהיא מוציאה צ'פים
כמובן שהחנות היתה מלאה בחצאיות האלו שנמכרו במחיר מלא
יאמר לזכותה של המוכרת שקניתי את החצאית בסניף אחר, יכול להיות שאם הייתי קונה בסניף הזה היא היתה מזהירה אותי כבר בקניה שלא כדאי לקנות

• הוסף לסימניות
יו. מתסכל.
אני קניתי שלוש כאלה חולצות שהראש לא נכנס!!
הם הסכימו לי להחליף דגם.
ביקשתי מהם שלפחות יורידו את המוצר מהמדף!
למה שאנשים ידפקו??
נפנפו אותי. והנה את קנית מה שאני החזרתי...
אני קניתי ברשת חרדית, אחרת(אם הבנתי מה המדוברת)
שתי בגדים יקרים ממש! אחד סט שבתי והחולצה לא עברה בראש,
חזרתי לחנות עם מוכרת אדיבה מאד שהבחינה גם שהבד לא נמתח אבל ידיה היו כבולות מלעזור לי- לא מצאתי משהו אחר בחנות לשבת והמנהלת לא אישרה לה החזר כספי, רק זיכוי בטענה המוחצת שרק אני התלוננתי אז זה בעיה בראש של הילד :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה